Добър вечер, колеги! 
(Не знам дали тази тема е точно за тук, но не знам къде другаде да я публикувам. )
Днес с едни приятели решихме да си направим лека разходка, но когато човек тръгва с един джип, както се предполага, закъсва.. и няма кой да му помогне
След 2 часа прекарани в копане с лопата и насичане на дървета за подлагане под гумите, разбрахме, че няма да стане работата
И тъй като нямам познати с добре подготвени джипове.. тръгнахме към най-близкото село Николаевка (община Суворово). Уж беше само на 3-4 км, но пътят ни отне 2 часа пеша и вече беше станало 21:00 и местният тракторист вече спи, така че оставихме Витарата в калта за утре. 
Та мисълта ми е..има ли някой с хубави гуми за кал, който иска да ми помогне да изкараме джипа, а и това си е все пак разходка, пък и ще го почерпим
Или пък утре сутринта да ходя да търся някой трактор.

(Не знам дали тази тема е точно за тук, но не знам къде другаде да я публикувам. )
Днес с едни приятели решихме да си направим лека разходка, но когато човек тръгва с един джип, както се предполага, закъсва.. и няма кой да му помогне

Та мисълта ми е..има ли някой с хубави гуми за кал, който иска да ми помогне да изкараме джипа, а и това си е все пак разходка, пък и ще го почерпим

Коментар