Обява

Свий
Няма добавени обяви.

само за собствениците на ГАЭ 69 и УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Но следващият път задължително в друг град.
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Тази среща ще е да се опознаем , а и като сме лице в лице решенията се взимат по-лесно.Трябва да се изясни дали всички ще идват с машините,защото за Хънтъра от Варна няма да е проблем,но има хора с газки .Аз от Пловдив идвам.Другия въпрос е че голяма част от тези машини подлежат на пререгистрация ,и ще имат проблеми,така че всеки да каже какви проблеми има,ако може да помагаме.
      Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Първоначално публикуван от e100
        Засега: София -9
        Пловдив-1
        Шумен-1
        Свищов -1
        Бяла слатина-1
        Варна-1

Може би София наистина е най-добре .Болшинство.
        Пишете!

Повече ще излезнат!Сигорен съм.Тук примерно бих поканил Вушев Братя Петрови,Стефан,Алекс Марков,Пламен Исаев!
        Това са стари лисици който знаят много за тези джипове!Те биха дали най-добър съвет по някой проблем с джипа!Най-добре биха обяснили как да се кара.И какви ли не други тънкости.
        Затова мисля че това може да се получи много сполучлив клуб в който има знаещи и разбиращи хора!А не да се лутаме и да правим едни и същи грешки и глупости!
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Предлагам срещата да не е в града а някъде на хижа много по спокойно и пълноценно ще е. Не е необходимо да е някой луксозен хотел все още има нормални хижи където може да се съберем да споделим опит по едно кръгче да врътнем (а вечерта и по ракия може да ударим)

Коментар

Еми от София дайте предложение за место.

Коментар

Кръчма "Шопите" на входа на Бистрица.
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Остава всеки да потвърди участието ,и да се пусне напомняне .Но да чуем и другите.

Коментар

Среща

За кои дати става дума?
                  Според мен не е проблем да е в София. Освен това можем да помислим нещо по-насам ( Към Варна де ). Например Рибарица или нещо подобно. Хем е близо до София, хем на тези дето сме от наши край ще ни спестите стотина километра
                  Но понеже съм аблолютно малцинство ще се съглася каквото решите..
                  Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                  NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Бе кой ходи в кръчма с кола, а?) Ей ги, хижи, хотели ...

Коментар

Ще се радвам и аз да бъда част от тази идея/клуб УАЗ, ГАЗ/. Моето мнение по повод събирането, съвпада с това на адаша Алескиев. Мястото трябва да е такова, че който изка да може да остане да пренощува, да пинеме, да хапнеме и т.н. Варианта да дойдат желаещите от провинцията за 1 ден, да си кажеме по едно здрасти с цената на 100-500км. е несериозен и егоистичен от софииска гледна точка.
                      За да не се окажа в позицията на страничен наблюдател обещавам до края на деня да предоставя моето предложение за място.

Коментар

Що не се срещнете на х. Кумата? От Златните надясно и до края на пътя.
                        След хижата се излиза на плато и е много подходящо за кръгчета. А и пре ьижата има много място. Има и хотел и друга хижа на 2 мин...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов
                          Що не се срещнете на х. Кумата? От Златните надясно и до края на пътя.
                          След хижата се излиза на плато и е много подходящо за кръгчета. А и пре ьижата има много място. Има и хотел и друга хижа на 2 мин...

Сега сичко ОК за тази хижа!
                          НАСОВ ти възможност имаш ли да се добреш до тази хижа и да задействаме работата!Кой с джипа кой с някой друг да направим една формална среща!Който иска да си показва машините кой да обменя опит!Аз съм ЗА да е в някоя хижа!
                          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Като горд собственик на 2 броя УАЗ 469 и 1 брои 452 и аз участвам в това събиране

Коментар

къде точно е тази хижа?

Коментар

Витоша не е най доброто място 1.Национален парк 2.Официално събота и неделя е затворено за автомобили 3.Поне по мойте спомени не е подходящо за спане. Плюс и минус близо до София съответно пълно с туристи.
                                Тези хижи който на мен са ми известни и можеби ще са подходящи са:
                                1. Хижа КОМ - чудесни условия стай със санитарен възел около 9лв. на легло готвят можем да си поръчаме. Района е много приятен и за разходки. 90км. от София
                                2. Хижа Петрохан също достатъчно голяма и подходяща в същия район.
                                3. Хижа Пробойница етажни санитарни възли около 80 км. от София мисля че приготвянето на трапезата остава за нас.
                                4. Хижа Мургана около 130 км. от София добри битови условия ако е хижаря от миналата година мисля че може да се поръча вечеря предварително.
                                Аз лично познавам най добре района на хижи Ком, Петрохан и от там до Пробойница съответно мога да предложа и интересни маршрути за каране. Ако изберете Ком мога да се заема с цялата "лагерна" организация. Рила не познавам но и там влизаме в Национален парк.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X