Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделни разходки / Пловдив 2015

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Неделни разходки / Пловдив 2015

Май на тоя Баташки снежник на някой му е хвърлен пъпа, а?!
    Де ти е вилата, на близо ли е там?
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
      Май на тоя Баташки снежник на някой му е хвърлен пъпа, а?!
      Де ти е вилата, на близо ли е там?
      Вилата е на Равногор, а снежника ми е на около 30км. От другата страна на антона се чувствам в свои води.

Коментар

Аз се запознах с едни пичове от Нова махала, та ме водиха по един страшен чукар. Стар изоставен път от Нова махала до снежника. Решили да го възстановят и да се минава от там на пряко... който може. Пресича р.Каменица и излиза на поляните точно от Север. Изхода е от Северозападната страна на върха. Жена ми беше в нервна криза докато не видя поляните.
        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
          Аз се запознах с едни пичове от Нова махала, та ме водиха по един страшен чукар. Стар изоставен път от Нова махала до снежника. Решили да го възстановят и да се минава от там на пряко... който може. Пресича р.Каменица и излиза на поляните точно от Север. Изхода е от Северозападната страна на върха. Жена ми беше в нервна криза докато не видя поляните.
          Приятно пътче е, но не е за сега, еле пък за черока

Коментар

Да питам аз откъде минавате за разходка Храбрино - Бряновщица? Днес установих, че до разсадника към х.Академик има свлачище. Та се наложи да се върна до селото и после нагоре към параклиса св.Спас. От там излязох малко преди Лещенско ама много шубрак, много нещо...
            Subaru Outback H6 MY 05 продаден :(
            Opel Frontera V6

Коментар

Пътищата от Храбрино/Брестовица към Лещенска поляна ги прочиствам редовно от шубраци, не знам защо не си ги харесал. Местната ловна дружинка също често минава оттам.

Коментар

Ами габъра отстрани така ме беше прегърнал та реших, че ще си вземе нещо за спомен. Огледалата ги свих и за щастие само част от лака оставих. Не знам Патрул или Рейндж дали изобщо може да мине от там. Ловците май бяха в друго ловище, че не ги срещнах. Както и да е, интересуваше ме дали има някъде байпас на свлачището към хижата, защото си мисля, че все отнякъде трябва да я зареждат с продукти. Ако работи де.
                Subaru Outback H6 MY 05 продаден :(
                Opel Frontera V6

Коментар

Момчета, това тъмно синьото късо Терано с номер 7062 на кого е? Че май живеем доста наблизо.
                  Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                    Момчета, това тъмно синьото късо Терано с номер 7062 на кого е? Че май живеем доста наблизо.
                    А, това май е моето,направо ме накара да се замисля как ми беше номера.Зад магазин Нева се подвизава този теранозавар

Коментар

Тъй, тъй и аз живея в махалата. Но сега чак сега загрях, че това Терано се появява често на снимките в тази тема.

Излез някоя вечер на ул. Карловска и погледни в посока р. Марица. Ще видиш мансардата на една кооперация, как е отрупана цялата в коледни лампички. Някъде под лампичките съм аз.
                      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Пожелавам на всички весело изкарване на коледните празници.Искам да споделя за едно организирано Равногорско каране на 27-12-15. тази неделя.Програмата ще е-опознаване на местните забележителности,BBQ и наслаждавайки се на неделният ден.Каня всички, който желаят да се присъединят. Срещата ще е 10 ч. на центъра на село Рaвногор .Ако някои се загуби по трасето може да ползва жокер обади се на приятел тел.0888 27 41 02
                        Последно редактирано от arn; 24-12-15, 17:06.

Коментар

Тъй, тъй и аз живея в махалата. Но сега чак сега загрях, че това Терано се появява често на снимките в тази тема.

Излез някоя вечер на ул. Карловска и погледни в посока р. Марица. Ще видиш мансардата на една кооперация, как е отрупана цялата в коледни лампички. Някъде под лампичките съм аз.
                          Колега защо не вземеш да дойдеш тази неделя да покараме заедно, та и да се запознаем.

Коментар

Ми щото на село прасето си навехнало крака, та ще ходим да го лекуваме. В Неделя има още едно със същата диагноза, та ...

Пък и с моите 205/70R15 гуми няма да стигна далече, като ви гледам къде се заравяте.
                            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Ми щото на село прасето си навехнало крака, та ще ходим да го лекуваме. В Неделя има още едно със същата диагноза, та ...

Пък и с моите 205/70R15 гуми няма да стигна далече, като ви гледам къде се заравяте.
                              Много тежка диагноза,но знам едно универсално средство за лекуване и то се нарича НОЖ весело изкарване на коледните и новогодишни празници.

Коментар

Честита Коледа на всички!
                                JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
                                BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X