Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Безобразие !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Безобразие !

Кво си чешете езиците бе?
    Като сте отворени в неделя в 8.00 ще Ви чакам там. Чувалите ще са от мен. Носете си ръкавици!
    Изчистваме и в 10.00 сме на ОМВ.
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
      Кво си чешете езиците бе?
      Като сте отворени в неделя в 8.00 ще Ви чакам там. Чувалите ще са от мен. Носете си ръкавици!
      Изчистваме и в 10.00 сме на ОМВ.
      Вече и да си ги чешем ли неможе?!
      Малко ли чесане падна за чешмата

Коментар

Поръчани са чувалите!
        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Става...............и чувалите пред дюнерджийницата.

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
            ...
            Наскоро ти беше пускал снимки и от "Джендема"- пак с много боклук. Тепетата- вместо да са място за разходки и отдих са превърнати в свърталища на бездомници и извратеняци. Просто трябва да пуснат от Общинска полиция по един- два патрула и нещата ще се оправят. Но нямат свободни хора, всички са заети да събират такси и бакшиши в "Синята зона"!
            А торбите за смет от дюнерджийницата са замъкнати "горе" от клошарите- да си ровят спокойно за храна. Тъжно е положението- за клошарите и за тепетата...

Коментар

Пак там ще ги разхвърлят. Иначе колко часа и къде в неделя. Жоро и мойта и на Матей колите са ни с кошове за боклук, но сме малко !

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
                Наскоро ти беше пускал снимки и от "Джендема"- пак с много боклук. Тепетата- вместо да са място за разходки и отдих са превърнати в свърталища на бездомници и извратеняци. Просто трябва да пуснат от Общинска полиция по един- два патрула и нещата ще се оправят. Но нямат свободни хора, всички са заети да събират такси и бакшиши в "Синята зона"!
                А торбите за смет от дюнерджийницата са замъкнати "горе" от клошарите- да си ровят спокойно за храна. Тъжно е положението- за клошарите и за тепетата...
                Дааа, затворен кръг. На,, Джендема,, нищо не се е променило,даже кочината е станала по-голяма.

Коментар

Според мен да направим снимки за да имаме доказателсто и да ги струпаме чувалите пред централна община, а албмчето със снимки на охраната за да ги предадът на кмета
                  www.4x4Trips.bg

Коментар

Преди да се чисти трябва да се реши проблема. Аз иначе няма да чистя. Ще се скъсаме, а после някой пак ще изхвърли боклука. По-скоро съм навит да ги причакаме с едни (цензура) и да свършим една по-полезна и перспективна работа. Трактора ме гази...
                    Последно редактирано от sobax; 18-02-11, 20:53.

Коментар

Подкрепям те Павлов !

Коментар

Крачи рачо из папура, да ме хване за ... бухалката - Росене, цензурирай това да те видя какво ще измислиш.

Mod: Ей, бай мангау от град Брестовица!
                        Последно редактирано от sobax; 18-02-11, 22:26.

Коментар

Във Варна във вилната зона днес правих същото упражнение (в по-голям мащаб и сам). А е в местност която освен по боклуците не можеш да разбереш дали си в Родопи или във Варна.

Следват 30мин. псувни без да ги поватрям................................................................................................................................

Съберете се щом можете и искате и го изчистете! Поразпитайте някоя баба кой-хвърля и...........
                          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение
                            Във Варна във вилната зона днес правих същото упражнение (в по-голям мащаб и сам). А е в местност която освен по боклуците не можеш да разбереш дали си в Родопи или във Варна.

Следват 30мин. псувни без да ги поватрям................................................................................................................................

Съберете се щом можете и искате и го изчистете! Поразпитайте някоя баба кой-хвърля и...........
                            И да питат, ще им кажат, че са от Аладина, дето го затвориха, до Егото..
                            Но какво е станало, че чак на този хълм са ги занесли, това или на пук, или някой нещо е мислил да направи с тях..Там като знам каква кочина е..Бири, шишета, калъфи абе направо нямам думи...А е в центъра...Точно доло до детския кът има кофи??Какво е станало..
                            Та за неделя последно, към колко часа???Ако нещо, да взема, да стана по рано, да се домъкна и аз ??
                            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Мда, сега се вгледах. Тея малки айрянчета са от "бърза закуска". Аладин са верига и може да намерите най близкия и там да потърсите отговор от някой "управител" - ей така за спорта.
                              Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение
                                Мда, сега се вгледах. Тея малки айрянчета са от "бърза закуска". Аладин са верига и може да намерите най близкия и там да потърсите отговор от някой "управител" - ей така за спорта.
                                Даже, в непосредствена близост до хълмчето има Аладин, на 300-400 метра..Но като ги знам, управителя, ще каже няма такова нещо..
                                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X