Влади. Чупи гипса брат.
Вярваи ми всичко минава.
На Копривщица имаше 124купе и Тоиота Корола. Е верно постоянно бяха на три гуми ама минаха.
Все ние сме наи-проходимите пък като стигнем горе има някоя Жигула.
Влади. Чупи гипса брат.
Вярваи ми всичко минава.
На Копривщица имаше 124купе и Тоиота Корола. Е верно постоянно бяха на три гуми ама минаха.
Все ние сме наи-проходимите пък като стигнем горе има някоя Жигула.
Абе и на мен така ми се струва
Ама ми писна вси да съм някъде затънал,изостанъл и т.н. А ако бях тръгнал към Безбог, направо трябваше да си остане там фрилендъра за паметник на хижата
Ще ме светнете ли по-подробно, как се стига до Яребковица през Г. Диканя и Лисец, защото не познавам района, а мисля, че през Ярлово не ми е по възможностите да мина с Пежо Партнер. Пък и до обяд няма да мога да тръгна от София и така ми се струва, че ще стигна по-бързо, да не изпусна BBQ-то!!!
Хеле, ако има някой, който да познава пътя и да тръгнем заедно от София по обяд, ще стане идеално!!!
Едо, кажи бе братче, ти май познаваш околностите?!
Едо, кажи бе братче, ти май познаваш околностите?!
Идваш до София с квото искаш и аз те взимам с мен.
Аз съм си в София, но не мога да тръгна преди 11ч., защото изпращам жена ми на летището за Москва.
На Диканите съм ходил на язовира, но от там нагоре не съм наясно. Наясно съм, че няма да стигна навреме, а и изобщо през Ярлово,
щото съм ходил там на лов и пътя ми е ясен, че не е за Партнера, макар и с блокаж на дифа.
Лятно време съм виждал москвичи да се качват. Аз предния ден ще ходя по маршрута от Ярлово до Яребковица и ще съобщя колко е проходим щото не съм се качвал от зимата а в района има доста дървосекачи и ще съобщя дали е проходимо с автомобили. Въпреки че мисля че ще се намери място достатъчно и за хора които нямат джипове при мен ще има поне 3 места като не броя багажника на уазката.
Ако някой иска да дойде и няма транспорт, нека да дойде до Симеоново на площада, оттам ще има достатъчно места за да се придвижи с групата.
Искам да напомня, че главната задача на клубната сбирка е да съберем предложения за календара през зимата и другата година. Всяко предложение да има и схема на организация, ние ще помагаме за всичко, ще търсим спонсори и т.н., но трябва да знаем къде ще ходим, маршрути, биваци, хижи, хотели и т.н.
Ако някой има конкретни предложения, може да ми ги изпрати предварително, за да ги систематизираме (със запазено авторско право !)
Имаше интерсни предложения за централна Стара планина, Пловдив и др. Колегите може да ги предложат отново!
Бравос бе ,добро сравнение-москвич и пежо партнер/ и Гад внего/,я по-сериозно!!!
Eй, не се е...вай с Партнера, че съм минавал знаеш ли къде с него...Ша ма правят рекламно лице на Партнер VTC, даже на брошурата е снимам моя стария, жълтия.
Като го обърнеш и караш на задна е страшно проходим, само дето ме заболява врата да карам така 15км., а и трябва да отвориш задната врата, да свалиш седалките и кората, за да виждаш нещо!
Абе, някой няма ли да ме светне най-накрая, през Г.Диканя и Лисец може ли да се мине ONROAD?!!!
Коментар