Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Забраняват офроуда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Забраняват офроуда

Здравейте колеги.Нов съм тук и това е една от малкото ми изяви,редовно чета но не обичам да пиша , аз не съм от най запалените офроудъри,но обичам разходките из планината и риболова. Затова смятам че темата е важна и касае всички нас който обичаме да сме из природата. Пускам нова тема въпреки че има същата http://www.offroad-bulgaria.com/show...=104272&page=1 защото не знам дали някой от Пловдивската група я е видял, а идеята ми е че трябва да реагирам някак. Като за начало реших да споделя с вас какво съм прочел и да чуя мненията ви . Мисля че идеята с подписката не е лоша и може да се включи и Пловдив.

П.С. Ако модераторите решат че темата е дублирана моля да я изтият и да ме извинят за незнанието !!!
    Иван Божинов 0888 304 972
    Любител на природата,риболова и добрата компания, и между другото мебелист. Работя - бързо ,евтино и качествено. Вие си изберете кое от трите да бъде .:lol:

От: Забраняват офроуда

По-добре да си остане ама с катинар, че да не се разводнява, а да се пише във вече развитата тема
    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X