Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БЪЛГАРИН СЪМ АЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• БЪЛГАРИН СЪМ АЗ

Българин да се наричам
    първа радост е за мен

Това звучи истински от устата на един ловец.
    Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Re: БЪЛГАРИН СЪМ АЗ

Първоначално публикуван от buldog
      Българин да се наричам
      първа радост е за мен

И аз съм българче, обичам свойте планини зелени.......
      LZ1RED

Коментар

BULGARIA FOREVER !!!

Коментар

Първоначално публикуван от e100
          страната ни достатъчно е разделена от какви ли не етноси и религии, че самите ние да се делим на такива или онакива.

винаги ще има БЪЛГАРИ и "българи"

Коментар

С малки или големи букви важното е да се чувсваш такъв.
            Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

не е достатъчно.
              Ако мъж се мисли за жена това достатъчно ли е , за да почне да ражда? Не. Не е до това дали се чувстваш такъв. Дали в България, Нигерия, Бразилия или щатите....На всякъде и винаги ще има продажници за голямо съжаление. За човек се съди по постъпките му. Ти би ли нарекъл БЪЛГАРИН политик, който краде от държавата? Би ли ил горд, че тоя човек е българин? Аз се гордея, че българи са Албена и Максим, Веселин Топалов, дори Стоичков с псувните му....да не изброявам още колко много хора ме карат да се чувствам горда.
              Преди историята, Българската история се е писала от достойни хора.......сега се пише от мишоци

Коментар

Първоначално публикуван от e100
                Това звучи истински от устата на всеки българин независимо дали е ловец, техничар, сладкар или там какъвто и да е......
                LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от didkata_s
                  не е достатъчно.
                  Ако мъж се мисли за жена това достатъчно ли е , за да почне да ражда? Не. Не е до това дали се чувстваш такъв. Дали в България, Нигерия, Бразилия или щатите....На всякъде и винаги ще има продажници.
                  Дали в България, Нигерия, Бразилия или щатите....Аз съм Българин,имам възможност да по обиколя малко по Европа с TIR не са по добри с нещо от нас за да се притеснявам че съм българин.

Коментар

Да си обичаме РОДИНАТА!Няма значение къде сме по света.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

1. Родина
                      2. Етнос
                      3. Религия

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
                        1. Родина
                        2. Етнос
                        3. Религия
                        4Дупедавци
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

http://www.motorsbg.com/images/movies/Vassil_Levski.avi - филм 29 МБ

Поздрав!
                          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

За мен България виняги е била олицетворена в земята, природата. А по градовете сме малко или много откъснати от маиката земя. Живееме сред бетон и асфалт, верно родно производство. А хората насело поне не са така отчуждени един от друг. България уви е земя все по-малко на българи... Вярно ли е, че в зградата на министерството на земеделието се използва за основен език турския !?

Коментар

[quote="Насов"]За мен България виняги е била олицетворена в земята, природата. А по градовете сме малко или много откъснати от маиката земя. Живееме сред бетон и асфалт, верно родно производство. А хората насело поне не са така отчуждени един от друг. България уви е земя все по-малко на българи... Вярно ли е, че в зградата на министерството на земеделието се използва за основен език турския !?[/quote
                              Вярно е Даже при предишния зем.министър със звучната
                              българска фамилия Дикме беше станал скандал с един от зам.овете
                              му че наричал българите работещи там гяури.Ама нали тези горе
                              са си дупедавци подминаха го ей така

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                              X