Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Национален събор на OFFRoad-Bulgaria.com - дискусия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Национален събор на OFFRoad-Bulgaria.com - дискусия

Първоначално публикуван от svetik Преглед на мнение
    Проблемът с качването е бил при мен

На връщане от събора и ние станахме свидетели на горски пожар. Тъй като бях със сукман и чехли и нямах никави средства за борба с огъня, единственото което можех да направя е да документирам смелостта на форумците, които с традиционни (кофи с пясък и лопати) и не толкова традиционни средства (стелки от пода на джип) се втурнаха да гасят огъня за да спаят горичката и растящата в непосредствена близост царевица.
    Е къде се натъкнахте на този огън???Аз карах на пет минути след вас???Егати завършека на празника.....
    Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 08-09-08, 00:20. Причина: Поправен цитат
    08седемшест5едно513четири

Коментар

Качете снимки за тези които проспахме събора, да се ориентираме къде сме били.

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
        Е къде се натъкнахте на този огън???Аз карах на пет минути след вас???Егати завършека на празника.....
        И аз се натъкнах на този пожар и може би колежката Svetiк е тази дама с която се засякохме на мястото на събитието. Димната завеса над пътното платно беше доста сериозна, а видимостта-никаква. Видях едно дърво да гори непосредствено до пътя и отбих да извадя пожарогасителя поне него да изгася, но след като прерових всичкия багаж в багажника останах неприятно изненадан от размера на "пожарогасителя" по-скоро дезодорант. Дано стихията е преминала
        Последно редактирано от Evgeni Enduro; 08-09-08, 00:38.
        "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
        А+
        LZ1DRZ

Коментар

Малко впечетления от мен.
          Събора че е първия на" OFFRoad-Bulgaria.com " е факт. Като единствен негатив за мен бе че нямаше достатъчно мероприятия в които да се опознаят членовете на форума. Много се бяхме отделили на лагери и си карахме самосиндикално. С повечето се познавам само виртуално и този събор не ми помогна много да се запозная с членовете на форума.
          Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение
          и може би колежката Svetiк е тази дама с която се засякохме на мястото на събитието.
          Горния цитат на съфорумеца потвърждава думите ми.
          В палатковия лагер създадох нови контакти но като цяло членовете на форума бяха разделени. През деня имаше няколко игри ,но майсторското шофиране с кофата вода стана малко скучно след първите участници заради времетраенето.Дърпането на Дефендъра беше по весело и забавно.
          От скука част от изложителите си спретнаха надпревара и вдигнаха доста пушилка с инпровизираната надпревара.
          Не разбрах кой спечели в конкурса за най-добър джип.Нека някой да отрази това.
          Събора като цяло оправда очакванията ми но това че хората се бяха изпокрили в един момент небеше много приятно.Добре че мястото на провеждането на събора беше живописно и всеки индивидуално си организира забавленията като посещения на крепоста,пещерата Магура която е на двайсетина километра от Белоградчик и т.н..
          Като сплотяващо мероприятие всички ще се съгласят е лагерния огън, гайда,китари.
          Събора като първи бе добър но следващия трябва да бъде съобразен териториално.
          За сега толкова от мен с впечетленията че ми се доспа и ще полегна на клавиатурата след дългия преход Белоградчик-Варна.Мероприятието беше добро , толкова всъдеходи на едно място не събирало дори и най-доброто състезание.

P.S. За колегата с пиратките,ако те е засърбяло дупето да знаеш че е от мен.
          Аз пък се извинявам за среднощната аларма.Обемния датчик е хванал летяща пеперуда затворена в автомобила.
          Последно редактирано от banjo; 08-09-08, 03:26.
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

Поздрави за това първо по рода си национално събитие.
            Ето, как изглеждаше Събора през "очите" на нашия фотоапарат.

На първата снимка се вижда гр.Белоградчик, от гледна точка на Белоградчишката крепост.

Ето как изглеждаше мястото на изложението "от птичи поглед".

Това бяха фолклорните изпълнения от официалния концерт вечерта на 06.09.2008 г.

По един общ план на изпълненията на групите Offroad и БТР.

Ето двама рок - фенове: nickbochev и сина ни Косьо.

На следващите две са представени подготвящите се за отпътуване англичани.

Успяхме на "хванем" отпътуването на Тойотата на "Вромос".

... И накрая, като стана въпрос за Белоградчишката крепост - ето две снимки и от нея.

Коментар

Награждаването в Конкурса за най-добър джип беше на площада преди Концерта. На първо място е биг-фута на Вромос, второ място с еднакъв брой гласове си поделят синята ГАЗ 69 на Мишо и Витарата на Иван Попов. Трето място не бе присъдено заради двете 2-ри.
              Последно редактирано от Yaro; 08-09-08, 10:00.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Изложението свърши, купона беше страхотен!!!

Ето малко снимки и от мен:

Коментар

Понеже отидох привечер, направих малко нощни кадри. Ето какво се виждаше отгоре-надолу:

През това време започна и група Офроуд:

През това машините:

Една даже намигна:

По-късно имаше и огънче:

А един стар войн беше заспал малко неудобно:

На сутринта децата се забавляваха:

Малко снимки на Вранглера и Тойотата:

Старият войн сутринта:

Организацията беше чудесна! Аз си изкарах чудесно, въпреки че изтървах в общи линии всичко интересно.

Коментар

И ние бяхме там...
                    За съжаление пристигнахме късно за състезанията,
                    но обстановката беше велика.
                    Особено залязващото Слънце над скалите...
                    На поляната нямаше много палатки.
                    Имаше много малко мотори.
                    В програмата също не беше предвидено нищо за
                    мотористи, и явно не е имало голям интерес .
                    Ние си прекарахме чудесно,макар че бяхме доста
                    уморени от пътуването.

Коментар

Първоначално публикуван от MOTORGHOST Преглед на мнение
                      И ние бяхме там...
                      ... Имаше много малко мотори.
                      В програмата също не беше предвидено нищо за
                      мотористи, и явно не е имало голям интерес .
                      Може и да греша, но има вероятност някои от ендуристите да са били на това събитие: Elena GrandPrix - 06.09.2008г. - 07.09.2008г..
                      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Е ,да ,но - ПЪРВИ СЪБОР НА ФОРУМА.
                        Въобще не беше за изпускане,а бяхме чули,
                        че в Белоградчик е много красиво,и трябваше да се
                        убедим лично.
                        ПП.Пиша в множествено число от името на цялата група.

Коментар

За първи път бях на Off Road събор и останах доста впечатлен. Мястото беше просто идеално. Вечер когато прожекторите осветяваха близките скали беше незабравима гледка. С нетърпение очаквам следващия.

П.П: Някой знае ли от къде мога да изтегля песента на група "Офф роуд", в която се пееше нещо за Хонда. Предварително ви благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от MOTORGHOST Преглед на мнение
                            На поляната нямаше много палатки.
                            Всъщност палатките едва ги събрахме, ползвахме даже още една поляна, освен предвидената, а по едно време дори обмисляхме дали има начин да преместим местоположението на конкурса за най-добър джип, за да направим и нея на бивак. Просто не се виждаха от мястото където беше събора, на нея бяха само тези на изложителите.
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Не можеш да я изтеглиш,защото я няма на запис. Скоро ще издадат албум и там предполагам ще я има. www.offroad-band.com -тук има три демо записа на групата
                              "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                              А+
                              LZ1DRZ

Коментар

Няколко снимки и от мен
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X