Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Cruiser fen club

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Радвам се, че се даде старт на тази хубава инициатива. Знам че няма да стане нито бързо, нито лесно , но както се казва "направихме първа копка". Колкото до събиранията всеки месец, за нас провинциалистите ще ни бъде малко трудно, но един два пъти годишно ще се включваме и ние (в зависимост от отдалечеността от столицата). Тези от Варна (като Геро,Тони и др.) веднъж годишно, пък ние от Пловдив може и по 4-5 гостувания да направим (с преспиване). А пък ако по сериозно черпите (нали ще бъдем гости ), може и по често .

Коментар

Нищо не пречи двата клуба да поддържат топли и дружески отношения, в това число общи разпивки, общи разходки из природата и др. мероприятия. И всеки с любимата машина

Коментар

Това не е никак лошо, напротив даже , ама в един момент като нищо ще се присъединят и МВ, Нисан и Уаз и кво - OFFRoad-Bulgaria.com #2.
        Те не са "LAND", как така ще се присъединяват,....то ще стане тогава Club 4x4. А такива клубове вече има доста.

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4
          Нищо не пречи двата клуба да поддържат топли и дружески отношения, в това число общи разпивки, общи разходки из природата и др. мероприятия. И всеки с любимата машина
          Даже според мене е задължително

Коментар

звучи добре

Коментар

Първоначално публикуван от Tsanko_D
              Радвам се, че се даде старт на тази хубава инициатива. Знам че няма да стане нито бързо, нито лесно , но както се казва "направихме първа копка". Колкото до събиранията всеки месец, за нас провинциалистите ще ни бъде малко трудно, но един два пъти годишно ще се включваме и ние (в зависимост от отдалечеността от столицата). Тези от Варна (като Геро,Тони и др.) веднъж годишно, пък ние от Пловдив може и по 4-5 гостувания да направим (с преспиване). А пък ако по сериозно черпите (нали ще бъдем гости ), може и по често .
              Защо изпадаш в дълбоката заблуда, че ние "столичаните" не можем да дойдеме на гости в Пловдив
              Лично на мен, под Тепетата пиенето ми е по-сладко
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ооо, в Пловдив наистина се пие по-сладко, отколкото в Сф
                Така, че няма проблем!

Коментар

мда
                  следдълги размишления и една безсънна нощ ме осени слънчевата идея да изберем Митко Фулдата за отговорен организатор на първата сбирка
                  Щото така си чатиме, а времето си минава, пък нисаниджийте ако ни изпреварят срам.....

Коментар

Първоначално публикуван от jordantcho
                    мда
                    следдълги размишления и една безсънна нощ ме осени слънчевата идея да изберем Митко Фулдата за отговорен организатор на първата сбирка
                    Щото така си чатиме, а времето си минава, пък нисаниджийте ако ни изпреварят срам.....
                    ами действайте..
                    за нисан-джиите не знам, но ние се учредяваме в понеделник

Коментар

Първоначално публикуван от jordantcho
                      мда
                      Щом сте решили ...
                      Какво ще кажете за неделя

Коментар

Първоначално публикуван от fulda
                        Щом сте решили ...
                        Какво ще кажете за неделя
                        аз ще ходя до Пазарджик утре и не знам кога ще се върна... най-вероятно по тъмно...

но ако се организирате, ще гледам да дойда...

а за тази вечер - как са ви плановете? По-добре днес да се черпим, та утре да почиваме /а не в понеделник сутринта да гледаме на криво /
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Вие сте много лоши!А други който карат друго освен Тойота,Нисан и Ленд какво?
                          Да гризнат дръвцето!Еее не така грубо де.Защо не направите една обша сбирка!То и без това отдавна не е имало!Размислете се!
                          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от DJDAVEL
                            Да гризнат дръвцето!Еее не така грубо де.Защо не направите една обша сбирка!То и без това отдавна не е имало!Размислете се!
                            е-е-е ние ще се надуваме

Мисля си, че ако уговориме среща във форума, всички ще видят къде ще е и който иска може да дойде /да почерпи /

Коментар

Първоначално публикуван от DJDAVEL
                              Давеле, те сбирките са си сбирки, ама нека се организират хората първо по групи, пък тогава...

Коментар

Принципно идеята не е да се "набълбукаме" , а да си "похортуваме" Лошото е , че днес е работен ден все пак Затова утре /неделя/ вечер ми се струва добър вариант
                                И за да не стават грешки , за стиковка - телефона ми е 0887 33 03 81 Ваш Митко Фулдата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X