Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хард разходки на Пловдивската група 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каляне над Пловдив!

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение

ПП. Какви бяха тези следизборни кебапчета? Но пък бяха вкусни!
    За големия повод и за кебапчетата искам да поздравя Вальо (drukman). Също и човека който се е сетил по този начин да похарчи сумата. Беше много приятна изненада.

ПП. Кога се прибрахте, кога успяхте да публикувате снимки?!?! Аз сега ги свалям от апарата. Да. Може би на Явора беше малко аператрива и затова се забавих. След малко ще ги ъплоудна на ФТП-то
    Иван
    ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Браво на цялата Пловдивска група.Добре сте се окаляли.Дайте още снимки да ни е яд.Поздрави
      sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
        Ами Петьо много сладкодумно го е описал по-горе. Ще добявя някоя и друга снимка още.
        Повече снимки тук :http://forum.offroad-bulgaria.com/al...mid=620&page=2
        Ицо нещо не виждам твоя звяр на тая разходка. Явно си бил навигатор.

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
        Браво на цялата Пловдивска група.Добре сте се окаляли.Дайте още снимки да ни е яд.Поздрави
        Ти вземи организирай някво "плаване" около Велинград, да видиш как идвам неканен
        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Снимките са на https://htftp.offroad-bulgaria.com/Niger/20090712/
          Това е нещо като уеб сайт.
          Може да си ги свалите в RAR файл от https://htftp.offroad-bulgaria.com/N..._Revizia_2.rar
          Иван
          ivanp98[at]mail.бг

Коментар

ето някоя снимка ама много гладни тия момчета
            Прикачени файлове

Коментар

Както всеки път тъка и този път имаме герой минали през трасето с гуми за мъгла,но не че се хваля този път аз не бях сред тях, защото бях с гуми за кал и мога да кажа 100-пъти по лесное,за това поздравления момчета аз ви разбирам най-добре.
              Етоги и двамата герой:
              Прикачени файлове

Коментар

Сега да не забравя да благодаря на нашия организатор (rocky) който малко се по измъчи към края но въпреки всичко показа че тойота и без нафта пак върви
                Ето малко снимки и от мен:
                Прикачени файлове

Коментар

Завист , завист ....... и поздравления на всички !

Коментар

Евала.
                    Умирам от яд, че не можахме да дойдем с жената.
                    Доста качествено сте се заровили като "прасета в тикви!" чудно направо и най важното е че е минало безаварийно в това гадно време браво.
                    0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Здравейте колеги и от мен,аз всьшност сьм от Велинградската група и ви поздравявам за чудесното ви изкарване,но мисьлта ми е,че сме толкова близко а не сме се сьбирали.Ходя с колегите от сервиза по ралита и ...... там се сьбират хора от цяла Бьлгария и повярвайте ми става чудесно не може ли и ние да се организираме но не по градове а например по по големи райони но да се прецени времето ,маршрут и т.н.Мисля,че идеята не е лоша ,вярно трудно е да се организираме но може да опитаме.

Коментар

Ами крайно време е да се спретне достойна конкуренция на Сузуки клубовете и мероприятията!
                        Ухаааа, добре сте се окаляли!
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Хайде и аз!
                          Това ни (Златко и Златка) беше първата "хард" разходка с групата от Пловдив. Благодарни сме на всички за чудесното преживяване, за емоциите, за адреналина, за отборния дух, за помощта..... Казах на момчетата, че ако бях минал преди това с някой друг по маршрута, надали бих се осмелил да тръгна с моята кола, специално подготвена за ......асфалт!! То не бяха колани, то не бяха лебедки, то не беше връзване за друга кола или за дърво, но момчетата не ни оставиха...Благодарим на всички ви още веднъж!!!!!!!
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от zlatoto_zd; 14-07-09, 10:40.
                          00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Мдаааа.... Както се казва "Сговорна дружина "Диско" повдига"
                            Още веднъж евала на бригадата!
                            0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Понякога такива мероприятия помагат човек да провери до къде стигат възможностите на джипа и куража

А Ицо да представи извинителна бележка или кофа кифтета на следващата разходка
                              BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                                А Ицо да представи извинителна бележка или кофа кифтета на следващата разходка
                                Пропуснах, много ме е срам, започвам да работя върху извинителната бележка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X