Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Парк Рок Фест - благотворителен търг

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Парк Рок Фест - благотворителен търг

По инициатива на г-н Ангел Спасов OFFRoad Пловдив с посредничеството на OFFRoad-Bulgaria.com обявява благотворителен търг за 5/пет/ двудневни билета за ПАРК РОК ФЕСТ ПЛОВДИВ(28 и 29 май 2010 година), предоставени от www.stagebull.com (Повече информация за събитието на сайта).
    Събраните средства ще бъдат изцяло в помощ на Андрей.

Начална цена на всеки от билетите - 30 лв.

Наддаванията ще стават явно в темата. Наддаването ще се извършва за всеки билет поотделно. Минималната стъпка при наддаване е 2лв.

Наддаването ще приключи на 26 май в 10ч. Печелившите трябва да ми изпратят на лично съобщение истинското си име и телефон в рамките на деня. На 27 май сутринта, ако печеливш участник не се е легитимирал, билетът отива при следващия по ред. Тези, които не са от Пловдив, ще получат билетите си от мен като дойдат в града.

Парите ще бъдат преведени по сметката на Андрей веднага след като бъдат събрани.

НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
    Omnia vincit amor !

До: Парк Рок Фест - благотворителен търг

Поради липса на интерес във форума, снощи започнахме разиграването на билетите в един страхотен рок-клуб.
    Първият билет беше продаден за 42 лв.
    Това са 42 лв повече в сметката на Андрей.
    Подробности ще дам по-късно (нещо ми е отесняло времето тия дни).
    Omnia vincit amor !

Коментар

От: До: Парк Рок Фест - благотворителен търг

Много задачи, малко време... Най-после имам малко въздух да отчета инициативата.

Благодаря на г-н Ангел Спасов за благородния жест.

Благодаря на Владо Ботев за готовността, с която прегърна тази идея и направи нейното осъществяване изобщо възможно.

Както вече писах, времето беше буквално няколко дни, а след пасивността на офроудърите реших да се обърна към най-страхотния рок-клуб в Пловдив - Полинеро плейс. Собственикът му Владо прие радушно идеята, осигури терена и участва дейно в разиграването на билетите.

Резултатът е 131 лв, които утре сутринта ще преведа в сметката на Андрей.

Момче, оправяй се, толкова хора застанаха зад теб! Бъди сигурен, че заедно с всеки лев към теб е хвръкнала и искрица чиста енергия, която работи за теб!
      Omnia vincit amor !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X