От: Четвърти Национален офроуд събор 3-6.09.2011 - Приморско
Относно разлепването на плакатите.Ако за Ямбол не се е обадил никой-пращайте по Еконт- офис Ямбол ул.Искър 1 -Радостин Раднев- 0898467143.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Четвърти Национален офроуд събор 3-6.09.2011 - Приморско
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
А някаква информация за настаняване в хотелчета в непосредствена близост до мероприятието?
Остави коментар:
-
Общо взето и на мене, ама жИната е новобранец на нова работа и... Въпреки че започнаха да се чуват повече мнения в подкрепа на 10.09.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеА то освен че е тъпо, е и безсмислено. Нали идеята на такива сливания е да се получи по-дълга почивка, в крайна сметка. А тия "умници" режат откъм отзад, за да сложат по средата. И става 6 работни, 3 почивни, 3 работни, 2 почивни. Глупост неземна!
На мен не ми дреме. Аз от 3-и до 6-ти така или иначе няма да съм на работа, па ако ще всичките да ги обявят за работни.
Остави коментар:
-
Ето и официалната програма за събора
(може да търпи леки корекции, но в общи линии, това е)
2 септември (петък)
16 - 20 ч. Пристигане и настаняване на участници и изложители.
3 септември (събота)
10 - 19 ч. Оф-роуд изложение
Донастаняване на участници и изложители17 ч. Игри с публиката (поляна срещу кетъринг)
4 септември (неделя)
10:00 ч. Състезание с джетове JET SKI PRIMORSKO
16 ч. Награждаване джет състезание
17 ч. Игри с публиката (поляна срещу кетъринг)
5 септември (понеделник)
11 ч. Старт Оф-роуд състезание
17 ч. Игри с публиката (поляна срещу кетъринг)
19 ч. Награждаване оф-роуд състезание и парти
6 септември (вторник)
10 - 14 ч. Оф-роуд изложение
14 ч. Освобождаване на площите и почистване
Ето и плакатът за проявата, който ще бъде отпечатан с любезното съдействие на колегата gemax

В този ред на мисли, моля за съдействие относно разлепянето на плакатите!
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеПрочетох в нета, че 3.09 ще е работен ден. Отработва се 5.09. По-тъпо изпълнение до сега не е имало.
А то освен че е тъпо, е и безсмислено. Нали идеята на такива сливания е да се получи по-дълга почивка, в крайна сметка. А тия "умници" режат откъм отзад, за да сложат по средата. И става 6 работни, 3 почивни, 3 работни, 2 почивни. Глупост неземна!
На мен не ми дреме. Аз от 3-и до 6-ти така или иначе няма да съм на работа, па ако ще всичките да ги обявят за работни.
Остави коментар:
-
Пак там се навдига сериозно недоволство срещу тая тъпня, така че не е невъзможно да се промени - в последния момент, естествено..Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеПрочетох в нета, че 3.09 ще е работен ден. Отработва се 5.09. По-тъпо изпълнение до сега не е имало.
Остави коментар:
-
Прочетох в нета, че 3.09 ще е работен ден. Отработва се 5.09. По-тъпо изпълнение до сега не е имало.
Остави коментар:
-
Програмата ще я сложат Организаторите( а не Модераторите), когато са готови с финалните детайли по нея.Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеМодераторите,
ако може, залепете програмата за събора
И Джанго, тая година аз съм просто посетител и помощник, нищо повече. Ти си от организационния тим, дупе да ви е яко. Аз само малко ноу-хау ще ти дам
Остави коментар:
-
Модераторите,
ако може, залепете програмата за събора
Остави коментар:
-
Ти си старши и ще помагашПървоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнениеПалатка по палатка с кочан разписки, човека дава, ти пишеш разписката и после се отчиташ. Аз ще те науча как става.
Да вземеш и тигана и нужните консумативи, че да закусваме правилните неща.
Остави коментар:
-
Палатка по палатка с кочан разписки, човека дава, ти пишеш разписката и после се отчиташ. Аз ще те науча как става.Първоначално публикуван от Jango Преглед на мнениеДа де ама трябваше лист с посетители да се прави а не виждам нищо
А и каква ще е системата на обирането на кеша !
На входа или ще трябва да обикалям палатка по палатка !
Да вземеш и тигана и нужните консумативи, че да закусваме правилните неща.
Остави коментар:
-
Един берял ягоди и си подвиквал, "две за в корем една за в Подем(консервна фабрика)"........Първоначално публикуван от Jango Преглед на мнениеНасадиха ме за касиер и ми е малко притеснено

Та не се коси оти че ти мине!
Остави коментар:
-
Да де ама трябваше лист с посетители да се прави а не виждам нищоПървоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеЩо, бе?! Работа на чекмедже! [ATTACH=CONFIG]354273[/ATTACH]
А и каква ще е системата на обирането на кеша !
На входа или ще трябва да обикалям палатка по палатка !
Остави коментар:
-
-
Насадиха ме за касиер и ми е малко притесненоПървоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнениеДа му мисли ръководството.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: