Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кои рубрики в списанието четете с най-голям интерес?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

помоли го учтииво
    не вярвам да е против
    ако имаш рекламни стикери дай аз ще ги налепя някъде по мотора тва вече е съвсем сериозно в нашия град ако ги видят по моя мотор стикерите ще се заинтересуват бая хора а и на състезанието ще гледаме да направиме някое шоу нещо в стил агресивен маркетинг

Коментар

Много сте мили, покорно благодаря!
      Каквото намеря по офиса, ще домъкна.
      И ще намеря начин да се компенсирам
      Да кажа ли, че преди малко даже бях на фризьор, за да ми придадат малко по-младежка визия, че да ти се харесам...
      щото иначе кой знае къв гърч ще ми измислите в караваната...
      [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

кефиш ма ти казвам
        абе не всичко е само външен вид

Коментар

Измислих - ще дадем някаква специална купа, например за "Най-голям карък" или "Най-атрактивен състезател", след малко отивам да я поръчам. пък да видим кой ще я спечели
          [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

амчи аз с тия различни ботуши и с димитър за партньор направо съм я грабнал тая купа
            отивай да ми я поръчваш

ако е за атрактивност де иначе от късмет не мога да се оттърва

Коментар

абе знаеш ли че май вместо само една купа по добре поръчайте за тези пари да ви направят тениски с вашето лого за всички участници
              ще има да ги носим сума ти време а тва си е една подвижна реклама

при това самопочитваща се ,самокъпеща и самобръснеща

Коментар

няма проблем, така или иначе, ще правим тениски и шапки, но досега все се сколасвам да ги поръчам. Със сигурност обаче ще имаме готовност за ВТОРИ КРЪГ в София. А твойта купа вече е поръчана, но ако не я исаш, ще я върна

Коментар

Коментар

Ендурото и сексът не са шега работа !
                    -------------
                    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                    http://crazy-job.com

Коментар

След разговори на състезанието в Стара Загора се убедих, че феновете на мотоциклетите са доста повече, пък и се оказа, че всички четат списанието, за което ви благодаря много и се извинявам, че досега толкова рядко сме писали за ендурото. В следващия брой обещавам, че ще ви отделим повече страници и ще следим целия Шампионат подробно. Считайте ни за медиен партньор на 100%!
                      А тук, като гледам резултатите от анкетата, най-голям интерес има към тунинга, така че всеки, който иска да представи какви подобрения и решения е приложил по своята джипка, може да подготви материал, който с удоволствие ще публикуваме. Единственото изискване е да има снимки с добра резолюция, придружаващи текста, или ние да имаме възможност да дойдем да снимаме.

Коментар

НОРМАЛНО Е ДА ПИШЕТЕ и за мотори все пак списанието се казва "офф роад бг" а не "офф роад с автомобили бг"

Коментар

В нашата татковина,както ви е добре известно,много хора залагат на машини 2-ра или незнам си коя там употреба.Вижте в-к "Авто пазар",какво прави-във всеки брой има рубрика за автомобили 2-ра употреба.При вас може да присъства ,като всъдеходи подобна рубрика-модели,цени,двигатели,ходова част,слаби и силни страни и т.н.Все пак в България на лов с ново TLC и G нa лов/за дивеч/не ходи никой.Там нови са единствено УАЗ и Нива.Така,че ако искате не ги включвайте в подобна рубрика!И "Авто пазар" не го правят,а по моему са повече от успешни от 97г. насам.Успех/списанието ви наистина си го бива/!

Коментар

Трябва да си призная, че днес за пръв път си купих списанието. Много ми хареса статията за преминаване през вода. Но главната причина да си го взема беше навигационната с/ма, от която останах малко разочарован Очаквах доста по-описателна и информативна статия, но и в този си рекламен вид не бе лошо. Ако мога и аз да дам предложение за рубрика бих предложил малко повечко внимание на GPS-ите да се обърне. Продължаваите в същия дух!!!
                            Ain't no party like an OFFROAD party, cause an OFFROAD party don't stop...

Коментар

diavol koleda

След като вече списанието направи повече от година знам какво аз лично бих искал да има измежду кориците и тъй като съм фен на 4Х4 сега да не ми се разсърдят ендуристите за моите предложения убеден съм и че за тях им пре достатъчно място а и да си призная честно чета и тяхните статии и са интересни нали все оффроуд та да се върна на мислите си ще ми се пак да върнете рубриката в която интервюирахте състезателите по оффроуд трябва да си призная интервютата с Вушев,Долфи,Сашо Ковачев ми бяха изключително интересни другото ми предложение е ако може Самите състезатели да опишат своите машини защото всяка машина си е строго индивидуална всеки е правил нещо по нея и на всеки му е интересно какво е правено разбира се всичко това ако пъде подкрепено от съответния снимков матерял ще се получат може би две от най-интересните страници на списанието и то не само за мен вярваите ми другото вече завизи от вас и това дали това което е предлагам е изпълнимо не е казано веднага и не е казано във всеки брои но поне през брой
                              ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО СПИСАНИЕ В БЪЛГАРИЯ
                              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                              тел.088четири 9едно9 4нула4
                              -------------------------------------------------------

Коментар

ДА тва е супер идея да се описват машините на състезателите
                                със снимки обяснение кое как защо и т.н
                                между другото в много западни списания тва е голяма частп от съдържанието

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X