Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки на Пловдивската група 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки на Пловдивската група 2010г.

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
    Той Георги само си пита, да не е луд да дойде
    Разходката беше чудесна
    По едно време се чухме с "полската" група. Бяха някъде до Хисаря, а ние на дивия баир до язовирчето над Храбрино.
    Поздравления за г-жа Саракирос!!! Наказа Мицубишито!!! Три пъти ме вади от една и съща локва и накрая се отказах и заобиколих ха ха
    Георги пита,а ти мълчиш. Не е толкова страшно да делиш кифтетата с някой. Пък и нали знаеш,че със Златко сме все на диети. То и ни личи.

Коментар

Вас двамата само на маса може да ви види човек. В тая криза на една разходка не идвате. Скъсахте се от работа и милионери станахте... в евро
      Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
      Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
        Вас двамата само на маса може да ви види човек. В тая криза на една разходка не идвате. Скъсахте се от работа и милионери станахте... в евро
        Чул те Господ..............пък и дано да те послуша.

Коментар

Семпла неделна разходка се получи днес, много съм доволен
          ето малко снимки и от мен:

времето беше страхотно, гледките също

за съжаление, не съм снимал кюфтаците и туршийката на "ловна среща", но определено бяха много добри ... само смокиновата ракийка на Росен дойде малко късичка, но се надявам другия път да се поправи

в групата имахме и един напълно дамски екипаж, който се справи на ниво !

разбирасе няма как да сме доволни от разходката ако няма окопаване в калта !

имам и няколко клипчета, но ...
          www.4x4Trips.bg

Коментар

Много хубава разходка се получи! Благодаря на Росен, че ме убеди да остана за калната заигравка . Няма да си мисля , че е било с цел да го вадя от локвата (3 пъти).
            Благодаря на Росен, Лесов и Павлов, за напътствията и търпението!!

Коментар

Павлов .. това кал ли е ?

Коментар

От сем. Лесови ... предложение за предстоящата неделя ...
                разходка през следните контролни точки:
                Пловдив - Асеновград - манастир Св.Петка - Червената Скала - с.Мостово - Кръстова гора - ... - ... - х. Пашалийца

и от там според времето ... избираме път за прибиране към Пловдив.

Търси се водач ?!
                Очакваме други предлжения и коментари
                SUBARU TRIBECA '08

Коментар

Първоначално публикуван от rudi Преглед на мнение
                  Пловдив - Асеновград - манастир Св.Петка - Червената Скала - с.Мостово - Кръстова гора - ... - ... - х. Пашалийца

Търси се водач ?!
                  Аз ставам за водач ,но само до където свършва околовръстното

Коментар

Жоро от Асеновград с Тераното го знае тоя път, също и войводата.
                    Водач, водач, като има ГПС...
                    На мен ми се вижда малко в повечко тоя маршрут, разгледайте го на картата.

Коментар

Първоначално публикуван от michka_pichka Преглед на мнение
                      Жоро от Асеновград с Тераното го знае тоя път, също и войводата.
                      Водач, водач, като има ГПС...
                      На мен ми се вижда малко в повечко тоя маршрут, разгледайте го на картата.
                      Колко километра е според теб?Дай карта?!
                      JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
                      BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

Първоначално публикуван от ludiq djoni Преглед на мнение
                        dnes vi tarsih da se vkliu4a i az,no nemojah da vi namerq!doidoh na omv-to na koeto kazahte no po-rano kam 9 a tam mi kazaha 4e ne se sabirate pri tqh!moje bi drugiq pat 6te uspeq!

Писането на кирилица е задължително! Всяка следваща публикация на латиница ще бъде трита.
                        Може би клавиатурата на колегата да няма кирилица,но поне може да му отговорите защо писахте ,че се събирате в 10 на ОМВ на околовръстното,а не сте били там

Коментар

Отговора се крие в мението на Ludiq djoni - след като срещата е за 10 часа, е нормално да няма никой в 9 Персонала на бензиностанцията не мисля, че е критерий. Нека следващият път да бъде в точното време на точното място и мисля, че нещата ще се наредят
                          А това, че няма кирилица си е негов проблем. Дори във форума има тема с обяснение как да си качим кирилица на компютъра, че даже и по няколко различни начина.
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                            Отговора се крие в мението на Ludiq djoni - след като срещата е за 10 часа, е нормално да няма никой в 9 Персонала на бензиностанцията не мисля, че е критерий. Нека следващият път да бъде в точното време на точното място и мисля, че нещата ще се наредят
                            А това, че няма кирилица си е негов проблем. Дори във форума има тема с обяснение как да си качим кирилица на компютъра, че даже и по няколко различни начина.
                            Благодаря за отговора

Коментар

Първоначално публикуван от rudi Преглед на мнение

Търси се водач ?!
                              Войводата, каза че ще ни води ...
                              пътя е доста, но не е за изпускане ...

10:00ч на ОМВ !
                              SUBARU TRIBECA '08

Коментар

К'во стана ве. Да не се загубихте на 61-ва точка. :-) Снимкиииииииии
                                Иван
                                ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X