То до Кумата се стига по пваж, просто той вече е стана офроуд, щото някво сечище се завъди там. на 5-10 км е от златните мостове, сиреч на 15 от София.Инак не е много посещавана, а и има друга хижа и хотел точно на разклона преди нея. Няма значение де, аз спонтанно се сетих за нея. Наистина е национален парк и за разходки с йипките не е много оферта, но за среща и разговори е най-леснодостъпната планина.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
само за собствениците на ГАЭ 69 и УАЗ
Свий
X
-
Аз мога да ви предложа г. Копривщица,където всичко е наедно.Далеч от шум ,може да се спи ,а и места за каране бол.Сигурно ще и е по-подходящо за хората извън София.Другото ,което може е г.Стрелча /около 95 км./,където дори имаше кръг от шампионата, а и минерални басейни и бани.
Но ако от София се спрете нещо от посочените по-горе, можеби ще е най-добре.Густо майна , пътят свърши !!!
Коментар
-
Иван Алексиев
Аз лично нямам нищо напротив да е примерно в хижа КОМ или някоя друга по далече от софия!Но пак трябва да повторя че трябва да е удобно на всички.Аз лично мисля че на човек който живее в варна ще му е далече ком.
Предложението за в Копривщица не е лошо.Не е далеч от софия!Нито толкова далече от другите градове.Само трябва да има някой да ореди всичко като настаняване и спане!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Сбор
Аз нямам нищо против Копривщица. Тя е на около 400 км от Варна.
По принцип аз имам един проблем. Такава ми е работата, че трудно си планирам свободното време. Аз ще мога да потвърдя почти в последния момент.Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван АлексиевКопривщица е хубава идея на няма ли някъде там хижа или нещо извън града да не се мотаем по улици е час от чара на подобно мероприятие.
Да кажем че датите остават същите!Дотогава ще може да се организира сичко.Въпроса е точно този!Да е на някоя хижа за да може да се поразходим малко!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
То всеки има собствени предпочитания но ако се затворим в град губим свободата както на разходките така и на това цялата група да е заедно както на паркинг за да разгледаме кой какво има да покаже по колите така и вечерта. Аз поне купона не си го представям в луксозен ресторант. Ако сме триисетина човека (придполагам че ще има хора с компания или с четвъртинките си) това са примерно 20 места за паркиране 20 стай за спане достатъчно голяма зала където да се съберат масите (повечето хотели и заведенията към тях са семеен тип с малко места) който организира всичко е добре да има тези неща предвид. Добре е този който познава района където се събираме да помисли и за подходящ маршрут за разходка може би не много дълъг ако се пристига в един и същи ден с разходката няма да има много време, това е плюса на хижата иначе докато излезем от града най вероятно ще е късно. Разбира се това е само мое виждане и ще съм солидарен с решението което вземем.
Коментар
-
Моето мнение е че е най-добре в някоя хижа или някой семеен хотел!
Моята мисъл е всички който имат желание да се организира такъв клуб да се съберат и да обменят опит.Кой с джип кой с хеликоптер.Въпроса е да се проведе едно събиране в което да се съберем.Аз лично ще направя всичко възможно да съм с джипа.https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikol4oПовече хора сте София така че уточнете местото .Ще се пътува няма начин ако е хижа дали ще има достатачно места предложението за Рибарица нее лошо:
Затова търсим място кадето да може да се поберат повечко хора.За да не стане така да отиде и да няма място!
За рибарица незнам!На мен ми е почти все едно!Нямам голями претенций по мястото кадето ще е!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
има и от Русе. УАЗ 469 сам сделал. 0887264756 Захари Захариев
Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
"В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар