След като прочетох това съобщение от администратора при ровене във форумаВсеки участник който е с +ПЛ има право на собствени дискусионни групи Уважаеми колеги, една от нововъведените опции в този портал позволява да бъдат удовлетворени зачестилите напоследък искания за собствени отделни дискусионни групи. Всеки който има статут на +ПЛ има възможност да си създаде няколко собствени социални групи където да определи кои други участници имат право на участие и дали групата ще бъда само с покани или общодостъпна.
Ако са необходими повече категории моля да бъде изпратено искане за създаване.
За да видите групите или създадете нова такава моля идете на "Общност" и след това "Социални групи"
се замислих дали да не си направим такава група, за да не спамим подфорума на Опел, а и да си организираме барбекю-разходките по спокойно, далеч от присмехулните погледи на "безстрашните" хардаджии , та очаквам вашите коментари и предложения. Доколкото разбрах, може да се наложат ограничения, които да позволяват само определени участници да ползват групата за да не стават пренаселвания на полянките и така опасното напрашаване на месните деликатеси . Очаквам потвърждения от варненската барбекю група, като по никой начин не игнорирам колегите, които по нещастно стечение на обстоятелствата не са горди собственици на всъдехода Фронтера , т.е. всички любители на барбекю-движението са добре дошли, стига да няма прекалено много хард-залитания и да се запази хегемонията на фронтераджиите.
ПП. за име на групата предлагам на обсъждане "Барбекю-Оффроуд Клуб Варна", за да е видно, че мръвкопеченето и релаксирането сред природата е с приоритет пред оффроуда
Хм, абе и аз я видях тая опция, ама си мисля , че ако създадем такава скрита група, няма да е хубаво! Ще загубим бъдещи членове! Сега във Опел раздела много хора са съпричастни на нашите изяви- само за справка си спомни на последното събиране , че Фронтерите бяхме малцинство на фона на останалата агитка! Жалко , че не останаха за скарата!
Дали спамим Опел раздела не знам, да кажат Модераторите! Мисля , че допринасяме за повече колорит и трябва да си останем там!
Евентуално да сменим името на темата- " Опел Фронтера Барбекю Оффроуд Клуб-Варна" !
Лично аз така си мисля, Виждате , че и там ни намират хората!
Имам идея за клубен аватар, но ще ни трябва художник да изкусури картинката!
....Имам идея за клубен аватар, но ще ни трябва художник да изкусури картинката!
Сина ми рисува какви ли не глупости....давай я тая картинка. А и дискусионната група може да е напълно отворена, просто май не се модерира.....напоследък все повече се дразня от навика на модовете да спамят всяка тема още докато я пуснеш, т.е. веднага изказват компетентно мнение, трият постове и тем подобни. Не говоря за нашия раздел Опел, а по принцип. Обмислете варианта с групата, или да направим отделна тема за барбекю клуба
Аз съм отскоро в групата , но още от първия ден ми допаднаха и хората и идеите им , така че подкрепям с две ръце общото решение на членовете, за да има по чести барбекю-срещи и както казва колегата bodo мръвкопечене и най вече релаксация сред природата.Какво му трябва на човек много приятели,една ФРОНТЕРА и шепа дървени въглища.
За съжаление, тази неделя не мога....в събота съм дежурен и ще съм уморен и кисел. Другата може би....или остава уговорката за 24 май, някой беше споменал за събор на некво село....
Идеята за клуба се развива доста бързо,но според мен няма да стане с едно събиране.И все пак имам усещането,че в най-скоро време няма да ни стига едно барбекю.
До: Дискусии за създаване на клуб "Опел Фронтера Барбекю Оффроуд Клуб-Варна"
И все пак аз искам клуба да остане отворен за повече хора, т.е. да не сме само маниаците с Фронтерите.....много нормални хора обичат разходките сред природата през уикендите, а барбекю всеки може да си купи...., аз вече оглеждам цените по магазините....Що се отнася до разходките, ще си останат "софт", защото това са ни всекидневните коли, с тях ходим на работа и на кафе.....някои хора (като мен например), колкото и да е странно, не могат да си позволят по два-три автомобила все още.
До: Дискусии за създаване на клуб "Опел Фронтера Барбекю Оффроуд Клуб-Варна"
Определено съм за отворено общество, няма какво толкова тайно и скришно да правим на сбирките или обсъжданията! Писнало ми е от клубове и групички само за богопомазани! При нас могат да бъдат всички които обичат пържолите , но да знаят, че от време на време дерем и боята по колите си!!!
Най-после намерих къде са ни прехвърлили,но продължавам да си мисля,че ни забутаха темата в трета глуха.
Не е забутана, просто я преместиха и то с линк....съвсем коректно. Предложението ми беше да си направим собствена дискусионна група, където да си обсъждаме на спокойствие, без височайша намеса, ама.....нещо се разводни темата. На барбекю-събиране ще го пообсъдим...
Коментар