Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFFRoad Пловдив - участие на състезания в България и чужбина!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: OFFRoad Пловдив - участие на състезания в България и чужбина!

Поздрави и от мен на групата...

LZ1NBN

Коментар

Браво ,пичове ! Честито !
      Тайната е в Калаша !! Произвежда медалисти..И самия той вече е с 2 медала..и тва без кола ,забележете !! Не ща да си помисля,като стегне Тераното,к'во ша става..

"KALASHA- THE MEDALIST MAKER !!" или
      "КАЛАША..по-добрият навигатор !!"
      [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
      Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Браво на ВСИЧКИ !!! Венци как кара и си пуши, никога не съм пушил, а ми се появиха такива мераци . Калаша на висота, Браво. Дано не е много сериозно счупването на Наско .

Коментар

Честито първо място на Сашо Ковачев и Димитър Лазаров, в най-престижното европейско офроуд състезание! Юнаци!
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Браво на пловдивските екипажи участвали на Лазарово Много добро представяне отново
            А за успеха на Ковачев и всички други български отбори на Саксония съм написал искрените си поздравления в другата тема
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от jeepman13 Преглед на мнение
              Отново БРАВО на Пловдивските екипажи!Респект!
              Само искам да попитам Венци и Калаша ,каква марка им е интеркома който ползват?
              Разработката е тайна-майна и е правена ден преди състезанието.
              Издържа 8 часова двустранна радиовръзка без да пречи на каране и навигиране и свърши жестока работа.
              Сега вече знам Калаша как пъшка при разпъване на лебедки и колани.

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              Честито първо място на Сашо Ковачев и Димитър Лазаров, в най-престижното европейско офроуд състезание! Юнаци!
              ЧЕСТИТО ,просто нямам думи,
              и бъдещи победи.

Яд ме е за Руси,но ще чакаме следваща победа.
              Последно редактирано от venci67; 17-05-10, 15:24.
              TOYOTA LJ70 3D Common Rail
              TOYOTA BJ40 3.5D
              Венци 0887551059

Коментар

Сори, пропуснал съм Калаша, ама с каската не можах да го позная . А забравих и да питам.

Коментар

БРАВО!!!БРАВО!!! Поздравления на всички участници.

Коментар

Мисля че Пловдивската група достойно се представи в Лазарово - 2 екипажа, 2 купи. Мисля че трябва да споменем и Лесов, който също имаше куража да участва, но аварията по пътя му попречи да дойде. Също така и всички от Пловдив, които ни подкрепяха. Състезанието не беше леко. Съжалявам само, че нелепият инцидент ни попречи да продължим ... имахме реален шанс за 1 място ...

Един линк с видео от сайта на Боби: http://www.offroad-extreme.com/vid.p...i&video_id=214
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от rocky; 17-05-10, 19:18.
                    BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Лазарово 2010

И в двата класа пловдивчани на стълбицата. А Наско е с гипс, за да покаже как може да ги наказва с една ръка:

Всички, който виждате страшно много помогнаха и на двата пловдивски екипажа. Огромни благодарности!
                      Насе, ако виждаш зор с връзването на обувките сутрин, ще идвам да помагам, че съм наблизо .
                      TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                      TOYOTA BJ40 3.5D
                      Венци 0887551059

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                        Мисля че Пловдивската група достойно се представи в Лазарово - 2 екипажа, 2 купи. Мисля че трябва да споменем и Лесов, който също имаше куража да участва, но аварията по пътя му попречи да дойде. Също така и всички от Пловдив, които ни подкрепяха. Състезанието не беше леко. Съжалявам само, че нелепият инцидент ни попречи да продължим ... имахме реален шанс за 1 място ...

Един линк с видео от сайта на Боби: http://www.offroad-extreme.com/vid.p...i&video_id=214
                        Хаиде малко по-сериозно де,стига с тези 2-ри места!
                        БРАВО!

Коментар

От: До: OFFRoad Пловдив - участие на състезания в България и чужбина!

Тази сутрин получих SMS Антон с поздрави от Санк Петербург. Поздрави и на цялата група

Коментар

Специални поздрави на Лесов и Станимир за първото им официално състезание в Девин, с пожелания за много бъдещи успехи!
                            Колкото до мен и Венци ... просто имахме кофти късмет

Коментар

Разкажете повече за Девин ,и малко снимки за тези ,които не можахме да дойдем.
                              БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
                              TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
                              Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Първоначално публикуван от jeepman13 Преглед на мнение
                                Разкажете повече за Девин ,и малко снимки за тези ,които не можахме да дойдем.
                                Колега погледни тук http://picasaweb.google.com/ghaytov/OffroadDevin2010#

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X