Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки на Пловдивската група 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Разходки на Пловдивската група!

Първоначално публикуван от Bekam Преглед на мнение
    Да аз съм-със синьото Паджеро
    Много готина снимка!

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
      Днес си спретнахме една разходка с Zlatoto_zd. Навестихме - Куклен, Руен, х. Здравец, с. Извор и редица малки безпътни пространства. С Атв е готино, защото разузнаваш напред сред непроходимите дебри. Имаше малко камънак, нови бързи пътеки и коловозите на kalasha . Голям кеф! Без апарати, станции и ГПС.
      Е как е, маршрута в обратна посока по-хубав ли е
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Ние си пообиколихме доста, че не си бях взел ГПС. Не минахме по онзи път /знаеш го/, а хванахме друг. След 10 км. стигнахме до задънена гора. Но много арно пътче. После хижа Руен, х. Здравец, нагоре по пътчета към Бяла Черква, здраво търсене на пътя към с. Извор /намерихме на ЕВН всички обекти/ и накрая на Жоро коловозите. На спускане е друго брат. Ама бяхме набарали едни горски пътища с едни наклони, секачите бяха затворили пътя, ама сърце юнашко трае ли? С атв-то напред през трупите, разучаваме, Златко и аз от едната страна да не се обърне атв-то. Голям кеф. Мен коловозите и храстите и другите простотии с Атв-то не ме притесняват . Там където джипа кара с 10 км., аз съм с 30 км, където е с 25 км, аз със 50 км. На асфалта си се прибрахме с 80 км. средна скорост. Ама снимки няма, щото да сте дошли. /изминахме към 90 км./

ПП. А, забравих да кажа. За 10 мин. културно, Атв-то бе измито, че като си спомня как се гърчих с онзи камион.
        Последно редактирано от nikita66; 11-10-09, 20:25.
        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Май искаш да ни навиеш да си купим АТВ-та

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
            Май искаш да ни навиеш да си купим АТВ-та
            Пак съм объркал мястото, където да пиша, ама дано Стоян ни вкара малко в пътя...
            Не е нужно да си купуваме АТВ-та, но е много полезно да има едно в групата, че като си помисля как десетина жипки правят "кръгом" на място...като слоновете в цирка..що'т пътят пак свърши...
            А пък АТВ-то си е като ариегард или дозор..или разузнаване с бой..или квото искате..ама е cool!!!
            00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Аз ще се раздам в името на групата.

Коментар

За неделя се свири сбор.
                Да кажем към 9.30 часа на бензиностанция OMW - околовръсното.
                Идея - къс маршрут, някъде наоколо, средна трудност, без преход по асфалт.
                Желаещи за разходка - моля, изкажете се.

Коментар

А събота?
                  0+

Коментар

Ако утре успея да разтикам задачите, ще дойда. Само да се приберем навреме, че в неделя вечерта посрещам гости от чужбина и бойната машина трябва да е готова за парад..
                    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Аз съм на линия.
                      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                        Аз съм на линия.
                        За тази събота и неделя имам само Навара. Ако ще е плотко идвам.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Събота?! Не виждам мераци.

За неделя - очертава се нещо по-лекичко /няма коли и машини/, пък и Калаша не се е възстановил /психически/ от хижата. Бързо сме били карали.

Коментар

За неделя и ние сме на линия
                            SUBARU TRIBECA '08

Коментар

Мислех да дойда да навигирам някой , но по законите на Мърфи снощи ме сюрпризираха, че работата която беше за днес остава за утре, сиреч - "Вие се разходете, аз ще завиждам и чета след това".
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                              http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

ами идеята за неделя е добра но какво ще правим с обяда ? една скаричка с по две паржолки на човек няма да е лошо ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X