Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сбирка на клуба в началото на 2005 (на бира)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Моето мнение е че деня трябва да бъде вторник, сряда или четвъртък защото :

- всеки има някъква идея за ликенда и няма да се получи/особено събота/

- може да се направи/обсъди организациа за излет през ликенда /има време и за подготовка/ много ценно особено лятото

- защо пък да не стане традиция и да се виждаме всяка седмица мисля че винаги ще има какво да си кажем

Надявам се че ще получа отзиви
    LZ1DMR

Коментар

предлагам да се виждаме например в четвъртък - така или иначе няма да се напиваме... поне аз се придвижвам с кола и най-много да пия 1 бира...

Предимството на четвъртък /или сряда/ е, че ще може като се виждаме да си правиме планове за уикенда... ЕЛЕКТРИК-а е прав - аз също рядко съм в София през уикенда...

Може да се срещаме примерно от 19.00 в София Ленд - предимството е, че винаги има места и може да се събират масите /побира и двама и двеста /, а и не е задимено като в квартална кръчма...

Приемам и други предложения, ако не сте съгласни с моето...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Хора не е ли по добре да е петък вечерта?Защото четвъртак някой са на работа и нямат много време.А пък за кръчмата избраната която е досега си е супер.В центара е и повечето пъти има места.А пък и ако сбирките почнат да се провеждат всяка седмица мисля че няма да сме толкова много.Първоначално може но после невярвам.
        А до колкото софия ленд няма смисал.Там си е за прекалено големи групи.
        Иначе идеята не е лоша!
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Да ви кажа честно не ме много интересува кой ден от седмицата ще е срещата. Само ако може да се състои по бързо Че ми се иска да се запознач с членовете на клъба наживо че на последните 2 збирки неможах да дойда
          SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
          +359 0878 888 874
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от Jango
            Да ви кажа честно не ме много интересува кой ден от седмицата ще е срещата. Само ако може да се състои по бързо Че ми се иска да се запознач с членовете на клъба наживо че на последните 2 збирки неможах да дойда

Еми айде давайте дата за сбирката.Стига сме спорили за глупости.
            Защото времето си минава.Водата си тече.
            И накрая кво лятото на сбирка за 2005. (надявам се да не е така)

Коментар

Първоначално публикуван от DJDAVEL
              Хора не е ли по добре да е петък вечерта?Защото четвъртак някой са на работа и нямат много време.А пък за кръчмата избраната която е досега си е супер.В центара е и повечето пъти има места.А пък и ако сбирките почнат да се провеждат всяка седмица мисля че няма да сме толкова много.Първоначално може но после невярвам.
              А до колкото софия ленд няма смисал.Там си е за прекалено големи групи.
              Иначе идеята не е лоша!
              ок, нека да е в "центъра", но е за предпочитане да е регулярно - ако не всяка седмица, то веднъж на две седмици... и да е по едно и също време и на едно и също място...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Всичко казване че искаме среща но майче ще чакаме някой да ни организира Аре ако някой иска да се наема с организацията на сабирането да се наема и да почва да ни организира защото само с приакски до никаде няма да стигнем
                +359 0878 888 874

Коментар

Момчета какво става със збирката на клуба ще я бъде ли тази пролет или ще я оставим за лятото
                  +359 0878 888 874

Коментар

Първоначално публикуван от Jango
                    Момчета какво става със збирката на клуба ще я бъде ли тази пролет или ще я оставим за лятото
                    Както гледам май си остава за лятото.Такаче лято море и какво ли не!

Коментар

Явно за лятото ще го оставим ама аре да не е на морето а някаде из калните балкани
                      +359 0878 888 874

Коментар

Аз тая седмица (4-6.02) съм на Копривщица. Ако някой също ходи на там ще пием по ракия. Може да ме намерите по радиото на 8-ми канал на MCC или на тел 0899 907946.

Коментар

Ми тази седмица ще съм много зает но ако намеря време ще ти звъна да се видим
                          +359 0878 888 874

Коментар

Като гледам никой не се наема с организацията на мероприятието (сбирката на клуба) и затова поемам ангажимента. Ще проверя какви са възможностите и ще дам предложение до 48 часа...
                            VPetrov.photography

Коментар

Ще чакаме с нетърпение да ни поведат като стадо на някаде
                              +359 0878 888 874

Коментар

Ето какво сме направили до момента:

Бирария "При кулата" - София - Лозенец е резервирана на 11-02-2005 от 19:00 часа (Петък). Бирарията събира около 70 човека и е запазена цялата. За следващият път ще резервираме зала 1 на НДК

Тъй като няма възможност да има 70 различни сметки се договорихме с бирарията за куверт от 14 лв. на човек който включва и храна и алкохол в достатъчни според мен количества.

Моля всеки който ще идва да пусне съобщение тук или да ми се обади.

Ще се видим в Петък !
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X