През изминалата седмица имахме гости от Чехия на който организирахме една обиколка на централните Родопи. Днес поради лошото време на вън ми остана време и реших да ви направя и вас съпричастни към нашата продължителна разходка.
Ден първи : Преход до хижа Кабата и Чудните Мостове.
Ето ги и нашите гости на първото спиране за почивка.

Ей ме на и мен с червената играчка.

Първите паднали дървета. Имаше много в последствие.

Тука нещо гостите се затрудниха и аз естествено им помогнах да излязат от ситуацията

Готово

По късно ни заваля силен дъжд и после отслабна, после премина в градушка и пак силен и след това слаб. Абе разказа ни се играта и в Хижата на чудните мостове пристигнахме мокри до кости. От Чудните Мостове снимки няма щото валеше яко. Затова пък имаше напалена печка на която се изсушихме добре и се стоплихме :d
Следва връщането което беше много кално.

Следва продължение.
Нямах много време за коментари но ги оставям на вас.
Ден първи : Преход до хижа Кабата и Чудните Мостове.
Ето ги и нашите гости на първото спиране за почивка.

Ей ме на и мен с червената играчка.

Първите паднали дървета. Имаше много в последствие.

Тука нещо гостите се затрудниха и аз естествено им помогнах да излязат от ситуацията

Готово

По късно ни заваля силен дъжд и после отслабна, после премина в градушка и пак силен и след това слаб. Абе разказа ни се играта и в Хижата на чудните мостове пристигнахме мокри до кости. От Чудните Мостове снимки няма щото валеше яко. Затова пък имаше напалена печка на която се изсушихме добре и се стоплихме :d
Следва връщането което беше много кално.

Следва продължение.
Нямах много време за коментари но ги оставям на вас.
Коментар