Обява

Свий
Няма добавени обяви.

само за собствениците на ГАЭ 69 и УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новата хижа Ком старата е малка

Коментар

• Нека да си пишем тук за клуба и други идеи, а в другата тема http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=3877 само за първата сбирка - аз ще допълвам списъка в началото с редакции, в съответствие със заявките за участие - хора, коли и др.
      Така ще е най-прегледно - веднага ще се вижда инфромацията - отдолу мога да пускам и статистика...

Венци може да премести коментарите тук, за да не пречат на основната информация....
      Show must go on!
      LZ1VES

Коментар

• Потвърждавам за двойна стаяа.Как да испратим капаро?
        0888 69 88 72
        https://www.youtube.com/channel/UC2lB8CKbb5eIV1Aj8ikgayw

Коментар

• Няма проблем аз ще плащам капарото като се видим ще си опровим сметките

Коментар

• Хора!!! Искам и аз да бьда един от вас! Вчера купих ГАЗ69А. Виктор Костов, София , 0898673432
            marti6

Коментар

• Здравей приятелю!Одавна ме нямаше ,но вече съм на линия.Радвам се ,че се увеличаваме Газкаджиите.Първо честито за покупката ,да не я жалиш ,но да я ухажваш,като жена.Добре дошъл в клубът на истинският руски джип.
              Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

• Благодаря! Наистина много искам да се запозная сьс Вас лично и сьс други колеги ГАЗКАДЖИЙ и УАЗКАДЖИЙ!
                marti6

Коментар

• На следващата среща на клуба ще се запознаем, а до тогава може да пуснеш снимки да видим твоята ГАЗка.
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

• ако имате някаква сбирка или нещо подобно ще се радвам да се чуем а и да се видим. Относно клуба какво става там?
                    marti6

Коментар

• ами аз сьм скаран малко с компа и не знам как
                      marti6

Коментар

• Засега нищо чакаме Управителния съвет да насрочи дата за следващата сБирка, на първата изкарахме прекрасно дано и на Втората да е така.

Коментар

• Питай някой знаещ че и аз не знам как

Коментар

• а какви са задьлженията и отговорностите в клуба и как мога да се запиша? чета за някакви молби до Прецедателя ,как и с кой мога да се свьржа?
                            marti6

Коментар

• Иди на първа страница на клуб УАЗ и там ще видиш Веско какво е написал за новите членове и му пусни л.с той ще ти каже по натам какво трябва да направиш за да бъдеш член на клуба.

Коментар

• Моят джип е най-най обикновен и нямам никаква идея как да го наглася. затова изкам да се запознаем и да обмениме някой идеи. Междудругото много БЛАГОДАРЯ на Вас и на СТЕФАН за саветите за полуоската!
                                marti6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X