Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СПИСАНИЕ OFF-ROAD BG ТЪРСИ АВТОРИ / РЕДАКТОРИ!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СПИСАНИЕ OFF-ROAD BG ТЪРСИ АВТОРИ / РЕДАКТОРИ!!!

СПИСАНИЕ OFF-ROAD BG ТЪРСИ АВТОРИ / РЕДАКТОРИ!!!

Списанието обявява конкурс (по-точно покана) към всички, които смятат, че имат нужните познания в областта на високопроходимите автомобили и желание да пишат, да се присъединят към нас! За да можем да предлагаме повече технически и специализирани статии, имаме, разбира се, нужда от хора с разнообразни интереси и задълбочени познания по отделните теми. Ще се радваме, ако станете наши сътрудници, дори и еднократно, с материал от областта, която най-много ви вълнува (Светъл пример за това е Яро със статиите за Ленд Роувър ) Планираме да разширяваме съдържанието в списанието, така че можете да предлагате всички теми, които ви вълнуват. Приветстваме и увлекателни разкази за всякакви преживелици извън пътя, стига да са онагледени със снимков материал
    Свържете се с нас, ако искате да бъдете и наши кореспонденти в страната и чужбина!!! Ако посещавате оф-роуд състезания, преходи, събития, изложения и т.н. и разполагате с цифров апарат с голяма резолюция, имате шанса да споделите и с другите своите впечатления!

Търсим и технически редактор (не се притеснявайте, не се изисква работа на щат от 8 до 18 ч...) Ангажиментът е един път месечно, а може да се свърши и по електронната поща – става дума за изчитане и редактиране на статиите, както и писане на една техническа статия за всеки брой (от типа “що е диференциал, видове диференциали, видове блокировки и под...) под формата на някаква поредица. Също така, ако се получат читателски въпроси, да им се отговаря.
    Изискванията са: добро познаване на автомобилните термини на английски и руски език (немският е предимство), техническо образование или богат практически опит в автомобилната сфера.

Ако искате да се пробвате, моля изпратете примерен материал или разработена идея за такъв (може и план за евентуална рубрика, която бихте искали да водите) на sofia@offroadbg.net За технически редактор – и автобиография.

или просто ми пишете, за да заявите желанието си за сътрудничество!

Благодарим на всички предварително! Няма да ви направим много богати, но със сигурност ще станете известни ! А списанието – по-интересно!

Важи и за моторджиите, да не се крият! В този форум си пролича колко са активни!
    [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

А сега нещо по-конкретно - има ли желаещ да следи Световния ендуро шампионат и да подготвя по една кратка новина за всеки кръг?

И още - представяне на нови модели мотори.
    [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Аз и без това го следя от 10-тина години
      и новите мотори ги следя имам и възможност и да ги пробвам макар че не ги купувам аз имам приятели дето все са в крак с модата
      Ако нямате нещо против .може да пробваме ама вие си знаете най добре .

Коментар

Еми, щом си мераклия и имаш време, заповядай! Срокът за предаване на материала е 18 април!

Коментар

Точно за този 18-ти незнам дали ще успея НО ще се постарая
          А че имам време сигурно си го мислите щото все пускам по нещо
          НО това не е точно така цял ден обработвам рецепти от здравната каса в компютъра за което и ми е необходим интернет който го е правил знае за какво става въпрос всичко което пускам е по между няколко рецепти не си мислете че ей така човеко цел ден си немал работа просто всичко свързано с офф роуда много ми харесва и ми е интересно.Освен че съм управител на аптека имам и две деца жена и още няколко "хобита" едното май е описано много добре в една от темите ти като т.нар ендуристки метод шегувам се ако с нещо на някого досаждам само кажете не знам защо но ми се струва че тва хората от провинцията ни имате" за некви си там" това последното винаги се е усещало но и на последното състезание също го усетих а е много неприятно м/у другото живял съм и в София и ми е ясна горе долу работата ама айде
          та пак ви казвам ако досаждам казвайте ето на и това докато го писах обслужих една дузина клиенти и май поизпуснах мисълта си.сори такива сме ние провинциалистчетата" глупавички"

Коментар

Mitkov май днес е станал накриво Администраторите на форума даже те наградиха за активното ти участие, а ти си мислиш, че досаждаш Ако всички регистрирани бяха активни като теб, нямаше да насмогваме да вършим нищо, а само да четем форума. То и без това си води до пристрастяване (в хубавия смисъл, разбира се), особено като следиш някоя тема и получаваш съобщение, че има Нов Отговор - влезаш, пък откриваш и нещо друго, и се зачиташ и така - безкраен кръговрат. Това, което мен лично много ме радва, е, че покрай този форум много хора се сприятелихме и сближихме, а все пак това не е някой сайт за запознанства , където хората си убиват времето, а обхваща такива с общи интереси.
            А и не виждам някъде някой да обижда хората от провинцията, не знам защо тъй дълбоко си се засегнал от софиянското отношение. Ако от моя страна има нещо, извинявам се.

Коментар

Естествено, че има разлика в манталитета на хората от провинцията и тези от големия град София. Само че за съжаление сравнението не е в полза на София. В София има много качествени хора разбира се, но ще се радвам, ако тук дойде повече от провинциалния дух, а не обратното. Безкрайното надбягване с времето и парите не е от най-смислените занимания, които човечеството е измислило...
              VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X