Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да дарим кръв!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да дарим кръв!

Приятели на тази мисъл ме навя сполетялото Иван .Предлагам всички ,които желаят да дарим кръв на кръвна банка .Нека това небъде анонимно ,в смисъл не да се споменава име ,а да се пише едно -че е дарение от БЪЛГАРСКИТЕ ЕНДУРИСТИ И ОФРОУДЪРИ /или в обратен ред това няма значение/.Смятам ,че това е едно дело ,което можем да направим ,като организация на хора ,които съществуваме въпреки държавата! Нека който иска, и е по здравословните му възможности го направи .
    Представете си в нечии жили ще тече от наща щура кръв.Не е ли готино?
    Густо майна , пътят свърши !!!

Ще го направим! С Венци си говорехме по този въпрос и ще направим някаква организация за всички от форума които имар желание.

Коментар

Аз съм дарител, правил съм го многократно, само че дайте да се разберем и да се съберем накуп, иначе ако всеки ходи поотделно ще си отвиси по цял ден заради опашките от мангали които дават за пари. Организираме се и отиваме на тумба.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Никога не съм дарявал, но с радост ще се присъединя ако ми разрешат докторите!
        LZ1JJJ

Коментар

за да си дарител трябват ли някакви исисквания?
          В смисъл за болект предавана по кръвен път ясно, но..друго нещо???

Коментар

Попълваш една анкета - доста неща са. Алергии, наследственни болести, честота на половите контакти с различни партньори (не се смей) общо тегло, премерват ти кръвното и още неща.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Не могат да даряват хора имали хепатит и хора взимащи медикаменти в момента, каквито и да е ... има и други забрани, но не ги помня...

Коментар

демек..... дори и аспирин ли.....
                питам принципно.....
                те там неси ли изследват кръвта???

Коментар

мисля че дори аспирин! Не могат да знаят кога какво би било вредно за пациента, които и без това е много зле след като му прилижат кръв. Изследват кръвта за болести.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                    мисля че дори аспирин! Не могат да знаят кога какво би било вредно за пациента, които и без това е много зле след като му прилижат кръв. Изследват кръвта за болести.

Аз знам че след попълването на анкетния лист и след като минеш прегледа ти взимат малко кръв изследват я и чак тогава ти казват дали можеш да дариш и дали не може!
                    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Да, гледат количеството на еритроцитите, ако са малко (предразположен си към анемия) не ти взимат...или при ниско кръвно.

Коментар

Аз ходих да питам, но ми казаха, че съм боледувал от хепатит и не мога да бъда кръводарител!
                        Ендурото и сексът не са шега работа !
                        -------------
                        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                        http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X