Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рали Хеброс 26-27 октомври 2012, нац. шампионат VІІ кръг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Рали Хеброс 26-27 октомври 2012, нац. шампионат VІІ кръг

Този път се надявам да съм на линия.
    Тук искам да се извиня на Венци, Наско, Мето и останалите от екипа, за това, че не можах да съм на линия за Трофи-България.И да благодаря на Ванката, че свърши и моята работа..

Първоначално в болница, после - още по-кофти.

Всичко непоправимо лошо, което можеше да ми се случи, за съжаление се случи.

Оттук насетне - с всички сили и възможности - ралито го обичам в нашенския си вариант - традиционния - из Родопите.

PS На екипа на karta.bg написах поне 3 мейла, в които отбелязах, че вилната зона на Върховръх не се казва Златовръх - явно някой нещо не чете.
    Последно редактирано от Veni1; 08-07-12, 13:54. Причина: доп

Коментар

До края на септември съм налиния да помагам с каквото трябва, свиркайте ако има нужда
      Газ 69 2.4i
      Густо майна, пътят свърши !!!
      GSM: О895 7О6О59

Коментар

http://www.rallyhebros.com/index.php/bg/
        По молба на Организаторът на ралито е следният пост.
        Трябват хора за Маршали по трасето за 27.10.2012- Събота, които ще трябва да стоят на местата за публиката и опасните зони по трасето.
        От РВ. група има доста желаещи, но и от цялата страна са добре дошли- трябват около 50 човека доброволци

Изисквания:
        ЛМПС без значение от проходимост и малко познания от ралита, отношение с хора и държ.институции.

Осигурени:
        Гориво, храна и безалкохолно за събота.
        Безплатен вход за петъчният етап в Панаира и покани за коктейла по закриването.

За състезателните етапи в Родопите OFFRoad автомобилите ще бъдат на рискови места в помощ на организатори,пилоти,полиция,пожарна.

ПП.Ще помоля желаещите за помагане на всичко горенаписано да пишат в тази тема, а
        • Lesov,
        • sobax да систематизират информацията.

В петък преди, по време и след специалният етап в Пловдивският Панаир ще има площи / безплатно/ за всички машини от моторните спортове обособени като зони по класове-
        рали, мотори,офроуд,бъги,атв.....,за любопитство на състезатели и зрители.

Нас ни засягат OFFRoad колите от всички класове.
        Последно редактирано от venci67; 05-10-12, 16:47.
        TOYOTA LJ70 3D Common Rail
        TOYOTA BJ40 3.5D
        Венци 0887551059

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
          Изисквания:
          ЛМПС без значение от проходимост и малко познания от ралита, отношение с хора и държ.институции.
          Може ли повече подробности по тази точка
          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
            http://www.rallyhebros.com/index.php/bg/
            По молба на Организаторът на ралито е следният пост.
            Трябват хора за Маршали по трасето за 27.10.2012- Събота, които ще трябва да стоят на местата за публиката и опасните зони по трасето.
            От РВ. група има доста желаещи, но и от цялата страна са добре дошли- трябват около 50 човека доброволци

Изисквания:

Осигурени:
            Гориво, храна и безалкохолно за събота.
            Безплатен вход за петъчният етап в Панаира и покани за коктейла по закриването.

За състезателните етапи в Родопите OFFRoad автомобилите ще бъдат на рискови места в помощ на организатори,пилоти,полиция,пожарна.

ПП.Ще помоля желаещите за помагане на всичко горенаписано да пишат в тази тема, а
            • Lesov,
            • sobax да систематизират информацията.

В петък преди, по време и след специалният етап в Пловдивският Панаир ще има площи / безплатно/ за всички машини от моторните спортове обособени като зони по класове-
            рали, мотори,офроуд,бъги,атв.....,за любопитство на състезатели и зрители.

Нас ни засягат OFFRoad колите от всички класове.

и аз искам но незнам дали отговарям на изискванията
            Живота втора серия няма.

Can-am Renegade 800R XXC
            Honda TRX 450ER

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
              Може ли повече подробности по тази точка
              Взимаш Мичка /примерно/ слагаш жилетка, заставаш на някое определено място, озъптяваш културно публиката,казваш на близонамиращият се Полицай какво да прави,при инцидент трябва да реагираш адекватно, държиш връзка с оргата,комуникираш със съседните постове /през около 300 метра/и като мине затварящият автомобил се преместваш за следващият етап.
              ПРИМЕРНО: Заставаш на завой по трасето Храбрино-Бойково и след преминаване на затварящият автомобил се преместваш на отсечката Дедево-Храбрино , след това Добралък и тн.

Така или иначе ще зяпаме, поне да свършим някоя работа и да помогнем.

Трябва да направим списък за желаещите за да може оргата да си прави сметка за хората и автомобилите.По принцип постовете с Офр.автомобили ще бъдат на рисковите места с цел
              помощ и разчистване на трасето при нужда.
              Логично е да направим списък, който да се систематизира от модераторите Лесов и Росен, за да не надуваме темата.

Предварителен списък:
              1. Венци и Алекс- ТЛК 70.
              2. Росен Спасов
              3. Борис Хаджийски
              Последно редактирано от sobax; 06-10-12, 14:26.
              TOYOTA BJ40 3.5D
              Венци 0887551059

Коментар

Колеги, аз също съм имам желание да помогна, с каквото мога...... Стига да ме приемете, сред вашите редици
                Ако имате нужда от помощ/ все едно е дали делничен или почивен/, пишете или звъннете по телефона/ в подписа е/.....
                Но пък нямам МПС на разположение...... Ако може без това/ в състезанието/, бих могъл да се кандидатирам за за доброволец по трасето...
                П.П Предвижда ли се среща на доброволците, които ще помагаме или ?
                Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 06-10-12, 14:40.
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Колеги, знае ли се дата, нещо, за когато ще се наложи да помогнем/не че съм претрупан от ангажименти, ама /, евентуално преди състезанието или направо на състезанието?
                  Ако съм 3ти в списъка, аз... Съм Хаджиценев, не че ми пречи да е и така/ да не си помислите, че съм се засегнал нещо /, но да не стане някакъв гаф, не за друго
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                    Колеги, знае ли се дата, нещо, за когато ще се наложи да помогнем/не че съм претрупан от ангажименти, ама /, евентуално преди състезанието или направо на състезанието?
                    Ако съм 3ти в списъка, аз... Съм Хаджиценев, не че ми пречи да е и така/ да не си помислите, че съм се засегнал нещо /, но да не стане някакъв гаф, не за друго
                    Ако се знаеше датата щеше да е лесно, ама колегата Стайков е крие нещо

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
                      Ако се знаеше датата щеше да е лесно, ама колегата Стайков е крие нещо
                      Ами ще чакаме да я каже
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Според традицията, преди събитието се организира среща със съдиите, нещо като обучение, на което се обясняват основни неща по задълженията, разставянето на постовете, честоти за връзки и други полезности.

Предполагам, че тук ще бъде обявено мястото и датата на инструктажа.

Надявам се на присъствието на г-н Юлий Славов - много ми се иска да се сдобия с книгата му.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                          Според традицията, преди събитието се организира среща със съдиите, нещо като обучение, на което се обясняват основни неща по задълженията, разставянето на постовете, честоти за връзки и други полезности.

Надявам се на присъствието на г-н Юлий Славов - много ми се иска да се сдобия с книгата му.
                          Добре де, ясно е, че трябва радиостанция, те ли ще ни осигурят или трябва да си купуваме/ в частност мен, че нямам/?
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение

По-точно обяснение няма.Браво Вени.
                            За щастие се забелязва голяма активност на РВ група, знаем че ще има и още помагачи.
                            Росене благодарности от Организатора за систематезирането на информацията.
                            TOYOTA BJ40 3.5D
                            Венци 0887551059

Коментар

И аз ще помогна с какво мога.
                              Рали Хеброс е емблематично за Пловдив!
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                                И аз ще помогна с какво мога.
                                Рали Хеброс е емблематично за Пловдив!
                                Колеги здравейте.От малък както повечето момчета и аз съм луд фен на Рали спорта.Имам вила на СТУДЕНЕЦ и със нетърпения чакам пак да ги гледам ,когато минават през нас.Ако с нещо ще съм полезен просто ми кажете.На Вила ще спя и ще ча кам с нетърпение да се зарадвам на това така мечтано от мен рали ХЕБРОС.
                                О СЕ ОДНАСЯ ЗА СПОМЕНИТЕ МИ СВЪРЗАНИ С НЕГО,НЯМА ДА МИ СТИГНЕ ВРЕМЕТО.Поздрави от мен и свиркайте за помощ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X