Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Национална среща Офроуд клуб Стара Загора и приятели - 29-30.01.2010 -дискусия!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Национална среща Офроуд клуб Стара Загора и приятели - 29-30.01.2010 -дискусия!!!

Много благодаря на организаторите за посрещането. Представиха се повече от блестящо, като се има пред вид, че малко участници предварително бяха заявили, а дойдоха и никой не ги е върнал. Имаше малка дезорганизация на разходката, но при толкова много участници, които никога не са карали заедно е несъществена.
    Много хубаво си изкарахме и за пореден път ми се затвърди мнението, че най-готините и земни офроудъри са сузуки феновете.

Та къга и къде ще е следващата сбирка?
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

• До: Национална среща Офроуд клуб Стара Загора и приятели - 29-30.01.2010 -дискусия!!!

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
      Много благодаря на организаторите за посрещането. Представиха се повече от блестящо, като се има пред вид, че малко участници предварително бяха заявили, а дойдоха и никой не ги е върнал. Имаше малка дезорганизация на разходката, но при толкова много участници, които никога не са карали заедно е несъществена.
      Много хубаво си изкарахме и за пореден път ми се затвърди мнението, че най-готините и земни офроудъри са сузуки феновете.

Та къга и къде ще е следващата сбирка?
      Как къде бе г-н Генчев в Копривщица края на март.
      Ама той Дявола ще каже.
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Ето http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=84144 за всички които в тази тема ще питат къде е другата среща.Надявам се колегите от Стара Загора няма да ми се разсърдят че пускам тук препратка към темата за нашата сбирка.
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
          Ето http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=84144 за всички които в тази тема ще питат къде е другата среща.Надявам се колегите от Стара Загора няма да ми се разсърдят че пускам тук препратка към темата за нашата сбирка.
          За нас е удоволствие да се прехвърли вече вниманието към следващата сбирка!
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
            Как къде бе г-н Генчев в Копривщица края на март.
            Ама той Дявола ще каже.
            Я вижте Старозагорци какво сториха с КОЛИЦИТЕ ни.
            И коментари за НИСАНИ и ТЙТИ.
            http://vbox7.com/play:a139694f
            Готови сме.Чакаме други покани.
            Прикачени файлове
            TOYOTA LJ70 3D Common Rail
            TOYOTA BJ40 3.5D
            Венци 0887551059

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
              Я вижте Старозагорци какво сториха с КОЛИЦИТЕ ни.
              И коментари за НИСАНИ и ТЙТИ.
              http://vbox7.com/play:a139694f
              Готови сме.Чакаме други покани.
              ,Кога успя да хвърли Дечо съединитела,аз си мислех че само на Витари се случва
              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                Като тегли сузукита от реката, така става.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тук вече прозира скрита завист
                  Момчета, вземете си и вие по една витарка
                  Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                    Счупи го в СЗ.На прибиране бехме голяма идилия.Сузуки напред с аварийни,Тойотата дърпа Нисана и отзад Паджерото с аварийни.Никой не ни видя.Вече всичко е ОК.
                    Още един път БЛАГОДАРИМ за организацията.
                    TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                    TOYOTA BJ40 3.5D
                    Венци 0887551059

Коментар

Мале, мале.....
                      Картинка
                      Ама утре се е заканил да дърпа всички.
                      Но поне грабна агнешкото.
                      Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

И ние от Троян благогарим за добрата среща. Венци стига е плакал, че са чупили джипки и ние не останахме назад, особенно аз, т.н от Иван "миньор".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X