С риск да бъда порицан от много искам да направим сбирка на любителите на този легегендарен внедарожник.Целта ми е е не друго , а това ,че за повечето автомобили лесно се доставят части или има готови схеми за пригаждането им за офроуд.Тук много щие ме репликират ,че има супер Руски сайтове за тези автомобили ,но ще им кажа едно -не си мислете ,че оборудването на един такъв автомобил в България става за смешни суми.Затова запознаването ни един с друг ще ни спести много пари ,който може да похарчим за гориво и да бъдем с вас .Бих искал да ми се предостави малко време за снимков материал.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сбор на любителите на GАZ 69 възможно ли е?
Свий
X
-
Поздравления за идеята!Още повече ,чи тия автомобили благодарение на родната армия все още са"на въоръжение" сред значителна част от планинското населениелА какво по-голямо доказателство за здравината и възможността за поддръжка със сравнително прилични средства.
Коментар
-
Re: Сбор на любителите на GАZ 69 възможно ли е?
И аз подкрепям напълно идеята!Но не мога да съм си с джипа по простата причина че сега е в етап на разглобяване за да е напълно готов и здрав за каквито и да е мероприятия!
Но кажете кога и каде и съм налияния!Аз лично предлагам първоначално да е в заведението "При Кулата" в кв.Лозенец!
И почетен гост да е СТЕФАН!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Аз съм от Пловдив,но за мен няма проблем,само трябва да ми кажете точния адрес на заведението.Добре е да се помисли за дата ,защото сега эапочват едни празници, дали да е преди или след Нова година,а и първия път може да се съберем без газките.
Радвам се ,че идеята се приема ,но тъй като съм сравнително нов не познавам почти никой помогнете за организацията.Густо майна , пътят свърши !!!
Коментар
-
Аз съм поръчал и казаха,че ще ми донесат 4бр.На мен ми трябват две за прозореца когато е свален,ако наистина ги донесат смятай,че ще имаш 2бр.Първоначално публикуван от СтефанА някой да има закопчалки за капака на мотора за изхвърляне?Густо майна , пътят свърши !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар