От: Четвърти Национален офроуд събор 3-6.09.2011 - Приморско
Програмата ми е да пристигна в Приморско на 1.09.2011. Ако не се случи нещо криво ще си дойда с Гелендията и няма да участвам в състезанието. Става за асистенция и проби на трасето.
Можем да копам (можем и да не копам), да пием, и да набивам клинци.
Ако ще печатите големи трансперанти (3Х5м) или други подобни на винил или такива неща, мога да помогна. Ако има кадърен предпечат мога да помогна за плакати до формат 1400мм/900мм на хартия и картон.
Лепенки, стикери и пр. самозалепки във версия: от ефтин (отвързан лъв) до качество с 5 г гаранция.
Няма да мога да взема много инструмент, че съм с жената и децата, но ако трябва нещо конкретно-казвайте.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Четвърти Национален офроуд събор 3-6.09.2011 - Приморско
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Тази година мисля да дойда. За пръв път ще ми е. Само не разбрах, трябва ли да заявя, че ще идвам предварително.(например за място в лагера) И каква е таксата?
Благодаря предварително!
Остави коментар:
-
Бройте ме и мен. От събота до вторник.
Стига да не излезе нещо непредвидено, ама надали.
Остави коментар:
-
Аз по рано си предложих помощта. За събота и неделя съм на линия за каквото се наложи.
Остави коментар:
-
На 2ри най-късно на обяд 3 човека:
Младен Стоянов
Андрей Качаунов
Дамян Качаунов
Можем да помагаме за правене на трасето или каквато и да е друга работа.
Мислим да участваме в състезанието,така че за съдии явно не ставаме.
Поздрави!
Остави коментар:
-
Двамата с Ники(Jango) сме на линия,и само да те допълня- Злати и за кой дни по колко помощници ще трябват.Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнениеДа, и тук е моментът да помоля за помощ в организацията. Един път ще трябват хора чисто за събора и един път - за състезанието. Моля нека всеки, който със сигурност може да присъства и да помага да ми пише на ЛС или тук в темата. За броя на хората нека Злати подскаже, че вече се е борил със събор...
П.П.Ако трябвам нещо за уточняване телефона ми е в подписа.
Остави коментар:
-
Да, и тук е моментът да помоля за помощ в организацията. Един път ще трябват хора чисто за събора и един път - за състезанието. Моля нека всеки, който със сигурност може да присъства и да помага да ми пише на ЛС или тук в темата. За броя на хората нека Злати подскаже, че вече се е борил със събор...Първоначално публикуван от bochopz Преглед на мнениеОранизаторите ще се различават по нещо(тениски, шапки,БАНСКИ, баджове и др.)?
Остави коментар:
-
За спама, утоворките за тигана и кой с кого и кога ще пътува има и друга тема - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=123309, тука са сериозните неща за събора.
Остави коментар:
-
Ще напълня и една камера ако се наложи.Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеЩе се обадим разбирасе... зареждай витрините с много бира ...
Поздрави
Остави коментар:
-
Ще се обадим разбирасе... зареждай витрините с много бира ...Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнениеИдвайте и не се претеснявайте.
И се обадете.
Поздрави
Остави коментар:
-
Идвайте и не се претеснявайте.
И се обадете.
Остави коментар:
-
А аз ако дойда на 29 има ли някакви шансове и за мен да ползвал лагерната територия
!
Остави коментар:
-
Смятам да идвам на 1-ви следобед ,ще мога ли да се настаня в лагера ?
Остави коментар:
-
В тази тема ще е информацията за състезанието
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: