За утре 16.03 имате ли план з разходка. Ако имате такава нагласа, някой ще има ли възможност да ме вземе от района на съдийския квартал (ВСИ, сточна гара,военна болница,мебелна къща),понеже нямам МПС в момента.
п.с. понеже влизам в Интернет с телефона само ако някой има желанието,а и има разходка да ми драсне тук или смс 0877 112911
Благодаря предварително.
За утре 16.03 имате ли план з разходка. Ако имате такава нагласа, някой ще има ли възможност да ме вземе от района на съдийския квартал (ВСИ, сточна гара,военна болница,мебелна къща),понеже нямам МПС в момента.
п.с. понеже влизам в Интернет с телефона само ако някой има желанието,а и има разходка да ми драсне тук или смс 0877 112911
Благодаря предварително.
" Колега",кой беше ти, че нещо не се сещам да съм те виждал последните 10 години около офроуда, дето облъчваш форума с неаясните си мнения и даже си станал модератор на нещо, което не касае никой от нашето общество...
И понеже утре ще се разходим малко из Родопите, обади ми се по станцията на нашата честотта, или на радиолюбителската, ако предпочиташ за да те повозя малко и да се запознаем.
" Колега",кой беше ти, че нещо не се сещам да съм те виждал последните 10 години около офроуда, дето облъчваш форума с неаясните си мнения и даже си станал модератор на нещо, което не касае никой от нашето общество...
И понеже утре ще се разходим малко из Родопите, обади ми се по станцията на нашата честотта, или на радиолюбителската, ако предпочиташ за да те повозя малко и да се запознаем.
Аз пиша в две-три теми. Ако не ти отърва - не четеш постовете ми. Мисля, че не се бъркам в плановете ви. А ако мненията ми не са ясни, ще ти поясня. Колкото до покана за разходка е имам не само аз, а още около 42 човека. Не ми се спори с никой от вас, защото много от нас могат само да се учат от това, което сте правили, правите и ще продължите да правите.
п.с. Да си ме видял да ползвам някакви права на модератор? Нямам и намерение да ги ползвам в този форум.
п.с.2 дърва ще има - ама друг път. Едни не се сетиха, че ни се полагат а и не само тях. Има неща, който късаят пряко ВАС - в смисъл тези, който участват в Пловдив 112, но и за тях никой не е знаел. Това е тема на друг форум.
Днес се проведе първата предвидена тренировка за Кърджали2014 в състав:Хайтов-Радев;Павлов и Кума-Росен.Поради технически проблеми изминахме само една трета от предвиденото трасе.
И Павлов счупи носач.Надяваме се другата Неделя да имаме по-добър късмет с отстранени проблеми!
JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
BMW X5 E70 4.8is
"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена
Днеска кумовото Паджеро беше обект на две акции. Първата е подводничарската, която е отразена в снимките на Хайтов, но... Имаше и пожарникарска акция. Гадното Паджеро се запали със "жив огън" - както се изрази колегата. Има много рани за близане.
Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Днес се проведе първата предвидена тренировка за Кърджали2014 в състав:Хайтов-Радев;Павлов и Кума-Росен.Поради технически проблеми изминахме само една трета от предвиденото трасе
И Павлов счупи носач.Надяваме се другата Неделя да имаме по-добър късмет с отстранени проблеми!
Как може така да се самонаеб....те колеги амтьойооьорско ми се види.Разбрах, че само една Тойота е оцеляла.
Хайтов в момента си дреме, а другите се готвят за кошмари.
TOYOTA LJ70 3D Common Rail
TOYOTA BJ40 3.5D
Венци 0887551059
Как може така да се самонаеб....те колеги амтьойооьорско ми се види.Разбрах, че само една Тойота е оцеляла.
Хайтов в момента си дреме, а другите се готвят за кошмари.
Още не дремя,пия вино!
JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
BMW X5 E70 4.8is
"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена
Коментар