Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HARD разходки Пловдив 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: HARD разходки Пловдив 2011

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
    За оранжерията или добро, или намерете някой да я кара както трябва!Или поне разкажете какво е станало.
    Снимките разказаха.
    От Ровъри в групата ми мухляса лебедката.
    На Росен 6+ за снимки и кандидат кмет за село Ч....
    Другият път помогнете да го намерим /селото/.
    TOYOTA LJ70 3D Common Rail
    TOYOTA BJ40 3.5D
    Венци 0887551059

Коментар

Ха, вече зимните гуми вече са на мода, ако някой много е на зор, може да се разделя с моите
      Иначе все още поддържам идеята да си купим Ч ... А Росен сега кмет ... после президент ...
      BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Кмета първи си избира къща
        Дайте да се организираме и да отидем да видим какви са условията и състоянието като цяло.
        Майтап, майтап, но идеята е примамлива

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Череша.JPG
Прегледи:1
Размер:117.6 КБ
ID:5279662
        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Кога и къде

Коментар

Хм, колко му е да идем да го намерим днеска тва село?!
            +359 899985804

Коментар

Звънете по тел. щото не мога да седя постоянно онлайн!Искам и аз имот!
              Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                Звънете по тел. щото не мога да седя постоянно онлайн!Искам и аз имот!
                Росен спи кат пор от обяд! Чакам го да се събуди, че сам ще се изгубя, а никой друг не се наема с навигиране по намирането на тя Черница/Череша/Чери-домат...или квото беше
                +359 899985804

Коментар

Е какво толкова - от Върховръх, дето не можах да ви стигна, че и станцията ми беше във вилата, та от Върховръх - от хотел Родопи, надясно - и по табелките, по табелките - магистрала е направо.

Но в Черешка ако сега няма хора, през лятото далече не е така.
                  Последно редактирано от Veni1; 24-05-11, 15:13.

Коментар

Вени, от къде се качват там хората? Като гледам може да се отиде от четири места. От Върховръх, от яз.Кричим, от яз.Въча и от Осиково. Май пътя от към Въча е най-читав? И колко чак много хора има лятото като то общо има десет къщи?

Коментар

Росене, съвършено верно си се ориентирал.

От Върховръх си е приятен макадам, с доста голяма денивелация надолу, с готини гледки..

Там, където сте спирали за вода - на чешмата Бей Бунар, оттам също има шорткътче към Черешката.

От Кричим - малко преди манастирчето има туристическа пътека - с бетонни плочи и беседки на всеки 100 метра. Пътеката свършва и започва едно готино мокро каменисто хлъзгаво изкачване, покрай една рекичка - страшно приятно. Пътя се съединява с този от Върховръх и се спуска към черешката на сладоледа

От към яз.Въча - пътя започва точно срещу паметника на антонивановци - точно срещу паметника ( естествено, на другия бряг ) започва мек път, който е като въже в торба - много усукан, и май доста стръмен - само съм го спускал. Струва ми се, че на спускане е по-готино, защото през цялото време яз.Въча е като на длан.

От Осиково не съм ходил натам..

Селото е готино - има си главна улица и площад - "Захари Стоянов" и "Свобода" или "Демокрация", май бяха.
                      През есенно-зимния-пролетен период там няма и кучета дори, но през лятото има "виладжии" - и се събира бая народ - не съм броил, естествено, но съм оставал с впечатлението за пренаселеност дори - може би, защото съм виждал селцето съвършено пусто.

Коментар

За Общо селския мъжки разплодник нищо не се споменава,интересно защо?!
                        На масата в Осиково стана ясно кой ще е кмета на с.Череша, но и за новата длъжност в групата.

Росене,кажи нещо

Коментар

Кво да права, ша са жертвам - водете ги

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                            Кво да права, ша са жертвам - водете ги
                            Горкия той...ако се сецнеш нещо аз ще те замествам.
                            БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
                            TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
                            Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Мдам, Череша изглежда много приятно местенце. Според мен реално използваните пътища са два - този от Върховръх и другия от яз.Въча. Преди около месец се спуснах по този под стената на яз.Кричим. В горната си част е доста зле. Активно свалят трупи и на места коловозите са доста дълбочки. На едно място пък ги бяха разхвърляли, та имах точно по 1 см от двете страни да се провра...А малко преди да се съедини с този от Върховръх, калчицата определено е в повечко. Тва при мокро време де. Иначе от яз.Въча съм виждал да се качва Лада от ония с 4-те фара, май 2106 се водеше. Ма пак беше сухо де.
                              Subaru Outback H6 MY 05 продаден :(
                              Opel Frontera V6

Коментар

Днешната разходка беше обявена в неправилна тема.
                                Имаше много емоции. Който има сили - да разказва.
                                Качвам снимките, а утре карта на маршрута.
                                https://picasaweb.google.com/1037372...qs9qvf_IaItwE#

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X