Кога и къде ви е удобно на бригадата на направим банкет в Сервизчето или някъде другаде сред природата,всички желаещи са поканени,може да се съчетае с кратка разходка,за да остане време за хапка и пийка!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Общи Приказки,последни новини и умерен спам
Свий
X
-
-
От: Общи Приказки и дискусии
Четири линковото с 16 инчовите коилоувъри ли?Първоначално публикуван от lost in Преглед на мнениеВ събота или неделя на чешмата ?!
Новото ми окачване трябва да го тествам все пак!
LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Виж как си знаеш,какво те чака на пролетПървоначално публикуван от belata Преглед на мнениеЧетири линковото с 16 инчовите коилоувъри ли?

Очаквам да ми се обадите,тук съм в събота и неделя! Ако няма да ходите до там и в гаража става!OFF-Road Клуб " Mud Angels" Стара Загора
Коментар
-
Внимавай с кучето като ходиш в гаража,днеска разкъса на Бенито .... едната връзка на маратонкатаПървоначално публикуван от lost in Преглед на мнениеВиж как си знаеш,какво те чака на пролет

Очаквам да ми се обадите,тук съм в събота и неделя! Ако няма да ходите до там и в гаража става!
,става нервна като не се храни,а и е злопаметна,помни кои е донесъл хапчето за глисти
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Утре като дойда,ще напомня на Сара кой и даде хапчето!Първоначално публикуван от belata Преглед на мнениеВнимавай с кучето като ходиш в гаража,днеска разкъса на Бенито .... едната връзка на маратонката
,става нервна като не се храни,а и е злопаметна,помни кои е донесъл хапчето за глисти
OFF-Road Клуб " Mud Angels" Стара Загора
Коментар
-
От: Общи Приказки,дискусии и умерен спам
С тия котешки гранули,какво друго да очакваш!Първоначално публикуван от DIDOSKIN Преглед на мнениеС това хапче,гаража е миниран тази вечер,внимавайте къде стъпват утре!!!!OFF-Road Клуб " Mud Angels" Стара Загора
Коментар
-
Ванка,сам няма ли да ти е скучно бре?Първоначално публикуван от benigi Преглед на мнениеЧленове на клуба ще се приемат с някой условия 1.Траяла 2.Римския път 3.Деренцето под Беседката
Коментар
-
Упоменатите три по горе и си готовПървоначално публикуван от koko_s Преглед на мнениеИмам мерак да пробвам някое трасе ...
В понеделник мислим да се качим с belata на "Траяла",да проведем кръг от изпита на потенциални кандидати за членство,че се посъбраха доста
.Всеки друг мераклия е добре дошъл
.
Последно редактирано от belata; 20-01-12, 21:05.
Коментар
-
И тук вали,но слабо!Първоначално публикуван от V.Markov Преглед на мнениеЗапочна да вали сняг,няма ли да има разходка?
Ако ще ходиш пак да "чистиш" пътищата в Мъглижкия район
,искаме нагледен материал!
OFF-Road Клуб " Mud Angels" Стара Загора
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар