Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сбирка на клуб УАЗ, 1 Октомври 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от buldog
    Първоначално публикуван от vladi333
    А трасето как е, много ли е хард ?
    С малко по висока кола (фрилендър) може ли да се стигне ?
    АЗ се качвам с Витарата там няма проблем
    Ама витара не е фрилендър !!!
    как е там камъни, кал. Трябва ли да взимам по сериозни гуми ?
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Аз се качвам със зимните гуми
      http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=2616

Коментар

аз в момента съм с един грозни "ласа"
        LZ1HKW

Коментар

Аз съм от Ярлово няма страшно има на разположение УАЗки, Виатнамки, трактори

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
            Аз съм от Ярлово няма страшно има на разположение УАЗки, Виатнамки, трактори
            Да ти кажа малко ме втриса като чуя за дърпане че скоро правих заден мост, заради едно дърпане
            ама ще се прежаля
            LZ1HKW

Коментар

Влади. Чупи гипса брат.
              Вярваи ми всичко минава.
              На Копривщица имаше 124купе и Тоиота Корола. Е верно постоянно бяха на три гуми ама минаха.
              Все ние сме наи-проходимите пък като стигнем горе има някоя Жигула.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                Влади. Чупи гипса брат.
                Вярваи ми всичко минава.
                На Копривщица имаше 124купе и Тоиота Корола. Е верно постоянно бяха на три гуми ама минаха.
                Все ние сме наи-проходимите пък като стигнем горе има някоя Жигула.
                Абе и на мен така ми се струва
                Ама ми писна вси да съм някъде затънал,изостанъл и т.н. А ако бях тръгнал към Безбог, направо трябваше да си остане там фрилендъра за паметник на хижата

П.П.
                Благодарен съм ти че ме превози до горе
                LZ1HKW

Коментар

Знаете ли ловния заслон " Пръчо " ?
                  Ето малко снимки: http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=64546
                  Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                  Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Ще ме светнете ли по-подробно, как се стига до Яребковица през Г. Диканя и Лисец, защото не познавам района, а мисля, че през Ярлово не ми е по възможностите да мина с Пежо Партнер. Пък и до обяд няма да мога да тръгна от София и така ми се струва, че ще стигна по-бързо, да не изпусна BBQ-то!!!
                    Хеле, ако има някой, който да познава пътя и да тръгнем заедно от София по обяд, ще стане идеално!!!
                    Едо, кажи бе братче, ти май познаваш околностите?!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD
                      Идваш до София с квото искаш и аз те взимам с мен.

Коментар

Първоначално публикуван от edobg
                        Първоначално публикуван от GAD
                        Идваш до София с квото искаш и аз те взимам с мен.
                        Аз съм си в София, но не мога да тръгна преди 11ч., защото изпращам жена ми на летището за Москва.
                        На Диканите съм ходил на язовира, но от там нагоре не съм наясно. Наясно съм, че няма да стигна навреме, а и изобщо през Ярлово,
                        щото съм ходил там на лов и пътя ми е ясен, че не е за Партнера, макар и с блокаж на дифа.

Коментар

Лятно време съм виждал москвичи да се качват. Аз предния ден ще ходя по маршрута от Ярлово до Яребковица и ще съобщя колко е проходим щото не съм се качвал от зимата а в района има доста дървосекачи и ще съобщя дали е проходимо с автомобили. Въпреки че мисля че ще се намери място достатъчно и за хора които нямат джипове при мен ще има поне 3 места като не броя багажника на уазката.

Коментар

Сбирката

Ако някой иска да дойде и няма транспорт, нека да дойде до Симеоново на площада, оттам ще има достатъчно места за да се придвижи с групата.

Искам да напомня, че главната задача на клубната сбирка е да съберем предложения за календара през зимата и другата година. Всяко предложение да има и схема на организация, ние ще помагаме за всичко, ще търсим спонсори и т.н., но трябва да знаем къде ще ходим, маршрути, биваци, хижи, хотели и т.н.

Ако някой има конкретни предложения, може да ми ги изпрати предварително, за да ги систематизираме (със запазено авторско право !)

Имаше интерсни предложения за централна Стара планина, Пловдив и др. Колегите може да ги предложат отново!
                            Show must go on!
                            LZ1VES

Коментар

Лятно време съм виждал москвичи да се качват.

Бравос бе ,добро сравнение-москвич и пежо партнер/ и Гад внего/,я по-сериозно!!!
                              Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Първоначално публикуван от e100
                                Лятно време съм виждал москвичи да се качват.

Бравос бе ,добро сравнение-москвич и пежо партнер/ и Гад внего/,я по-сериозно!!!
                                Eй, не се е...вай с Партнера, че съм минавал знаеш ли къде с него...Ша ма правят рекламно лице на Партнер VTC, даже на брошурата е снимам моя стария, жълтия.
                                Като го обърнеш и караш на задна е страшно проходим, само дето ме заболява врата да карам така 15км., а и трябва да отвориш задната врата, да свалиш седалките и кората, за да виждаш нещо!

Абе, някой няма ли да ме светне най-накрая, през Г.Диканя и Лисец може ли да се мине ONROAD?!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X