Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съботно-неделно офроуд мото училище: Съботно-Неделна Оранжада

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Тануцо
    отговори
    До: Съботно-неделно офроуд мото училище: Съботно-неделна оранжада

    Ниво „Предучилищна Оранжада" е предназначено за курсанти, които нямат никакъв или почти никакъв опит в управлението на мотоциклет в офроуд условия. В това ниво нашите инструктори ще обърнат внимание на Вашите възможности още от начален етап. Обучението започва от „буквата А", като първоначално обръщаме необходимото внимание и на теорията. Тя е важна част от началното обучение на един мотоциклетист. От теорията зависи практическото напредване на мотоциклетистът във времето и правилното заучаване, и изпълнение на елементите от техниката на управление. Тук е моментът да споменем, че курсантите ще имат възможност, по тяхна преценка, да си водят бележки относно теоретичните пояснения.
    Практиката в офроуд условия е съществото на курса. Нашата концепция разделя обучението по ниво „Предучилищна Оранжада", със занятия в няколко етапа, като последователно с нарастване на възможностите на курсанта, нараства и трудността на техничните елементите.
    Нашата школа разполага с модерни офроуд мотоциклети, които със своето високотехнологично окачване и геометрия, позволяват на мотоциклетиста да се съсредоточи напълно върху усвояването и усъвършенстването на техниката на управление.
    При успешно завършване и усвояване на елементите от ниво „Предучилищна Оранжада", курсантът ще има възможност да премине в по-горно ниво на обучение, а именно в ниво „Оранжада
    Последно редактирано от Жоро Донечки; 23-03-10, 09:46.

    Остави коментар:


  • Съботно-неделно офроуд мото училище: Съботно-Неделна Оранжада

    Съботно - Неделна Оранжада
    офроуд мото училище
    Съботно-Неделна Оранжада е един продукт на Болканс Ориндж Адвенчърс. Нашата цел е да могат повече хора да се запознаят, доближат и усетят магията на офроуд мотоциклетизма.
    За целта, нашата програма разделя подготовката на три нива по степен на трудност, а именно - „Предучилищна Оранжада", „Оранжада" и „Газирана Оранжада". От тази програма могат да се възползват както напълно начинаещи, така и напреднали мотоциклетисти. Вие ще получите от нашите експерт инструктори най-подходящите съвети, за да изградите и доразвиете едни наистина добри качества в управлението на офроуд мотоциклет.
    Мотоциклетите, с които разполага нашето офроуд мото училище, са с най-съвременни концепции, което ще Ви позволи да се съсредоточите напълно върху изграждането Ви като офроуд мотоциклетист.
    Също така имаме удоволствието да Ви представим и програмата „Оранжада на пътя". От нея могат да се възползват начинаещи любители на шосейните пътувания.

    Повече за програмите може да прочетете по-надолу в темата или на www.balkansorangeadventures.com
    Последно редактирано от Жоро Донечки; 23-03-10, 09:41.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X