Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една безславна разходка (Помощ за затънал джип в калчища)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Една безславна разходка (Помощ за затънал джип в калчища)

Добър вечер, колеги!

(Не знам дали тази тема е точно за тук, но не знам къде другаде да я публикувам. )

Днес с едни приятели решихме да си направим лека разходка, но когато човек тръгва с един джип, както се предполага, закъсва.. и няма кой да му помогне След 2 часа прекарани в копане с лопата и насичане на дървета за подлагане под гумите, разбрахме, че няма да стане работата И тъй като нямам познати с добре подготвени джипове.. тръгнахме към най-близкото село Николаевка (община Суворово). Уж беше само на 3-4 км, но пътят ни отне 2 часа пеша и вече беше станало 21:00 и местният тракторист вече спи, така че оставихме Витарата в калта за утре.

Та мисълта ми е..има ли някой с хубави гуми за кал, който иска да ми помогне да изкараме джипа, а и това си е все пак разходка, пък и ще го почерпим Или пък утре сутринта да ходя да търся някой трактор.
    Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
    Георги Кандиларов 0889/705-106

До: Една безславна разходка (Помощ за затънал джип в калчища)

Първоначално публикуван от MMB Преглед на мнение
    Добър вечер, колеги!

(Не знам дали тази тема е точно за тук, но не знам къде другаде да я публикувам. )

Днес с едни приятели решихме да си направим лека разходка, но когато човек тръгва с един джип, както се предполага, закъсва.. и няма кой да му помогне След 2 часа прекарани в копане с лопата и насичане на дървета за подлагане под гумите, разбрахме, че няма да стане работата И тъй като нямам познати с добре подготвени джипове.. тръгнахме към най-близкото село Николаевка (община Суворово). Уж беше само на 3-4 км, но пътят ни отне 2 часа пеша и вече беше станало 21:00 и местният тракторист вече спи, така че оставихме Витарата в калта за утре.

Та мисълта ми е..има ли някой с хубави гуми за кал, който иска да ми помогне да изкараме джипа, а и това си е все пак разходка, пък и ще го почерпим Или пък утре сутринта да ходя да търся някой трактор.
    Май си малко далеч
    Пиши къде точно, дай телефон и все ще се намери някой в района
    Успех

Коментар

Ще дам телефон разбира се, първо исках да видя дали няма да ми кажете "гледай си работата" 0889-705-106 Георги... Мисля че само хора от Варна могат да помогнат, разбира се че не карам никой да се разкарва ако не е в района
      Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch

Коментар

Ако някой желае да помогне да ми се обади утре сутринта, благодаря предварително

Коментар

Така, аз се заех. Ще я извадим, Витарката....
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Злой искаш ли да идвам...

Сега се чух с участниците...отиват до мястото...
            Последно редактирано от Morskia; 10-01-10, 10:55.

Коментар

Вече сме на твърда земя, и то отдавна. Успях да си хапна и да си пийна. После ще пусна клипчето, ако станало де....
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Много благодаря на Злой за оказаната помощ както и благодаря на останалите, които обърнаха внимание на случая. Радвам се, че още на сутринта след като публикувах темата, проблема вече беше решен. Джипа има някаква лека(надявам се) повреда, но то няма как без нищо да се размине човек, ще я оправя. Важното е, че витарата вече е паркирана пред нас, а не по полята.
                Всичко най-хубаво и със здраве!

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X