LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
От: Разходка из Радневските ниви или поредната тренировка МСС
Момчета, супер сте си изкарали!
Само не мога да се съглася с две неща:
1) Що през обработените ниви? Някой се е трепал да работи, вие сте минали и сте му се изс*рали на труда
2) И на асфалта сте направили същото (айде да не се повтарям)
1) Що през обработените ниви? Някой се е трепал да работи, вие сте минали и сте му се изс*рали на труда
После как искате хората да ни гледат с добри очи?
+1 Напълно подкрепям.
И допълвам употребата на алкохол.
Между впрочем на една от снимките се вижда едно гюме,което е на един полицай който гледа земи на частно.Ако беше ги видял наистина щяха да паднат ангели.....
МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
1.Това си е пътче в нивата
2.Нямаше начин да излезем чистина сфалта
3.Бакалов беше много стриктен и следеше дисциплината на всеки участник! Така че критиките ви са малко излишни
П.С. Нямаше алкохол, който някой да се напие...
+1 Напълно подкрепям.
Между впрочем на една от снимките се вижда едно гюме,което е на един полицай който гледа земи на частно.Ако беше ги видял наистина щяха да паднат ангели.....
На средностатистически балкански субект, такъв алкохол в рамките на до половин литър, смятам и сам знаеш колко влияе. Аз съм се и измервал - след една изпита за нормално време бира 0.2 - 0.4. И то при положение че я пия веднъж в месеца, я не, та с "имунитета" съм до никъде. Прекален светец и Богу не е драг.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
После как искате хората да ни гледат с добри очи?
Това беше единственото място от около 100 метра , където се наложи да караме през нивата поради това , че пътя беше разоран и засят , а в нивата имаше коловози от многократно преминаване на машини и там посев не беше останал , друг е въпроса , че полския път е 6 метра широк и трябва да съществува , а всичко живо очертава , разорава и засява пътища , мери , храсти и всичко каквото се сетиш заради евро субсидията от 28 лв на декар!
За асфалта сме виновни , че нанесохме толкова кал , но нямахме физическа възможност да почистим гумите и асфалта , което разбира се не ни оправдава / макар , че много пъти ми се е случвало да карам по същия този път в доста повече кал изнесена от тракторите обработващи нивите /
+1 Напълно подкрепям.
Алкохол употребихме само ние пасажерите , водачите не , защото трябваше да карат , а калните джипове неминуемо щяха да бъдат спрени ако имаше полицаи и пробата за алкохол щеше да им е сигурна .
Гюметата май бяха забранени , че и собственост на полицай ...
+1 Напълно подкрепям.
Полицай казваш,хм,с гюмета и земи на частно,срама нямат да посягат на бедните Ангелчета,е ние поне сме с чиста съвест,не сме направили нищо противозаконно,точно обратното,нашета група подава сигнали при констатирани нередности,и следим за Еко културата,организираме и акции за опазване на околната среда,е не в частна полза,в обществена,инак щяхме да имаме много земи и да си караме там.За алкохол не може да става дума изобщо.
Подобни случаи има много,те произлизат от Това своеволие .....
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Полицай казваш,хм,с гюмета и земи на частно,срама нямат да посягат на бедните Ангелчета,е ние поне сме с чиста съвест,не сме направили нищо противозаконно,точно обратното,нашета група подава сигнали при констатирани нередности,и следим за Еко културата,организираме и акции за опазване на околната среда,е не в частна полза,в обществена,инак щяхме да имаме много земи и да си караме там.За алкохол не може да става дума изобщо.
Тогава сподели с Форума какво Ви отговори Кмета на Раднево когато искахте да се каляте в частни земи в гр.Раднево.
Нямам нищо лично против Вас,но ми е неприятно да пътувам по асфалтов път пълен с кал.Ако бях земеделски производител(в чийто земи унищожавате посеви),досега да бяхте с актове.Изчаках да преминат аплодисментите в постовете и когато се появи първия критик,запях и аз.
Форума много се възмущава на всеки и на всичко(кое е законно,кое било европейско и т.н.) ,а тука проявява някаква криворазбрана търпимост.Според мен сте в закононарушение поне два пъти и е по-добре да се извините.
На всичко отгоре и сте го документирали балабар с номерата и физиономиите.
П.П.И въобще не ми се влиза в полемика.Не споделям хобито Ви по ред причини.Аз ходя по същите ниви без лебедка,съпорти и автовлакове и пр.,но не затъвам,щадя си машината и се прибирам навреме.
МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Никой не е унищожавал нищо Колега,не пресилвай нещата,и верно е,стария Кмет отказа преди няколко години да даде разрешение за състезание в Радневско. Ако карахме Бентлита нямаше да каляме,Селскостопанската техника изкарава тонове кал на пътя,ние няколко кални очертания...
Коментар