Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Групата от Пловдив

Браво наште, само така!

А това видели ли сте (за поне 2-ма човека знам, че даже са реагирали ) - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=42795&page=2 от мнение номер 30 нататък четете.
    Хайде пак да докажем, че сме готини и сърцати!
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Ицо,дупката е хубава идея-да вземем да гътнем едно агънце,че да поканим приятели.Ама май по-нататък,че много се насъбра.Сега гледам Luybo73 се кани да стяга чеверме и кани желаещи...Миналия път не можах да отида,ама тоя път да вземем да го посетим.Баща му разправяше,че е голям майстор на чеверметата.Макар и да му вървам на думите,хубаво е да се провери на място.Лошото е,че от софри човек не може да изтрезнее,че да се напие като хората...
      [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
      Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
        И още нещо ВАЖНО можем да ползваме "служебната тава" на Копривщица,като видяхме и заслона в гората и "служебната" дупка в която се заравя онова невинното,дето е за печене и отгоре му се пали огън.
        Фани,не го бях видял,ама благодарение на теб,Пловдив води убедително..Да пращат само повече студенки...може и топли,ама да са хубави..

Коментар

АГЪНЦААААААА!
          Ицо де е тази разпивка бе човек? Днес бяхме канени на вилата в Белащица Гъбите бяха от теб, а другото от нас. За това ли бих 250 км. Или си ми сърдит за Нисана.

Фани, не само го видяхме. Даже писахме, дори се записахме и бяхме готови да отидем, но нямам палатка за покрива /спането се оказа само на палатки/. Така, че споко! Дори като сметна и сумата за джипката подарък - над 15% от дарението е от нашата група.

Ако сте съгласни снимките и коментарите от разходките да ги коментираме в - "Разходки около Пловдив".

Кой от Пловдивската група е разбиращ /опитен/ гъбар? Ей така, да знаеме.
          Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Аз,доколкото разбрах,линка на Фани е към темата,с призив да се помогне с транспорт и въобще с каквото се може на местно ниво.Те ще идват,не ние да ходим..ил нещо бъркам ?!?!

Коментар

цитат:
              [QUOTE=nikita66;856196]АГЪНЦААААААА!
              Ицо де е тази разпивка бе човек? Днес бяхме канени на вилата в Белащица Гъбите бяха от теб, а другото от нас. За това ли бих 250 км.
              Ники,снощи изядохме повечето гъби и днес понабрахме нови. Поканата важи за всяко време,стига да желаете.Това с печурките си има чалъм,...ама човек не започва да се учи да бере гъби в гората с печурки Сърнелите са изключително вкусни и по-рядки,а печурки има винаги.

Коментар

Тя се явява продължение на онази, която ние отивахме при тях. Понеже тази година се отложи и колегите тръгнаха преди няколко дни се събраха 3 джипки и 5 човека. Та исках да увеличим бройката. Успоредно пристигат тези деца, но аз и Вальо сме потвърдили "разположението" си. Сега и ти. Ставаме трима. Мисля, че е достатъчно. Пък по-нататък ти и Ицето ще поемете шефството. Офроуд, гъби и други занимания.

Коментар

Ясно.Аз си мислех,че са студенти-пак разбрал недоразбрал.Ама ще помагаме на..квот дойде

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
                    Ясно.Аз си мислех,че са студенти-пак разбрал недоразбрал.Ама ще помагаме на..квот дойде
                    Тези които евентуално могат да дойдат са студенти.

Коментар

И аз потвърдих на Тримата. При мен е трудно да се измъкна от работа в периода 8:30 - 17:30 всеки работен ден. Ако ми се обадят в това време какво да направя? Да откажа или да търся някой от другите записали се от Пловдив? За останолото време (дори и през ноща) няма проблем.
                      Иван
                      ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Първоначално публикуван от gogo_spama Преглед на мнение
                        ъ.... да попитам...тука в Изгрев има една фронтерка(на 200-300 метра от вкъщи) с лепенки на форума....собственика бързо да си признава
                        Ако е на "Златорог" , зелена и много мръсна вероятно е моята
                        Поздрави
                        ОФА 2.0 Спорт "96
                        Боян 0898642831

Коментар

Първоначално публикуван от Boby Преглед на мнение
                          Ако е на "Златорог" , зелена и много мръсна вероятно е моята
                          Поздрави
                          точно твоята е ,просто забравих името на улицата.....ми..значи сме съседи ,аз съм на ландос/герлово

Коментар

Ако някой ще идва на състезанието в Тетевен, ние тръгваме в Петък следобед. Може да съдействаме и за спане
                            BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

За съжаление съм на бачкане и в събота
                              ... няма да мога да се разходя до Тетевен, но в неделя много ми се иска да се поразходим с джипките. За сега обсъждаме едно маршрутче по близките Родопи през с.Ситово да се пуснем в Хвойна или нещо от сорта - още е в проект

Ако има свободни в неделя и желаещи да го направим заедно
                              да пишат или в петък на срещата ще го обсъдим ( за сега сме 3 джипки )
                              www.4x4Trips.bg

Коментар

Ще пътува ли някой за Тетевен в Събота следобяд?
                                Иван
                                ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X