Обява

Свий
Няма добавени обяви.

17-18.10.2009 "Пловдив и приятели"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 17-18.10.2009 "Пловдив и приятели"

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
    Тапи нема! Ще ви махнем ауспусите, та като се върнете от разходка, ще спинкате като къпани.
    ами вечерта на масата как ще размените 2 думи аааа?! кво викаааааааааш?! не те чуваааааам!!!

Лично аз предлагам от някой строителен магазин с професионалните...абе...такива тип слушалки ще свършат работа

Коментар

Първоначално публикуван от karata_z Преглед на мнение
      ... издържах а бях само легло над drukman не е толкова страшно
      Беше пиян като летва...
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Имаме малка къща за гости в Нареченски бани. Няма място за ядене, но има 10тина стаи. Малко ще е неудобно, щото са на около 12-15 км от хижата, но ако някой няма къде да спи да се обажда. Цените ще са колкото да се покрие тока и да се изперат чаршафите. Аз не знам дали ще съм там или дали въобще ще дойда, защото имам лични проблеми и октомври е много мътен. Баба ми и дядо ми обаче са там и ако някой изяви желание за спане да пише или звънка, за да ги предупреждавам. Мисля че по това време поне половината стаи ще са свободни /ако не и всичките/. Иначе много добра идея. Ще направя всичко възможно да дойда, като този път може да взема и приятелката, която реално е по-голям планинар от мен.
        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Една седмица няма да съм On-line, за въпроси звънете на djcrazy78 /телефона му е по горе/
          BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Резервирах една 4-ка
            [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Колеги резервирайте си самостоятелно. След изчерпване на лимита, ще се търсят други опции. Така, че първите ще имат избор и сигурност. Относно храната, помислете и да го обсъдим в Петък. Идеята е всеки да си поръчва индивидуално, но пък трябва да има и някаква подготовка. С Наско обсъждахме да съберем някой лев и да изпечем нЕкоЕ животно - от името на групата. Ще има разходки, мерене на п.... и други "свински" изпълнения.
              Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

От Велинград очаквайте около 10човека или джипки бройте ни както щете.Може ли някой да ни запази една обща конюшна за вечерта.Ако не е проблем разбира се.Ако е заето вече ще му мислим на място.
                sigpic

Коментар

Аз звънах на Наско /djcrazy78/ към 18 часа и дотогава имаше резервирани 2 стаи 4-ки ,едната от мен, другата от колегата tna_bg .Домакина няма кирилица на компа и затова не е писал нищо в темата !Няма да е лошо който ангажира стая да пише тук за да се знае каква леглова база е останала свободна !
                  Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
                  костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

абе работата е ясна - домакините - на палатки..
                    аз ще си спя в джипа

жени и деца - на топло..

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
                      От Велинград очаквайте около 10човека или джипки бройте ни както щете.Може ли някой да ни запази една обща конюшна за вечерта.Ако не е проблем разбира се.Ако е заето вече ще му мислим на място.
                      Най-добре всеки да си ангажира сам. Да няма някакви проблеми с изгледа. Така че колеги имате телефоните, имената, обаждайте се свободно и нахално. Пак повтаряме, всеки е добре дошъл /все пак да не забравя .../. Ще става трудно през трети лица. Домакини и гости да си заявяват резервацията /освен ако Наско не е поел личен ангажимент/. За онези извън легловата база се търсят места в с. Павелско или с. Хвойна.

Коментар

Nqma kirilica za koeto se izvinqvam.Ne iskam da stavam nahalen da pi6a na latinica i zatova ne se vklu4vam.
                        Ako ima vaprosi 0889414199 po vsqko vreme
                        Imam kam 20litra prevarka na 78gr spored spirtomera na 4i4o Atanas ako nqkoi e jaden da zapovqda na 17okt
                        6te pi6a ako nqma mesta

Няма кирилица за което се извинявам.Не искам да ставам нахален да пиша на латиница и затова не се включвам.
                        Ако има вапроси 0889414199 по всяко време
                        Имам кам 20литра преварка на 78гр според спиртомера на чичо Атанас ако някои е жаден да заповяда на 17окт
                        щте пиша ако няма места
                        Последно редактирано от Peppy; 01-10-09, 12:59. Причина: превод!
                        Със себе си съм имал повече проблеми,
                        отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
                        Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                          абе работата е ясна - домакините - на палатки..
                          аз ще си спя в джипа

жени и деца - на топло..
                          A az v bar4eto na separeto
                          Със себе си съм имал повече проблеми,
                          отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
                          Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

Аз в Павелско! Който си има жена от Родопите!

Коментар

Даа,хубаво ще е да се пекне нещо..нали каниме гости.Велинградчани се бяха подготвили перфектно пролетта.Евгени и компания 2 агънца бяха приготвили.Ние няма да оставаме по долу,я.Така че в петък да обсъдим и тоя въпрос.
                              [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                              Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Колеги аз запазих 2 четворки за 3 семейства с децата, но предполагам, че мъжете ще сме в палатките

А в петък ще се разберем за печенето
                                www.4x4Trips.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X