Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХАРД разходки на Пловдивската група 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХАРД разходки на Пловдивската група 2010

Беше си пропаднало, но от там минахме 50 коли с висока скорост.Сашо стоеше там и напътстваше тия дето го слушаха.Аз на спускането си занитих вратите от дясно и малко след това изчезна завинаги левия ми ауспух.Някога заради такива екстреми режежме задната част на покрива-помагаше между дърветата, когато колата е наклонена.
    В началото на изкачването един клон влезе в колата през предното стъкло и спря на 10см от лицето на Владо.Той мълча замислено 15 мин.Лебедка не сме връзвали никъде, но блокажите бяха разхлабили хъбовете.
    Беше си истински офроуд тогава.КЕФ.
    Преди година съм минавал от там с атв КФХ700 без лебедка и повече го носих отколкото карах.
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Ха-ха. Сетих се за още една опасност, която мисля притесни малко Златото. На едно от местата където се бяхме поспряли да "тренираме" лебетки, мина един ловец с пушка и многозначително предупреди, че гората е частна и да не режем дървета. В това време Росен се беше развихрил да реже по-дебели храсти по "пътя". Малко след това започнахме да чуваме викачите да гонят прасета. Чуваха се и изтрели. По едно време утихна и се появиха ето тези двамата.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1090243.jpg
Прегледи:1
Размер:308.0 КБ
ID:5238498Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1090229.JPG
Прегледи:1
Размер:313.5 КБ
ID:5238499
      Иван
      ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Първоначално публикуван от ders4 Преглед на мнение
        Поздравления за всички екстремисти !
        Дадохте ни прекрасни снимки,клипове, спомени и бъдещи планове с тази разходка ..... Благодарности !
        Много адреналин в тази разходка.... особено в първия клип .

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
          Не се възгордявайте, това шосе сме го карали 2007 на сашовото състезание.От там минаха 50 коли и даже едни германци се изхитриха да се обърнат на екстрема.Минаването е проблем само за тенекиите.
          Ако се поддържа инерция и не се жалят огледала, тенекии, стъкла и гуми няма нужда от лебедка.Разбира се техничното минаване си иска лебедка и си е кеф.Вярното спускане на екстремчето е като на Калаша.
          Нека скоро да се организираме за второ минаване.Тогава тези дето сте минали ще се кефите, а новите ще се учим.
          А от страни на долното шосе има едно страховито спускане дето ще ви водя...
          Ето тези думи са най краткото и точно описание за трасето точно така беше.

Коментар

Запалихте ме и мен !
            От кога чакам да прокараме читав ( интересен ) път до Копривките ...

Незнам дали ще е на 2'ри но на 9'ти януари ( по следващата неделя ) предлагам ако има мераклии да ни го покажете

Какво ли ще е ако има сняг ?
            www.4x4Trips.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
              Запалихте ме и мен !

Незнам дали ще е на 2'ри но на 9'ти януари ( по следващата неделя ) предлагам ако има мераклии да ни го покажете

И аз съм за 9'ти януари!
              JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
              BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

На 09.01 със сигурност ще има сняг. Според мен ще има много жертви на това трасе със сняг. И цялото ще е лебедка след лебедка.
                Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                  На 09.01 със сигурност ще има сняг. Според мен ще има много жертви на това трасе със сняг. И цялото ще е лебедка след лебедка.
                  На страха очите са големи!
                  Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
                    Запалихте ме и мен !

Аз съм за 02.01.2011
                    Ако не там някъде другаде, че трябва да пробвам новите Каймани.
                    Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
                    0879076007 Жельо

Коментар

Гледам в другата тема пак се почна с гумите за мъгла, та да питам, утре ХАРД ще има ли или да не си давам зор да ставам?

Метооооо. Ще идвате ли с Керкелов, че у вас ми е надеждата?
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Дай си малко зор, че кой ще ни дърпа с въжето?

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                          Гледам в другата тема пак се почна с гумите за мъгла, та да питам, утре ХАРД ще има ли или да не си давам зор да ставам?

Поканата за "Копривките" важи и за теб

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение

За Керкелов не знам мисля че е на ски на пампорово но за Мето със сигурност
                            Живота втора серия няма.

Can-am Renegade 800R XXC
                            Honda TRX 450ER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X