Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БЪЛГАРИН СЪМ АЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от redair
    Първоначално публикуван от e100
    Това звучи истински от устата на един ловец.
    Това звучи истински от устата на всеки българин независимо дали е ловец, техничар, сладкар или там какъвто и да е......
    Айн Булгариен Айн ТЕХНИЧАРЕН

България на 3 морета

П.С. да не ме нападне сега някой, айде на всички българи
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
      Първоначално публикуван от redair
      Първоначално публикуван от e100
      Това звучи истински от устата на един ловец.
      Това звучи истински от устата на всеки българин независимо дали е ловец, техничар, сладкар или там какъвто и да е......
      Айн Булгариен Айн ТЕХНИЧАРЕН

България на 3 морета

П.С. да не ме нападне сега някой, айде на всички българи
      Много рано си започнал приятелю с тая бира,а ?
      B+

Коментар

И аз съм Българин и аз обичам България, но някой ще ми обясни ли защо няма митинги и протести, защо веднъж не заклахме тези в народното събрание за това че мамата разкатаха на тази държава, защо не се съберем дружинка и не запалим замъците дето построиха крадците?

Защо ли? Защото сме мухи!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
          И аз съм Българин и аз обичам България, но някой ще ми обясни ли защо няма митинги и протести, защо веднъж не заклахме тези в народното събрание за това че мамата разкатаха на тази държава, защо не се съберем дружинка и не запалим замъците дето построиха крадците?

Защото повечето така са устроени -да влезнат в Народното събрание,не да дигат въстания.Килепирец.
          B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel

Защото повечето така са устроени -да влезнат в Народното събрание,не да дигат въстания.Килепирец.
            Мухи кацнали на л..но.

Имам 1 приятел, възрастен французин, израстнал по времето на студентските протести и не може да се начуди, как тук младите нямат своя визия която да бранят, ами лапат всичко изсипващо се върху им!?
            Явно 600 години робство на съзнанието си е казало думата

Коментар

Леле направо се треса от яд, гледайте какво става бе
              http://www.top.bg/news/?cat=2&id=204479
              no signature no problems

Коментар

Не ми хареса намесването на религията... Тя няма нищо общо със самоосъзнаването на човек като патриот... Атеистите не са патриоти така ли? Или истински българи са само православните? В основата на възродителния процес навремето стоеше етнически турчин и какво?
                Дайте по-внимателно, по цял свят въпросите за религия и сексуална ориентация са табу.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ето във такива моменти подкрепям камикадзетата!!!
                  Да се изтреби тая измет веднъж-завинаги!!!
                  МАМАКА ИМ!!!
                  П.П. Не говоря за обикновените хора подчинени на тази религия-не разбирайте погрешно!
                  Става въпрос за тези,които дават тези предложения и го планират наистина-защото,вярвайте тези ги има!!!
                  "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                  А+
                  LZ1DRZ

Коментар

Бяс ме хваща ...
                    Няма нищо общо с религия и т.н.
                    Тоя просто е за лудницата ... болен човек, използван от провокатори
                    Трябва да го затворят и никой да не чува за него ... а тези дето раздуват най-острите реплки да ги съдят за създаване на напрежение ...

Защото ако вчера е имало български мохамедани, които са гледали на него като на един луд, след реплики от сорта "Измет, да се махат, да ги избием" и те ще застанат в опозиция и нещата ще станат още по-сложни ...
                    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Дявол Коледа

Тази мижитурка Кенан явно нещо май много филми и новини гледа незнам на него ясно ли му е че такова нещо нема да стане ма нема като му се иска Турция нека иде там аз лично изпитвам изключително приятелски чуства към турците бил съм в Турция познавам и български турци също така работя с тях но нали знаете винаги ще има некоя черна овца дето да си отвори устата и дано в такъв момент управниците ни вземат съответните мерки защото незнам заради такива като този елемент се появяват и влизат в парламента неонацистки и всякакви псевдо партийки
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                      тел.088четири 9едно9 4нула4
                      -------------------------------------------------------

Коментар

Познавам турци - не са лоши хора. Целият проблем е в гнусните политици! Извъртат нещата както им е удобно, манипулирант простите (а и не само тях) хора, обещават(лъжат) само и само да се доберат до кокала. Това са враговете на България, а не българските турци като цяло!

Коментар

Да, и журналистите са голяма зган. От мухата правят слон само и само да им се продават гадните вестници пълни на 90% лоши новини, защото те се продавали най много!

Коментар

Дявол Коледа

Събине прав си така наречените ни управници са за трепане щото тия мумий освен как да се чудят как да се скътават от работа май друго не вършата ,а да сетех си и друго вършата чудят се как да се местят от парламентарна група в парламентарна група абе да преливат от пусто в празно иначе не са ни виновни на нас турците че ние неможем да си оправим страната.Много пъти съм казвал обожавам родината си тя е най-хубавото място на света за мен но ненавиждам шибаната държава и неините управници
                            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                            тел.088четири 9едно9 4нула4
                            -------------------------------------------------------

Коментар

Мечтая си за времето когато ще гласувам за някой а не против някой

За жалост обаче свестните и интелигентни хора не искат да стават политици

Коментар

Венци, я вземи направи една оффроуд партия, за всички които обичаме България, защото всички офроудери според мен умират за България!

п.п. ама аз не се наемам да се разправям с тези в парламента

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X