Обява
Свий
Няма добавени обяви.
НЕДЕЛНИ РАЗХОДКИ- 2017
Свий
X
-
От: НЕДЕЛНИ РАЗХОДКИ- 2017
Аз нямам резачка, затова моля колегите, които имат - носете ги. Днес бяхме 15 джипа в гъсто обрасъл път с една резачка. Ако на Краси резачката беше отказала, още щяхме да сме там. А и на колегата му се разказа играта от рязане.
Коментар
-
Да благодарим на Краси,че ако и той нямаше бая щяхме да се охълцаме там дето се навряхме и щяхме да дадем още повече жертви,не че сега са малко- всеки остави по нещо в гората за 12км хахаххааКара Suzuki Vitara 1,6 8v,а според жената Витарник!
Коментар
-
Трасето започва от южния край на с. Белащица и е отбелязано в картите на Гармин като пешеходна пътека, но след вчерашното преминаване вече трябва да се води екстремен път за джип, отчитайки много рязане на дървета. Впоследствие се отива на една поляна с маса и пейки и пътят отново се разделя на две, като и двата водят до Параклиса между с. Брестник и Куклен. При вчерашната разходка, хората които избраха левия път /отбелязан със зелено/ стигнаха много по-бързо и лесно до Параклиса, отколкото хората, които избраха десния път /отбелязан със синьо/.
Коментар
-
Като за първо присъствие, доста емоционално преживяване, макар за водачите и такива като мен /без джипки/ да бе същевременно и сериозен фитнес. Ще съм благодарен и много доволен, ако някой ден се организира наистина по-лек преход, в който да могат да се включат и такива като мен, без опит в офроуда и с не толкова добре подготвени машини. Благодаря момчета, супер си прекарах !!!Ако някой действително е тъп, това няма как да му бъде обяснено
Grand Vitara 2.5 V6/24 , 1999 automatic
Коментар
-
Здравейте!
Може би е малко рано, ама ще има ли разходка тази неделя? Някой иска ли да вози един куфар, въоръжен с 1001 тъпи въпроса? Замислям се за първа жипка и искам да поразпитам за някои неща на живо.
Естествено финансирам за гориво
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнениеА може ли ... да се комбинира и разходка с барбекю?!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар