Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Cruiser fen club

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Яро,
    offroad-bulgaria.com e интернет форум - а не клуб... евентуални събирания на живо се правят няколко пъти в годината...

аз клуба си го представям като група, която се среща ма-а-алко по-редовно и прави някакви мероприятия поне веднъж в месеца

а относно продажбите няма да спориме, истината я вижда всеки по улиците - на 5 нови машини поне 3 са Лендкрузър /изключвам НИВА, те са доста но са съвсем друга ценова категория/
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

[/quote]LJ73 Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 4:42 pm Заглавие:

аз клуба си го представям като група, която се среща ма-а-алко по-редовно и прави някакви мероприятия поне веднъж в месеца

ами нали това е идеята на клуба - музика на живо и реален контакт

Коментар

абе Теди нещо не мога да сцепя как става тоз номер с цитата

Коментар

Първоначално публикуван от jordantcho
          абе Теди нещо не мога да сцепя как става тоз номер с цитата
          Натискаш бутон "цитат", но не на клавиатурата, а на екрана и пишеш под текста в скобите...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

а да видим какво стана

Коментар

мале
              много ти брагодаря
              вече лекинко ми присветна

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4
                Ви па да не видите нещо
                Ама гот е де, да има и Land Cruiser клуб, освен Land Rover!
                Желая ви успех!
                Конструктивно предложение:
                Всички клубове да се събират в една кръчма и по ред на масите да се черпят /напр. става Председателя на Клуб Лендровър и казва "Клуб Лендровър черпи всички!", след това Предс. на Клуб Лендкрузър/ и така докато останат по местата си на масата само членове на 1 клуб... а останалите - под масите
                Той бива избран за 4х4 на Месеца /или Седмицата - в зависимост колко бързо се възстановят за нов турнир загубилите/

Второ предложение: Членовете на Клуб Клуб Лендровър да започват да тренират, да имат някакъв шанс все пак

Коментар

[quote]
                  и така докато останат по местата си на масата само членове на 1 клуб... а останалите - под масите
                  Той бива избран за 4х4 на Месеца /или Седмицата - в зависимост колко бързо се възстановят за нов турнир загубилите/

Второ предложение: Членовете на Клуб Клуб Лендровър да започват да тренират, да имат някакъв шанс все пак

и на челна стойка да застанат, и да се удавят в тренировки все тая - шансовете са им незначителни

Коментар

нещо пак обърках цитатите
                    както и да е

Коментар

нещо пак обърках цитатите
                      както и да е
                      тренирам си цитатите

Коментар

Ааааа... От днеска започвам УСИЛЕНИ тренировки
                        5 по 100 със и без мезе И така до победен край !

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73
                          ...аз клуба си го представям като група, която се среща ма-а-алко по-редовно и прави някакви мероприятия поне веднъж в месеца
                          Съгласен!! При нас незначителния проблем е, че сред ентусиастите, които се събрахме за клуба - повечето (надявам се не за дълго) - аз, Ицо, Злати сме с Land RoverMatchbox Edition за момента.. Затова пък гордостта на екипа е Volk!

Първоначално публикуван от LJ73
                          ...а относно продажбите няма да спориме, истината я вижда всеки по улиците - на 5 нови машини поне 3 са Лендкрузър /изключвам НИВА, те са доста но са съвсем друга ценова категория/
                          Имаше една реплика за един, който си купил розов кадилак и после виждал само такива по улиците..

Никак не оспорвам, че Тойотите са много и се харчат, но при LR се харчат 4 модела, от които Дифендър-ите повечето не ги и виждаме (както и повечето Хайлукс-ове де) - особено тия на гранична, Мтел, разните такива.. А аз като видя днеска 3 Дифендъра по светофарите, имам чувството, че се прескачат по улиците..
                          Да не говорим за фолк-хита "Фрийлендър", който особено ако си руса върви много.. Абе все едно..

Коментар

абе хора
                            не разваляйте хубавата идея за кръчмата с това колко и какво се продава и движи край нас
                            всеки да тренира самостоятелно и към края на месеца да обменим опит - тъй де да се види кой докъде я е докарал

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
                              Никак не оспорвам, че Тойотите са много и се харчат, но при LR се харчат 4 модела, от които Дифендър-ите повечето не ги и виждаме (както и повечето Хайлукс-ове де) - особено тия на гранична, Мтел, разните такива.. А аз като видя днеска 3 Дифендъра по светофарите, имам чувството, че се прескачат по улиците..
                              Да не говорим за фолк-хита "Фрийлендър", който особено ако си руса върви много.. Абе все едно..
                              Фрийлендъра се състезава с РАВ4

Всички "баровци" които познавам, като кажат джип, разбират Лендкрузър 120 ...

НЕК, Мтел и БТК май се ориентираха към пикапи... НЕК имат и Нисани...

Коментар

Първоначално публикуван от jordantcho
                                абе хора
                                не разваляйте хубавата идея за кръчмата с това колко и какво се продава и движи...
                                Прав си! Отплеснах се.. Моля да ме извините всички.. Пожелавам Ви успех в инициативата!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X