Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рали БЪЛГАРИЯ 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Рали БЪЛГАРИЯ 2010

Една част от групата вече се позиционираха в района на Св.Константин понеже от там ще преминават 3 етапа ( най-много ) !
    Казват, че имало адски много хора и трудно се намирали подходящи места за бивак !
    За съжаление, аз мога да пътувам най-рано в петък късния следобед. Затова в четвъртък на Русалка ще решим къде и как да си разпънем палатковия лагер.

... Имайте в предвид, че в събота много рано ще са затворени трасетата !
    www.4x4Trips.bg

Коментар

Тези 3 етапа, които ще преминат през Св. Константин в един ден ли са? Или в 3 различни дни? Към колко часа почва първия?
      Да се пуснат тук координати на бивака? Удачно ли ще е?
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Ще се постарая да дойда в прословутата Русалка и че съм навит много...

А иначе кой от форума е там та да знам ако реша по-рано от вас да се кача горе?
        Последно редактирано от Петър Митрев; 07-07-10, 19:20.

Коментар

Промяна в плана-реших да пътувам утре след обед, тъй като в други ден е първия етап.Който иска да пътува с мен да казва.И все пак кажете кой е на св.Константин и ако може ми дайте номера на някой от тях.Дано нещо не се обърка при мен

0886524207 ми е номера

Коментар

Където и да отидете, ще гледате два етапа най-много. Има карти на сайта на ралито и лесно се вижда това. Покрай Пещера и Батак отсечките наистина са супер. Аз съм на Белмекен, на черният път. Предполагам и там ще е лудница от хора

Коментар

Аз малко е съм видял, че тази тема е в Пловдив (от София съм), но не мисля, че има голямо значение.
              Поствам и тук, това на което попаднах в рали форума. Считам, че е полезно:
              http://rdvr.pazardjik.com/index.php?...:importantnews

Коментар

Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнение
                Където и да отидете, ще гледате два етапа най-много. Има карти на сайта на ралито и лесно се вижда това. Покрай Пещера и Батак отсечките наистина са супер. Аз съм на Белмекен, на черният път. Предполагам и там ще е лудница от хора
                На кой точно черен път?
                Иво (таксито) Андреев
                0988 91 80 50
                Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Ами то е един покрай язовира, почва от малката стена и върви успоредно на другият път, но от другата страна на локвата.

Коментар

Аз утре рано сутрин(08:00) отивам между Сестримо и язовир Белмекен със Златото и разпъвам палатка,ще се обадя утре на някой да дам кординати за ГПС да ги качи в темата и който иска да заповяда.

П.С Имайте предвит че затварят пътя в петък сутрин 08:00 и го отварят чак вечерта към 19:30 както и събота

Коментар

Аз тръгвам днес и мисля утре след като отворят пътя да се преместя на Белмекен.

Коментар

Част от групата вече е горе,Калаша със Златото и Петър Митрев.
                        Намират се по кординати:
                        N 42.09476
                        E 23.51065
                        По асвалта се стига като се мине през гр.Белово посока Костенец след 3-4км е разклона за с.Сестримо минава се през селото и се гони посока яз Белмекен като се стигне до горския пункт с бариера се хваща десния път и по него са се разположили.
                        [SIGPIC][/SIGPIC]
                        RR Classic

Коментар

Имайте в предвид, че в събота много рано ще са затворени трасетата !
                          Може да се стигне по черен път до белмекен, през каскадацжийския път, мършрута е с.Чернаместа, месноста Лееве, от там на Станционара за отчитане на валежите, каскададжийския път от там на спортно градче ->Аз в събота сутринта от там ще мина Ако не се развалят нещата от там съм аз, за тези който ще идват от Предел в събота рано няма смъсъл да въртят през Юндола направо през маршрута -По пряко е

Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнение
                          Ами то е един покрай язовира, почва от малката стена и върви успоредно на другият път, но от другата страна на локвата.
                          То тва е стария път Аз ще съм от там на контра стената, на втичалото на язовира ще си мятам за рибица
                          Последно редактирано от stojan_defender-a; 08-07-10, 17:13.
                          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Утре рано сутрин и ние тръгваме. Смятаме да се позиционираме около Св. Константин и Елена. Телефона е в подписа.
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Аз престигнах и дори се настаних на една отсечка 4-5 километра след сутрешния старт.От време на време превалява но горе долу е добре времето.Приятно изкарване на всички!!!
                              0885719173-Красимир

Коментар

На вчерашната среща-разбор решихме, че ще се присъединим към групата заела позиции в района на я. Белмекен, по кординати:
                                N 42.09476
                                E 23.51065.
                                Тръгване от Пловдив в петък късния следобед 18:30-19:00ч с леки автомобили ( за сега без оффроуд ). Вечерта ще се повеселим, както си му е реда а утре ще наблюдаваме само етапа преминаващ от там.
                                За неделя ... волна програма
                                www.4x4Trips.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X