Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ланд Ровър клуб - мероприятия през 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ланд Ровър клуб - мероприятия през 2006

Колеги, както спомена уважаемия заместник-председател г-н Атанасов ( Яро) , аз ще Ви подам малко повече информация за годишния план за мероприятията на нашия клуб. Естествено, това е само план и аз очаквам Вашите мнения и препоръки по него.
    1. Откриване на полевия сезон - еднодневен преход в Лозенска планина и барбекю. Април.
    2. Изкачване на връх Свищи плас в Златишко-Етрополска планина - еднодневен преход. Края на май.
    3. Двудневен преход с нощуване на палатки и възможност за екстремни " изпълнения" в района на Копривщица и хижа Бунтовна. Барбекю, веселба край огъня и всички екстри. Края на юни.
    4. Участие на клубен отбор ( минимум 5 джипа) в големия годишен поход на OFFRoad-Bulgaria.com през България по диагонал . Времетраенето ще е поне 2 седмици през август.
    5. Двудневен преход в Пирин. Изкачване до хижа Бъндерица(с джип) и Василашките езера(пеша) първия ден и до хижа Безбог(с джип) и Попово езеро(пеша) втория ден. Нощувка в Банско, механа, македонски песни и всички екстри на местния туристически пазар . Септември.
    6. Двудневен преход в района на връх Тодорини кукли и хижа Пробойница. Нощувка в село Губислав. Октомври.
    7. Закриване на активния полеви сезон с еднодневен поход до връх Мургаш. Ноември. Ще се осъществи само ако няма сняг, ако има ще променим маршрута.
    Пак казвам, това е само някакъв примерен график и аз очаквам Вашите мнения и препоръки. Окончателния вариант на годишния план ще приемем на Годишното ни общо събрание някъде края на февруари.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Преместено мнение на:
    vokel
    Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 10:15 am

Браво, много стегната програма Very Happy ,Интересно като изкачите всички върхове и посетите "местните туристически пазари", после какво? Laughing А и всеки излет -барбекю,македонски песни ,браво Very Happy Мен тази програма много ми допада,въпреки ,че не съм член на клуба.

Преместено мнение на:
    Yaro
    Пуснато на: Вто Яну 10, 2006 10:27 am

После пак!...
    АДМИНИСТРАЦИЯ

Коментар

Е, освен България има и други страни... Ние замисляме няколко интересни похода с над 10000км извън страната... Сигурен съм, че точно Ланд Ровър клуб ще е основен участник... Но нека все пак се изпълни програмата, която е публикувана, да се натрупа опит и което е по-важно да опознаем собствената си страна преди да тръгнем към другите...
      VPetrov.photography

Коментар

Дявол Коледа

Хижа Бунтовна и Копривщица ли вижадат очитеми Аз съм в играта стига некои да ме вози с кеф ще ви бъда верен гид из Копривщенските байри звъкайте
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Ако искате , варненският клуб може да ви организираме разходки по плажа с елементи на гмуркане и сърфинг . Как се вади вода от цилиндрите ВЕЧЕ знаем .

Коментар

offtopic:
            Нека да не мокрим цилиндрите, че ако наистина една биела е 300лв. , тогава наистина ще се "набълбукаме"..

Коментар

Новата е 500 , втора ръка - 120 .

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло
                500лв. една биела? Е**си, тя да не правена от задника на кралицата.. Че по-добре тогава цял мотор. Вчера ми казаха за един 300 тди..

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
                  Първоначално публикуван от ивайло
                  500лв. една биела? Е**си, тя да не правена от задника на кралицата..
                  Това е благородна биела със синя кръв и родословие!
                  И не спрягай задника на кралицата, че ще ни пратят някоя фрегата да те търсят
                  P.S. Я обясни как може да се направи биела от кралски задник, че ме заинтригува?!

Коментар

Поздравления!!!
                    Много добре организирана и ако се усаществят всички мероприятия богата програма!
                    Много се радвам за плануваното двудневно състезание край Копривщица и Бунтовна! Това е моя край! Ако е кам началото на юли 100% ще дойда!
                    Радвам се че "млад" проявява такава добра организация!!!
                    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Колеги, радвам се, че програмата Ви допада. Въпреки, че сме аматьорска организация, ще се опитаме да организираме интересни походи. Може би сега е момента да кажа, че нашия клуб и тази година ще провежда по-"софт" мероприятия с несъстезателен характер. Където е възможно, на подготвените мераклии ще осигуряваме и възможност за по-екстремни изживявания. Повече няма да пиша за характера на организацията, този въпрос е дискутиран многократно и дори в този сайт има отделна тема за това.
                      На притеснените, че ще изчерпим върховете за изкачване и туристическите атракции за забавление, ще кажа, че когато това стане през 2009, вече ще сме в ЕС и захващаме първо Гърция, след това останалата Европа, после Турция, Северна Африка и т.н.
                      Искам да подчертая, че клуб LREBg всячески ще подкрепя и дейно ще участва и във всички несъстезателни прояви на OFFRoad-Bulgaria.com, така че очаквайте промяна и обогатяване на програмата в зависимост от мероприятията, организирани от Венци и Пламен.
                      И накрая, един конкретен въпрос за Дявол Коледа и Стоян. Колеги, моля Ви да проучим дружно има ли някакъв горски път межда язовир Душанци и Копривщица( или поне до гара Копривщица)? Разчитам на Вас като местни хора за помощ при изготвянето на маршрута около Копривщица.
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Дявол Коледа

Злати реално погледнато има но минавал съм някога преди много време когато бях доста по малък и съм минавал пеша почти до самия язовир проблема е че сега незнам как е пътя но ще организирам групата мотористи приятелчета на пролет и отиваме да разучаваме ще ти дам снимки и точно инфо вие само елате
                        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                        тел.088четири 9едно9 4нула4
                        -------------------------------------------------------

Коментар

Колеги, ако ми позволите една препоръка. Аз не съм член на клуба, защото нямам LR, но се включвам във вашите мероприятия с голямо удоволствие. Те ще бъдат още по-готини ако малко се увеличи офроуд елемента - имам предвид малко повече адреналин ще ни дойде много добре. Не е страшно някой да закъса - джипове бол. Така беше на похода до Рилските езера. Ако няма емоция ще бъде скучно. Поздравления за програмата.

Коментар

На мен ще ми е трудно да ви помогна щото нямам никво возило Единсгвено мога да разпитам местните-живея в Пловдив! Знам че Бунтовна наскоро проработи-може там да се нощува!!!Тя се намира на една голяма поляна подходяща за палатки и барбекю!!!!!! Пролетта на 2005 ремонтираха пътя м/у Кръстевич и хижата!!! Той е черен около 11-13км!!!Ако се организирате за началото на юли 100% ще присаствам ката публика Желая успехи
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Колеги, благодаря за полезните препоръки. Съобразявайки се със желанието на голяма част от Вас, ще се постараем да включим по-тежки офроуд елементи в следващите преходи. Особено за този в Копривщица гарантирам изкачването на няколко стръмни върха без никакъв път към тях. Занапред ще се опитаме да осигурим GPS тракове и карти с отбелязани контролни точки за всички наши походи. В официалния и окончателен вариант на програмата ще дадем и информация за трудността на всеки от маршрутите.
                              Специално за Копривщица мероприятието със сигурност ще се измести за средата на юли, тъй като от 9 юни до 9 юли е Световното по футбол и предполагам, че доста хора ще искат да го проследят.
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X