Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руски Off-road списания и абонамент за тях

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Руски Off-road списания и абонамент за тях

    Дорогие...

    Дали можете да посочите добри руски off-road списания и преди всичко - как да се абонираме за тях?

    Може би Кирасир ще ни посочи най-добрия избор?

    В България съм виждал руски списания, но много често цената им е прекалено висока.

    Т.
    Good guys drive Land Rovers!

  • #2
    Добро списание е 4х4 клуб, а в момента ORD - Оff-road-drive се сочи от повечето специализирани форуми като най-доброто. Точно там редактор е "Кирасир". За съжаление не съм виждал това списание в България.

    Моля "Кирасир" да даде идея как да се абонираме за списанието, а ако не може предлагам да си организираме доставката сами - няма да е особен проблем...
    VPetrov.photography

    Коментар


    • #3
      ORD - с лична уговорка по пощата, тая част от абонамента още не е уредена, ама скоро.
      А за всичко останало има каталози, и абонамент, на "Шипка", в библиотеката на Дома на руската наука и култура. Обаче цените ...............(((((((((((((((((( Да бе да, цензурирано ... Хората които имат такива пари по принцип не могат да четат. А който може, не е виждал толкоз пари през живота си. А политика един вид за износ на култура няма, и няма да има, говорих с кого ли не. Хак да ни е, в НАТО има кока кола и дъвка, книжките са гадни, тоталитарни и комунистически. Цивилизационен избор, момчета.

      Коментар


      • #4
        Първоначално публикуван от VPetrov
        Добро списание е 4х4 клуб, а в момента ORD - Оff-road-drive се сочи от повечето специализирани форуми като най-доброто. Точно там редактор е "Кирасир". За съжаление не съм виждал това списание в България.

        Моля "Кирасир" да даде идея как да се абонираме за списанието, а ако не може предлагам да си организираме доставката сами - няма да е особен проблем...
        Така аз списанието 4х4 клуб съм го копувал от славейков.Цената му беше 10лв.Обаче имаше много добра информация.Смятам че абонамента му би бил страшно голям.Иначе си заслужава.Аз скоро мислех да отида да видя какво става на въпрос в последния брой!
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

        Коментар


        • #5
          За голямо съжалеление и по ТОШЕВО и поГОШЕВО списанията в България никога не са били евтини Още помня като дете като ревнех пред някой РЕП за ПИФ и баба ми бегаше с писъци и е било нормално на заплата-80 лв цената му беше 2.30 Ами после АУТО БИЛД -2.20лв
          Сега вестник Авто Труд -1.20лв и кво те информира....къде пръднал Шумахер или черна хроника....Имам 99% от Руското 4х4-клуб и то не е евтино за нашите стандарти но не съжелявам дори когато трябва да дам и последните си левчета от джоба си за него Абониран съм и за няколко Американски Лошото там е че така се различават че в едните всичко е болт- он и вече са ми безинтересни или са некакав НАСА къстъм билд и само можеш да пускаш тихичко лиги по тях Така е момчета информацията не е евтина добре че гадните капиталисти измислиха ИНТЕРНЕТ иначе още щяхме да го караме на слухове......

          Коментар


          • #6
            Да бе, мамка му идиотска((( "Орбита" някак я кърпех, и "Космос" и "Наука и техника", ама за "Млад конструктор" и "Моделист - конструктор" и дума не можеше да става... А хем и най - глупавия и пристрастен историк знае, че и старинния Китай, и Ренесансовата Европа са дръпнали пред всичкия останал свят, тъкмо с това че са направили образованието масово достъпно. За едно поколение после сичко си е дошло на мястото.
            А па и интернета е едно място ... Ако не познаваш тоя -оня, айде да не размахваме имена)), така и ще те оберат провайдерите, и много няма да научиш...(((

            Коментар


            • #7
              Абонамент

              Честно казано малко ревнувам. Само напирате за руското, пък нашето списание не го щете

              Но все пак целта е да си помагаме тук.
              За абонамент за "Клуб 4х4" можете да позвъните в "Булгарпрес" - + 02 948 0 584.
              Ама е скъпо, да знаете!

              Коментар


              • #8
                Re: Абонамент

                Първоначално публикуван от izo4x4
                Честно казано малко ревнувам. Само напирате за руското, пък нашето списание не го щете

                Но все пак целта е да си помагаме тук.
                За абонамент за "Клуб 4х4" можете да позвъните в "Булгарпрес" - + 02 948 0 584.
                Ама е скъпо, да знаете!
                Абе ицо!То само от 1 списание информация не може да се черпи!
                Като казваш че не го щем си мисля как в кварталния РЕП това списание свършва за 1 час!Сигорно защото мисля че е ней-евтиното списание за офф-роуд.Като заговорих за цените то така излиза спорет мен че в цяла европа вашето списание е най-евтино.Това за нас добре но не знам за вас как е!Защото Италиянското AUTO IN 4x4 цената му е около 4 евро.Руските вървели около 10-15 лв! Имам няколко немски който ми ги пратиха роднини от там и сичките бяха по 5-6 евро!Сега съдаржанието е съвсем различно но все пак живеем в българия.Кадето ОФФ-роуд'а не е толкова разпространен.Вчера на Паметника левски се загледаж в едно списание за ТУНИНГ на автомобили и джипове!Цената му беше 7.50 а в него нищо съществено.Само снимки на някакви опели и голфове.А до колкото знам майче само то е в българия!И като гледам не го купуват много!
                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

                Коментар


                • #9
                  А бе братче ... Това е за Ицо. Разбирам ревността ти, и даже знам поне един, който е за пребиване, ама а де... Малка държава, малко автори. А и я няма дългогодишната култура на собствените изследвания. Че и големите пари за това. И още едно, поне за мене, чудо. 50 години МЕИ-то има транспортен факултет, и значи примерно 45 от там излизат автомобилни инженери. Не съм виждал ни един! А сред населението се въртят кви ли не глупости, даже за автомобили, които са в експлоатация по 40 години. У нас, де.
                  Ако това те успокоява, имам най - близки наблюдения върху т.нар. оръжейна преса у нас. Там списанията са много, и положението е не трагично, а смразяващо. Квото и да се появи в няколко руски, едно немско и едно италианско списание, и на следващия месец - с различна степен на грамотност на превода - във ВСИЧКИТЕ тукашни...(((
                  А ревността ти ще може да си умре спокойна в момента, в който тръгнат реално авторски материали. ИМХО, с технически, а не с хвалебствен уклон.
                  П.С. Ако сега хвърлиш камък по мене, даже няма да имам право да се пазя, камо ли да се сърдя...

                  Коментар


                  • #10
                    Разгледайте този линк - има 7 страници с автомобилни издания
                    http://www.abonamenti.com/shopping/?category_id=15

                    открих и още - конкретно на 4х4 клуб е 102 лв.
                    http://dobi.big.bg/2005/foreign/chujdi_avto.htm
                    [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

                    Коментар


                    • #11
                      Блясък!, както би казала Елочка Людоедката. С няколко изключения всичкото това ми е просто обидно.
                      Фирмените рекламни буклети и списъците от битака трябва да ми ги пускат безплатно в пощенската кутия, ако не съм заявил несъгласието си за това, а не да ми искат пари за калпаво преведени реклами.
                      Лайфстайл списанията са просто извращение в страна, в която бездомниците се редят на опашки пред кофите за буклук. Башка дето там няма термини, статиите са само от прилагателни, а аз не си падам по снимки на угоени фризирани пудели с лак на ноктите. Щото като пусна новините, и там има повече деца с подути от глад кореми, и излитащи бомбардировачи, и света съвсем не е абонамент за вечно ново БМВ.
                      "Анализите на пазарните сегменти и на движението на листваните книжа" на борси, които имат месечен оборот колкото е дневният на кварталния плод-зеленчук си е просто словоблудие. Понеже въпросните сегменти често са едноцифрени числа.
                      Е, и така нататък...

                      Коментар

                      Активност за темата

                      Свий

                      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                      Зареждам...
                      X