Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за почивка на море

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предложение за почивка на море

Има ли желаещи за море от 5 до 7 дни на палатка на Синеморец ,но може и другаде по южното Черноморие?За мен месеца и датата нямат значение.Ако има мераклий - чакам предложение!

От: Предложение за почивка на море

Ние обикновенно ходим за петък, събота и неделя. Ако се комбинираме може да се помисли.
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

А как смятате да се ходи до там ?
      http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

Коментар

И аз съм "за".

Петък Събота и Неделя е удачно.

Коментар

И ние сме ЗА, ако измислите как да стигнем да там и обратно - по черно

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=94220
          Последно редактирано от stojan_defender-a; 05-07-10, 10:14.
          SUBARU TRIBECA '08

Коментар

Ще е супер готино по-черно,че нищо я закъсахме откъм разходките..И аз съм "за"!!
            [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
            Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Ама нали се сещате, че по черно до морето за един ден няма как да стане. Даже за два малко се съмнявам. Ако ги сложим два дни до там и два дни обратно стават четири дни път. И колко ще стоим там?
              На мен ми се вижда по-реалистично да си ходим на море по асфалта, а по черно да караме до родопските язовири и т.н.
              Примерно до Доспат или Васил Коларов.

Коментар

Може един ден да караме по черно и докъдето стигнем , спим на палатки примерно и на другия продължаваме по асфалт.

Коментар

С господин Керкелов това го планираме от една година, но заради мен нещата се забавиха с организацията,пробвано е с атв от Пловдив до морето с преспиване на палтки 3 дена е с атевето с Джип евентоално 4 или 5 просто нещатата стават от разходка експидиция. Ще се кара през Стара планина. Имаме и трак

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
                    С господин Керкелов това го планираме от една година, но заради мен нещата се забавиха с организацията,пробвано е с атв от Пловдив до морето с преспиване на палтки 3 дена е с атевето с Джип евентоално 4 или 5 просто нещатата стават от разходка експидиция. Ще се кара през Стара планина. Имаме и трак
                    А може ли да постнете тук трака?
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Предложението е интересно, а защо не до Гърция. Ще е интересна експедиция и няма да има коментари от рода " това до Девин експедиция ли е ? " Златоград е отворен, а на Керамоти има добри места за палатки. Керамоти -Тасос е около 40 мин с ферибот и е 3 евро на човек и 20 на джипка.

Коментар

Първоначално публикуван от Keitchrow Преглед на мнение
                        Предложението е интересно, а защо не до Гърция. Ще е интересна експедиция и няма да има коментари от рода " това до Девин експедиция ли е ? " Златоград е отворен, а на Керамоти има добри места за палатки. Керамоти -Тасос е около 40 мин с ферибот и е 3 евро на човек и 20 на джипка.
                        Утре тръгвам за Халкидики-ако някой в близките 5-6 дена дойде да се обади.Аз ще бъда на границата на Атон-Уранополи.
                        0+

Коментар

Нека попишем малко и по тази тема. Има предварителен план , който подлежи на корекции. За сега замисала е да се пътува до южното черноморие по черно през южна България. Мислим да се тръгне на 16.07 . Пътя няма да е изцяло по черно , ще се редува off-road с асфалт , с цел придвижването до крайната точка да стане с 1 , максимум с 2 преспивания на палатки. Ще се кара без много спирания по пътя ( естествено ако няма аварии ) за да се навакса времето от изгубванията , които няма как да липсват след като никой не е минавал маршрута. Предложението е да се отиде на Синеморец ( може и някъде другаде ) и там вече всеки да решава къде иска да спи , или на къмпинг на палатки или в хотел , въпроса е да сме на близко за да се събираме и да става купон. Нека всеки който има желание да дойде да пише и четвъртък или друг ден да се саберем и обсъдим плана.

Коментар

Или тая дата е за догодина, или си в мноого голямо междучасие
                            Май за Август става въпрос и ние сме в кюпа!
                            Ако се поиграе с планирането на маршрута ще се стигне само по черно с две нощувки

Коментар

Ако изберете да сте на нашето море, има един чалъм при ходене по ресторанти.
                              Заради кризата почти във всеки ресторант са спестили голямата заплата за кадърен главен готвач
                              и са взели такъв какъвто им падне.
                              Нивото на манджите е паднало драстично през това лято.
                              За да сте сигурни, че след вечеря няма да имате страдания в тоалетната,
                              винаги, когато влизате в ресторант питайте дали е под наем или собственика работи лично с екип в него.
                              Един собственик, никога няма да допусне прецакване на клиента.

Лафа който трябва да кажете на входа е такъв:
                              "Един приятел каза, че този ресторант е нает от наш близък за сезона"
                              Веднага ви отговарят, че не е под наем или е и тогава влизайте.

Давам ви личен пример.
                              Аз в този огромен наш залив от Елените до Равда, ходя само в 2 ресторанта
                              за които съм сигурен, че хигиената е като в аптека .
                              Влизал съм и в такива, в които трябва да мине фадрома да изчисти боклуците в кухнята. Така че внимавайте.
                              Дано бях полезен.
                              Лека почивка на всички.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X