Обява

Свий
Няма добавени обяви.

само за собствениците на ГАЭ 69 и УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Здравейте.Цеко от Ботевград.УАЗ-469 OPEL COMMODORE 2.5I.ВКЛ.СЕ И АЗ ПИШЕТЕ.ТЕЛ МИ Е 0897938065.

Коментар

АКО ИСКАТЕ МОЖЕ И В БОТЕВГРАД.ЩЕ ПОМОГНА.ИМА НЯКОЛКО РЕСТОРАНТА.А ИМА И ЕДНА ВИЛА КОЯТО СЕ ДАВА ПОД НАЕМ.ОТНОСНО ВУШЕВ НЯМА ПРОБЛЕМ ТОИ Е ОТ МЕН

Коментар

Първоначално публикуван от cekouaz
        АКО ИСКАТЕ МОЖЕ И В БОТЕВГРАД.ЩЕ ПОМОГНА.ИМА НЯКОЛКО РЕСТОРАНТА.А ИМА И ЕДНА ВИЛА КОЯТО СЕ ДАВА ПОД НАЕМ.ОТНОСНО ВУШЕВ НЯМА ПРОБЛЕМ ТОИ Е ОТ МЕН

И това е идея.Особенно ако се направи поход от София до Ботевград!
        Преди време Вушев беше организирал един такъв и спорет мен мина идеално.Та много ми се иска ако успея да си направя джипа скоро време да минем този маршут!Ще ми е като урок!
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

ИМАМ ЕДНА ВИЛИЧКА В ЕДНО СЕЛО ДО БОТЕВГРАД СЕЛО ПР.ЛЪКАВИЦА.НЕ Е КОИ ЗНАЕ КАКВО НО Е СПОКОЙНО НО ЗА ДА СЕ СЪБЕРЕМ ТРЯБВА ДА СЕ СТОПЛИ ВРЕМЕТО.

Коментар

1бр 469 1бр.452 Krum 0889 44 15 86 - София
            Моето педложение за среща е 1/ Х.Рудината, 2/Х.Чавдар или някоя съседна, всичките са около Ботевград, Етрополе и са достъпни от двете страни на планината. Пътя е "атрактивен" и на място може също да си организираме леко траялче.
            Конкретни впечатления от условията нямям но вярвам че никой от нашия "цирк" не е твърде претенциозен. /хижи са все пак /

Коментар

ИМАМ ЕДНА ВИЛИЧКА В ЕДНО СЕЛО ДО БОТЕВГРАД СЕЛО ПР.ЛЪКАВИЦА.НЕ Е КОИ ЗНАЕ КАКВО НО Е СПОКОЙНО НО ЗА ДА СЕ СЪБЕРЕМ ТРЯБВА ДА СЕ СТОПЛИ ВРЕМЕТО.
              Айде да поизчакаме да видим какво ще кажат и другите.За да видим дали идеята за Ботевград се удобрява.До колкото помня прехода тогава минаваше през връх Мургаш!И сигорно ще има интересни места за минаване!

Коментар

Ботевград

Тези дето сме от византйско, сме малцинство тъй че......
                Важен въпрос е това какъв тип ще е събирането? Дали ще има и жени и деца и евентуално тъщи .
                Някой ги имаме и от трите вида. Жена ми кара с мен, но не съм сигурен как ще реагира на хижата.
                Ако няма жени идеца и времето е топло, няма никакво значение къде сме.
                И все пак аз си тегля чертата някъде по на близичко.
                Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Re: Ботевград

Първоначално публикуван от Pursie
                  Тези дето сме от византйско, сме малцинство тъй че......
                  Важен въпрос е това какъв тип ще е събирането? Дали ще има и жени и деца и евентуално тъщи .
                  Някой ги имаме и от трите вида. Жена ми кара с мен, но не съм сигурен как ще реагира на хижата.
                  Ако няма жени идеца и времето е топло, няма никакво значение къде сме.
                  И все пак аз си тегля чертата някъде по на близичко.

Аз лично съм пристрастен към варианта за Ботевград.По въпроса за жени или деца може да се разберем спането примерно да е в Хотел Ботевград!Прилична обстановка!Не много скъпо.Аз лично мисля че трябва всеки да си изкаже мнението и тогава да се реши каде да се проведе.Сега искам да припомня че евентуалната дата на която мисля че е възможно да се проведе това е 22 и 23-ти април.Надявам се времето да е по хубаво.

Коментар

Аз лично най-вероятно ще съм с цялата къща демек жена и пет годишна щерка, без тъща но за сметка на това с куче. Нямам проблеми мойто домочадие е свикнало и дори предпочита по спартански условия без грижи може и палатка. Виж ресторанти и лукс решително ни дразни. Номера с вилите не съм сигурен, че става май тия вили дето събират по 30 човека едно време им викаха резиденции. Според мен най-добре си е хижа но не забравяйте ,че освен да пишем трябва и някой наистина да извърши организацията да види избраното място цени условия резервации при такава група места е необходимо да се запазят доста време предварително.

Коментар

Много вярно.Но нека решим дали ще е точно в Ботевград.За хижи знам само Хижа Мургана под връх мургаш.Не съм бил в нея но съм я виждал и ми се вижда не много голяма.Нека примерно cekouaz ако не е проблем да каже или да види какви хижи има и какви са условията.Но да се има предвид че сме повечко хора.Защото всеки ще дойде с някого.Приятел,жена и деца.Някой пък току виж се изложи и си вземе и тъщата!

Та аз лично мисля че от тук повечето бихме били доволни и на малко.Тоест по спартанско обзавеждане.Друг е въпроса за хората който ще си дойдат с семейството.За това Нека да обсъдим въпроса каде ще е.За да може да се разбере за хижи,хотели и разни други места за спане.Защото до сега се мина на много варианти.

Коментар

Среща

Не става дума за лукс.
                        Тогава и аз ще съм с жена и две деца. Кучетата мисля да ги оставя, че ще станем много
                        А датите са точно Великден. така мисля че ще е удобно.
                        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Купона

Ще дойда и аз - Веско с Хънтъра.

Относно програмата - колегата от Ботевград да предложи хотели, цени и др. конкретни данни, за да решим.

Рибарица не е много далеч а и по-удобно ще е за пътуващите от Варна. Има ли кой да предложи информация за хотели и др.?
                          Show must go on!
                          LZ1VES

Коментар

Re: Купона

До рибарица не пускали.Заради снежната обстановка!Вярно че сме с джипове но недавали никой да мине!

Коментар

за х.рудината няма проблем.може да побере 30-40 човека.ще попитам за цената е хижата.ако искате ще провера и в хотела.иначе пътя до рудината е готин малко кал,малко коловози.но пак трябва да е хубаво времето.предлагам да изчакаме и други мнения.

Коментар

за х.рудината няма проблем.може да побере 30-40 човека.ще попитам за цената е хижата.ако искате ще провера и в хотела.иначе пътя до рудината е готин малко кал,малко коловози.но пак трябва да е хубаво времето.предлагам да изчакаме и други мнения.

Добре това е някакво раздвижване.Ако не е проблем от твоя страна.
                                За хотела мисля че цените не са високи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X