Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СРЕЩИ на Пловдивската група / кога и къде

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ПРОМЯНА НА АЛКОХОЛНАТА СРЕЩА!

ще се постарая да дойда и аз (тюфлека)само да попитам ,ориентировъчно...До колко часа ще сте в русалка?
    И другия ми въпрос е в събота ,ще има ли оф -роуд разходка ?
    Христо - o887-o2 63 99

Коментар

Ако до 12 хората са си тръгнали, значи са на бар!
      В събота ако има разходка ще е обявено предварително и ще е коментирано на дълго и широко...Експедиция сиреч
      Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
      Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
        Ако до 12 хората са си тръгнали, значи са на бар!
        В събота ако има разходка ще е обявено предварително и ще е коментирано на дълго и широко...Експедиция сиреч
        Ще се намери ли едно местенце и за мен ,като багаж.Щото съм в процес на избиране...Ако прочетете кви машини бях харесал....Мани-мани,за нищо не стават без доработка (kia-sportage1997-2000/jeep-cherokee 2.5 disel ама прегрявала пущината/honda -hr-v или cr-v били без бързи и бавни/land rover-freelander мускус ли кво му беше ,вече и забравих как се казваше проблема)Сега като пчеличка кацнах на pajero-1995-6г. или nissan terano.
        Христо - o887-o2 63 99

Коментар

Първоначално публикуван от hirsto Преглед на мнение
          .....Сега като пчеличка кацнах на pajero-1995-6г. или nissan terano.
          Я по-добре ела няколко пъти да видиш за какво става въпрос, па после купувай. Място ще ти намериме. Навигаторите винаги са кът.
          ....няма кой една лебедка да дръпне.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от hirsto Преглед на мнение
            Ще се намери ли едно местенце и за мен ,като багаж.Щото съм в процес на избиране...Ако прочетете кви машини бях харесал....Мани-мани,за нищо не стават без доработка (kia-sportage1997-2000/jeep-cherokee 2.5 disel ама прегрявала пущината/honda -hr-v или cr-v били без бързи и бавни/land rover-freelander мускус ли кво му беше ,вече и забравих как се казваше проблема)Сега като пчеличка кацнах на pajero-1995-6г. или nissan terano.
            Виж,като стана дума за Паджеро....започваш да се ориентираш в правиланата посока.

Сори за спама

Коментар

Сега утре ще има ли среща ?

Коментар

Уместен въпрос
                Алкохолици недни

Коментар

ПЕТЪК!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от RADEV_BG Преглед на мнение
                    Сега утре ще има ли среща ?
                    Сори за спама, ама Жоре, извади аватар
                    [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

• От: ПРОМЯНА НА АЛКОХОЛНАТА СРЕЩА!

Първоначално публикуван от tna_bg Преглед на мнение
                      Сори за спама, ама Жоре, извади аватар
                      Абе става и то за гурата.

Коментар

Абе и аз да попитам утре ще има ли сбирка последно , да отчетем и този празник или всеки ще си празнува самостоятелно
                        http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
                          Не може ли пушачите да сменим мястото и деня с петък?
                          Разбира се, че може ! Но защо ?
                          Ако някой не е разбрал в "Старите Българи" собственика се съгласи да пушат хората след 20:00ч което смятам, че премахва проблема на пушачите !

Първоначално публикуван от Decho Nissana Преглед на мнение
                          И аз съм навит за петък. Вальо казвайте къде и колко без много спорове и коментари щото ще стане пак пълна лудница.И който иска сряда или петък на кой кога му е удобно.
                          Смятам, че това е против зачитането на правата и мненията на хорта общуващи в тази група. Всеки трябва да има право на мнение. Ако искате да се отделяте и да си правите самостоятелни срещи ... не го обсъждайте с нас !

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                          Ама пак сряда бе Росене. Много далече от неделята. Едно се говори в сряда, друго става в неделя. ..примерно днес.
                          Първоначално публикуван от Decho Nissana Преглед на мнение
                          Вальо хем петък е по близко до неделя и е по лесно да прецениш за неделната разходка.
                          Съжалявам но не съм съгласен. Проблема не е в това дали е близо до неделя, доказа се, че ние и в събота до полунощ да обсъждаме неделната разходка пак сутринта на ОМВ решаваме нещо различно. Единствения ефект от планиране по време на "алкохолните срещи" е когато обсъждаме нещо сериозно включващо пътуване от петък или събота, но тогава петък е твърде късно !

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                          То какво да се говори с "Русалка"...ние там сме единственните клиенти, като се изключи Нова година.
                          Това че бяхме единствените клиенти е проблем, но не толкова за това дали и как ще ни приемат а в това какво е качеството и годноста на храните и напитките които ни предлагат !
                          Неискам да си спомян за липсата на елементарни продукти и залежалите дълбоко замръзявани храни които дори не знаеха как да размръзяват !

Определено съм против Русалка !

А що се отнася до деня съм за ден различен от петък !
                          www.4x4Trips.bg

Коментар

На мен ми омръзна да гледам как сина ми спи по столовете или в 21.30ч иска да се прибираме и да си ляга.
                            На следващия ден сме на работа и не смея да остана до по-късно,камо ли да пия малко повече.
                            "Русалка" беше заменена заради обслужването и кухнята,но това беше тогава.
                            Сигурен съм ,че "Смятам, че това е против зачитането на правата и мненията на хорта общуващи в тази група. Всеки трябва да има право на мнение. Ако искате да се отделяте и да си правите самостоятелни срещи ... не го обсъждайте с нас !", не е това което наистина някой иска.

Лесов,уважавам те с всичките ти качества и недостатъци,но виждам че само ти подлагаш на съмнение почитането на правата на хората в групата,което не е така.

Коментар

Тео, а ти мен уважаваш ли ме?
                              Какво казваш на Лесов сега, нещо се обърках
                              Посочваме с пръст единствения човек възроптал против неправдата с огромен довод. Има неправда, ама ти си единствения, дето се обажда и по-добре мълчи. Направо ще се гръмна. Иии... не е единствения, просто в групата има доминанти и така или иначе трудно им се опонира, та хората предпочитат да си мълчат.
                              Няма причина твоите доводи, тези на Дечо, Вальо и т.н. да са важни, а на някой друг НЕ важни.
                              Така или иначе тази седмица срещата я насрочихте еднолично за петък, няма вече как да се измества.
                              Другата седмица ще се съобразим с мнението на мнозинството за да не тръгне приказка, че в пловдивската група тоя или ония се възприема като такъв или онакъв.

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
                                Разбира се, че може ! Но защо ?
                                Ако някой не е разбрал в "Старите Българи" собственика се съгласи да пушат хората след 20:00ч което смятам, че премахва проблема на пушачите !

Смятам, че това е против зачитането на правата и мненията на хорта общуващи в тази група. Всеки трябва да има право на мнение. Ако искате да се отделяте и да си правите самостоятелни срещи ... не го обсъждайте с нас !

Съжалявам но не съм съгласен. Проблема не е в това дали е близо до неделя, доказа се, че ние и в събота до полунощ да обсъждаме неделната разходка пак сутринта на ОМВ решаваме нещо различно. Единствения ефект от планиране по време на "алкохолните срещи" е когато обсъждаме нещо сериозно включващо пътуване от петък или събота, но тогава петък е твърде късно !

Това че бяхме единствените клиенти е проблем, но не толкова за това дали и как ще ни приемат а в това какво е качеството и годноста на храните и напитките които ни предлагат !
                                Неискам да си спомян за липсата на елементарни продукти и залежалите дълбоко замръзявани храни които дори не знаеха как да размръзяват !

Определено съм против Русалка !

А що се отнася до деня съм за ден различен от петък !
                                Подкрепям на 100% това мнение!
                                JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
                                BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X