Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БЪЛГАРИН СЪМ АЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Подкрепям идеята и се записвам отсега!

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic

Леле направо се треса от яд, гледайте какво става бе
      http://www.top.bg/news/?cat=2&id=204479
      значи - първо новини на турски
      после - изучаване на турски в училищата.....
      е мама стара....тия хора държава нямат ли си.....
      на скоро репортаж - демогравски срив...най-висока раждаемост при циганите....усещам, че в най-скоро време ще бъдем туристи в собствената си родина.

Коментар

Първоначално публикуван от didkata_s
        на скоро репортаж - демогравски срив...най-висока раждаемост при циганите....усещам, че в най-скоро време ще бъдем туристи в собствената си родина.
        Това наистина е много голям проблем! Трябва да има закони за тези неща и за цигани с над 2 деца никакви детски или помощи! Отделно спрат ли просенето и циганите тези деца няма да им трябват ... абе не съм спец по тези неща, но съм сигурен, че има много схеми по света за регулиране на подобни проблеми, дали със забрани - дали с стимул за тези дето са на изчезване. Лошото, е че никой не мисли извън мандата си!

Коментар

Събине като каза за просяци се сетих за едно заглавие във вестник
          "Дневните просяци са нощните баровци на София"
          Защо ли!?
          "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
          А+
          LZ1DRZ

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro
            Защо ли!?
            защото още има балъци дето дават!

Коментар

но съм сигурен, че има много схеми по света за регулиране на подобни проблеми, дали със забрани - дали с стимул за тези дето са на изчезване.
              така е .Едно време като учех още доста често в часовете по психология сме говорели на тая тема. Значи - закона не може да ти забрани да раждаш (това ти е твое право), но може да направи такива закони, и такси, и данъци, че да нямаш и да не искаш да имаш повече от едно дете - както са сега жълтурчетата. Учителката казваше, че ако всички излязат на улицата няма да могат да се съберат. Има - начини има. Според мен (не, че много разбирам от политика), също е проблем това, че сме парламентарна, а не президентска република. С тия партии и глупости....Трябва да има централизирано управление и един дадърпа конците, и ако се получи издънка - да се знае от къде идва и кой е виновен. Абе - кучетата си лаят - кервана си върви!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro
                Защо ли!?
                Дневните просяци са просто едни изпълнители така да се каже това им е работата парите отиват на друго място (пирамида)

Коментар

Лично аз познавам хора,които продават картички на БЧК на стойност 0.50лв. до 1.00лв за тежко болни деца и са така обучени да омайват хората със сърцераздирателни послания,че с колкото и студени сърца да са пак ще откликнат!!!
                  А за самите деца знаете ли колко отиват-едва 10%!!! Тъжно е наистина!!! Някои хора забогатяват на гърба на гаснещи животи!!!
                  "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                  А+
                  LZ1DRZ

Коментар

Нашите потребители са написали 48824 мнения за 3431 теми
                    Знаете ли какво значи това... ако съберем на едно място всички мнения от всички оффроуд клубо на запад от Шенген, сигурно ще са по-малко, отколкото тук се изписаха за малко повече от година....
                    С приказки нищо не става... имаше едни до преди 15 години дето само лозунги им дай да правят...
                    Ако действията бяха наполовината на приказките, сега половината свят нямаше да говори английски а български, най-малкото...
                    С биене в гърдите че си българин и няма по-хубаво от българското, и това да го знаем само ние българите, нищо не става...
                    Някой би ли ми обяснил защо по сателитният канал ТВ БЪЛГАРИЯ, рекламата за българия е на английски??? Ще кажете за да я разберат чужденците... хубаво, но канал който е на български, кой чужденец ще го гледа... вие гледате ли японска или китайска телевизия???
                    А за турците... ми що да не сменят името на държавата??? Има една поговорка, не е луд който яде зелника, а който му го дава.
                    БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
                    (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

Коментар

Първоначално публикуван от другаря БЕЗДРУМ
                      Знаете ли какво значи това... ако съберем на едно място всички мнения от всички оффроуд клубо на запад от Шенген, сигурно ще са по-малко, отколкото тук се изписаха за малко повече от година....
                      С приказки нищо не става... имаше едни до преди 15 години дето само лозунги им дай да правят...
                      Ако действията бяха наполовината на приказките, сега половината свят нямаше да говори английски а български, най-малкото...
                      С биене в гърдите че си българин и няма по-хубаво от българското, и това да го знаем само ние българите, нищо не става...
                      Някой би ли ми обяснил защо по сателитният канал ТВ БЪЛГАРИЯ, рекламата за българия е на английски??? Ще кажете за да я разберат чужденците... хубаво, но канал който е на български, кой чужденец ще го гледа... вие гледате ли японска или китайска телевизия???
                      А за турците... ми що да не сменят името на държавата??? Има една поговорка, не е луд който яде зелника, а който му го дава.
                      Защото в България все по малко сме българите.

Коментар

значи има два варианта - или да се прави нещо докато е време
                        или да си трайкаме и........ да си ни мачкат

Коментар

По принцип ние(българите)правим нещо когато
                          няма никакви варианти,а за какво да си траем
                          да не сме направили нещо лошо.

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
                            Първоначално публикуван от другаря БЕЗДРУМ
                            Защото в България все по малко сме българите.
                            И за това ни е виновен някой друг... както винаги.
                            БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
                            (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

Коментар

Някой знае ли какво е да се препуска в галоп в диви български полета в подножието на Рила, когато слънцето залязва и виждаш за каква неземна красота става въпрос?!

След такова нещо, можеш само да съжаляваш глистите в луксозните коли и хитрите тарикатчета, които за малко модни парцали, лъскави дрънкулки и т.н. са готови да ближат краката на по-богатите!

Глистите обикновенно напускат организма от който са се хранили, но като разберат че вече са в едно лай..о няма начин да се върнат!

Коментар

[quote="Volk"]Някой знае ли какво е да се препуска в галоп в диви български полета в подножието на Рила, когато слънцето залязва и виждаш за каква неземна красота става въпрос?!

ЕЕЕЕЕЕХ как я знам тази гледка!Ей от там където търкулихме
                                джипа като погледнеш на юг и се забравяш!
                                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X