Четяйки стари теми из форума ми възникна
една идея.
Да си направим тема, в която да се коментират покани от колеги от съседни населени места, до където да се правят разходки с пикници. Смисъла е в това, че местните по-добре знаят трасетата и което е по-важното - по-добре знаят поляните за пикник.
Няколко пъти пловдивската група е била канена да посети "там дето се праят луканките" на голямата локва, канили са ни и асеновградчани, това е повод и други да ни поканят.
Прави ми впечатление, че много хора извън пловдивската група четат подфорума ни, но няма лошо със всякакви средства темата да бъде популяризирана.
една идея.Да си направим тема, в която да се коментират покани от колеги от съседни населени места, до където да се правят разходки с пикници. Смисъла е в това, че местните по-добре знаят трасетата и което е по-важното - по-добре знаят поляните за пикник.
Няколко пъти пловдивската група е била канена да посети "там дето се праят луканките" на голямата локва, канили са ни и асеновградчани, това е повод и други да ни поканят.
Прави ми впечатление, че много хора извън пловдивската група четат подфорума ни, но няма лошо със всякакви средства темата да бъде популяризирана.
Коментар