На 03-04 август се провежда традиционния гайдарски събор/надсвирване на поляните до параклис Св. Илия над с. Гела. Аз лично никога не съм ходил и тази година ще го посетя за един ден или с преспиване. На полянита къмпингуването е напълно свободно, място за палатки бол. Желаещи, мнения?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гайдарски събор с. Гела
Свий
X
-
Последно редактирано от dedoKoko; 24-07-13, 16:28.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
-
От: Гайдарски събор с. Гела
За бай Тасо не бях чул,че си е отишъл от този свят.Мир на праха му.И той като бай Дафо беше страхотен гайдар.Освен,че свиреше на гайда ги и правеше.Аз моята от него си я купувах на времето.Събора е уникален и който му е на сърце гайдата там е мястото да се наслуша а и да поиграе!"Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"
Коментар
-
Миналата година посетих този събор.
Уникално преживяване впредвид местоположение, атмосфера, показване на традиции в тамощния край.
Но лошо впечатление ми направиха почитателите на сръбско, гръцко и радка пиратка,които не бяха дошли да чуят гайдите, а само на пикник.
Да им се изтощят акумолаторите, дано.Последно редактирано от lubomir dimitrov; 24-07-13, 23:50.GSM 0888 611 289; 0877 611 289
Коментар
-
Желаещ. Събора е уникален.Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнениеНа 03-04 август се провежда традиционния гайдарски събор/надсвирване на поляните до параклис Св. Илия над с. Гела. Аз лично никога не съм ходил и тази година ще го посетя за един ден или с преспиване. На полянита къмпингуването е напълно свободно, място за палатки бол. Желаещи, мнения?
Коментар
-
Ние още от петък сме там, та до неделя. Ще се радвам да се запознаем, телефона ми е в подписа, с бяла търновска Витара сме.
Поздрави!
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Върнахме се от събора, малко рано, но искахме да изпреварим трафика. А трафик имаше, много сериозен. Много ни хареса, прекарахме си прекрасно. Единствен по-сериозен проблем беше чевермето - пълно менте, което определено не ставаше за ядене, дори и след като го доопекохме на барбекюто. Жалко наистина.
Малко снимки от мен, Жельо направи много повече:
Коментар
-
Колега, не видях Витарата, а телефона ти забравих да си запиша. Нафявам се, че сте си изкарали добре. Поздрави.Първоначално публикуван от Preslav Peychev Преглед на мнениеНие още от петък сме там, та до неделя. Ще се радвам да се запознаем, телефона ми е в подписа, с бяла търновска Витара сме.
Поздрави!
Коментар
-
Тъкмо се прибирам. Изкарахме си добре, догодина пак, обаче 3 дена по-рано и като започне събора, изслушваме гайдарите и си тръгваме.
Музиката вечерта беше ужасна... вървя нагоре по баира пеша и от едната страна чувам "6 кокошки съм заклала", от другата "Soma mou", а малко по-нагоре се слушаше Техно. Цяла нощ не се спряха. Някой квичеше като заклан, тези хора не знаят за какво отиват.
Запалихме джипа и отидохме зад гората на другия хълм с още 3 компании на тишина. Прекарахме си супер.
Малко да си почина и ще драсна един пътепис със снимки от 3-те дена.
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Започнахме с малък екшън, като ни евакуираха от бензиностанцията поради изтичане на газ. Иначе горе беше чудесно, отърсихме се от ежедневието и като изключим пре...ването с агнешкото, всичко останало беше супер.Не съм вярвал че в центъра на родопите ще ни пробутат агнешко което сигурно беше печено миналата година, а може и да е било на агнето чичо му, но....
Хайде малко снимки и от менCon musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
0879076007 Жельо
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар