В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Още малко, и ще полети . Ама да го видя от къде ще стреля, като си е закрил амбразурите с рифел.
А тая дискусия за "духа" сме я водили многократно и аз съм напълно съгласен с Вас. Ленд Ровър е една легенда за свободата да се движиш където поискаш( е почти) и в него се чустваш еднакво добре и в Сибир, и в Сахара, и в долината на Замбези, и в Триградското ждрело. Ще перифразирам един чужд израз, но "Ленд Ровър е една от иконите на съвременния оф-роуд свят".
Куадра, логото е страшно, но подчертава машината, а всъщност LR не е толкова машина, колкото дух - виж го нашия хубавец на покрива и ще разбереш!
Много добре знам, същото се касае до всеки сериозен оффроад автомобил с история. А логот ви го пратих просто от приятелски чуства за да ви зарадвам малко.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Още малко, и ще полети . Ама да го видя от къде ще стреля, като си е закрил амбразурите с рифел.
А тая дискусия за "духа" сме я водили многократно и аз съм напълно съгласен с Вас. Ленд Ровър е една легенда за свободата да се движиш където поискаш( е почти) и в него се чустваш еднакво добре и в Сибир, и в Сахара, и в долината на Замбези, и в Триградското ждрело. Ще перифразирам един чужд израз, но "Ленд Ровър е една от иконите на съвременния оф-роуд свят".
те тия амбразири и без това за нищо не ставаха но ще е по ефектно като се качим 6 човека и секи си има прозорец да стрея
без печка в Сибир чуството не много яко иначе за другите места ОК
Следи информациите за организираните от нас походи и заповядай на първия, на който ти е възможно да дойдеш. Ще се запознаем и ако решиш, ще те приемем за член на клуба.
Коментар