Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експедиции Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Експедиции Пловдив

Понеже до сега няма експедиции нека темата бъде за размишляване и за събиране на идеи и мнения.
    На сбирката в четвъртък се прокрадна идеята да се направи експедиция, даже бяха нахвърляни два маршрута. Общото мнение беше първият опит да е с две нощувки на палатка (съответно петък, събота и неделя) с начална и крайна точка. Целта е да се открехнем до лятото и да идем на море . Стремежа е да се избягват максимално асфалта и населените места. Маршрутите могат да имат и леки и тежки участаци, което ме навява на мисълта за пригодноста на автомобилите. От една страна не всеки има експедиционен автомобил, от друга страна на експедициите ще се ходи все на непознати места и със сигурност ще има хард моменти.
    Времето вече започва да става за спане на палатки и над 1300 - 1500 метра. Нужно е да се прогони кой с какво разполага за къмпинг и да наговорим конкретна дата за тръгване.
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

От: Експедиции 2010

Аз предлагам като начало на експедициите да направим нещо по кратичко и не толкова дълго. Така например скоро ще има състезание в град Девин и всички който ще ходят да гледат може да отидем до там по Черно. Целият маршрут ми е ясен и смятам че при по бързо темпо може да се мине за около 3-4 часа ако няма никакви аварии и закъсвания.

Тъй като се зачекна темата и за експедиция до Морето която аз бях повдигнал един път на збирката мога да дам разяснения и за нея.
    Мой приятели са я правили няколко пъти предишни години като има два основни маршрута до Морето. Единият се движи горе долу близо до границата с гърция а другият е по Стара Планина. По всеобщо мнение този през Стара Планина е по хубав и доста по труден но си заслужавало. Имам ги и двата трака на двата маршрута и при добро желание и добра организация това лято може да се направи единия.
    Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
    Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Аз съм "за" отиването до Девин по черно.Кога е това състазание там?
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Състезанието в Девин е 12.06.2010 г.
        Повече информация има тук. http://www.offroad-bulgaria.com/show...B8%D0%BD/page2

Коментар

За този вид експидиция си мисля още от преди да се регистрирам в този форум и за това си купих по дълъг джип за да съм готов когато дойде момента за експидиците , но както повечето са запознати аз в момента нямам джип и ако се планира сериозна или дълга експедиция по рано от месец и половина ще чета поредната експедиция в която не мога да взема участие.

Коментар

Идвам с вас .ако ме приемете разбира се . Имам някаква палатка ,спални чували и голямо
            желание.

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
              За този вид експидиция си мисля още от преди да се регистрирам в този форум и за това си купих по дълъг джип за да съм готов когато дойде момента за експидиците , но както повечето са запознати аз в момента нямам джип и ако се планира сериозна или дълга експедиция по рано от месец и половина ще чета поредната експедиция в която не мога да взема участие.
              Не се притеснявай.При мен ще има едно място за златото,а за теб и кучето все ще се намери още някое местенце.
              БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
              TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
              Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Предлагам да организираме една хакспидицийка събота и неделя.
                Времето няма да е за спане на палатка и може да се насочим към някоя хижа.
                Предлагам да тръгнем в събота към х.Персенк и в зависимост от часа на пристигане да се реши какво да се прави. Ако има много време до вечерта може да се спуснем до х.Кабата и там да спим. Може и да се разходим до Девин и обратно и да спим пак на х.Персенк. На втория ден се спускаме до с.Орехово и от там се изкачваме до Бяла Черква. За завършек може да направим заигравка от Черквата до с.Бойково или с.Дедево.
                Пътищата не са тежки и би трябвало да се минат от всякакъв 4х4 автомобил ако дъжда не е направил някакво чудо.

Предлагайте

Коментар

Тъкмо се чудех какво да правя тази събота и неделя.

Коментар

Само да ви кажа че към Кабата има на места големи коловози от камиони дърварки. До Персенк пътя е идеален но пък е много близо и е по скоро за разходка не за експедиция. Може да идете пак до Персенк но през Върховръх от там става по дълго и е доста по интересно. Тъкмо може да одрежете 1-2 паднали дървета по пътя за Върховръх на който им се чудя от 1 месец.

Коментар

Първоначално публикуван от Павлов Преглед на мнение
                      Тъкмо се чудех какво да правя тази събота и неделя.
                      Адаш,как се чудиш-тази седмица е сбирката на Mitsubishi..Току-що се чух с Lesov и се разбрахме да ходим.teopajero също бил сигурен.Айде идвайте и вие с колегата да подкрепим срещата.Ако искате елате довечера в Русалка да се разберем..
                      [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                      Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Организацията е направена!!!
                        Първата експедиция на пловдивската група ще се проведе през идните събота и неделя!
                        Начало в 12 на обед на ОМВ.
                        Посоката е Персенк и Девин.
                        Носете си палатките за всеки случай, но идеята е за спане на хижа Персенк или хотел в Девин.
                        Втория ден ще е "Свободни съчинения".
                        Заповядайте

Коментар

Адаша да не ми се сърди, но ако тярбва да избирам между експедицията и Сливен, ще избера първото. Дано Росен да успее да я организира. Има ли някой сигурен за участие?

Някаква идея къде днес от Пловдив мога да купя портативна станция?
                          Последно редактирано от stojan_defender-a; 04-06-10, 09:06.

Коментар

Станцията е поръчана, доставчика иска да й настрои каналите да не се мъча аз. Някой може ли да каже какви кодировки използваме?

Коментар

Първоначално публикуван от Павлов Преглед на мнение
                              Станцията е поръчана, доставчика иска да й настрои каналите да не се мъча аз. Някой може ли да каже какви кодировки използваме?
                              http://www.offroad-bulgaria.com/show...310#post438310

8 канал ти стига за утре

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X