Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закъсах в калта във Витоша

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Закъсах в калта във Витоша

Здравейте,

като цяло съм нов за форума. Нямам офроуд машина и може би затова закъсах. Вчера почти я изкарах но останаха 20 см. а заваля сняг и вече 6 часа се мъчех и се отказах. след малко ще ходя пак - някой може ли да даде съвет как да процедирам най-добре. До сега я дигах на крик и слагах камъни отдолу и лека полека излизах, но накрая предницата се зари в земята. Сега мисля да взема лопата.

До: Закъсах в калта във Витоша

Ако имаш приятел с джипка, здрави въжета и прочее оборудване, по добре му обади.....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ако ти трябва помощ, няма да е зле да дадеш малко повече подробности.
      Каква е колата, къде е закъсала, как и т.н. Телефон за контакт също няма да навреди.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Лопати и кирки имам, ако е необходимо мога да дойда да помогна. Все пак дайте повече информация.
        Последно редактирано от Иван Горчев; 03-01-10, 08:35.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Мда. Телефон, каква джипка, ако има GPS коррдинати най-добре, а ако не - някакъв ориентир. Иначе трудно може да ти се помогне.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Има още едно съобщение от същия потребител в темата за МСС (общо 2 съобщения от както се е рег-нал). Тъй като е нов потребител предполагам, че съобщенията минават модерация. Незнам дали и двете не са от снощи/нощеска, въпреки че излизат час около 9 сутинта.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Не виждам проблем да се опита да му се помогне, но как не се е сетил да остави телефон или поне някакви координати, като търси спешна помощ?

Коментар

Какво стана с колегата? Някой помогнал ли е?

Коментар

Да помогнем на кой? И къде? Аз имах готовност да тръгна с оборудвана кола, с крикове, лебедки и каквото трябва. Но къде да ида и на кой да звънна? Без поне телефон за връзка подобни призиви за помощ са меко казано безмислени.
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                    Да помогнем на кой? И къде? Аз имах готовност да тръгна с оборудвана кола, с крикове, лебедки и каквото трябва. Но къде да ида и на кой да звънна? Без поне телефон за връзка подобни призиви за помощ са меко казано безмислени.

Като не знае човек как да си поиска помощ ...
                    Темата наистина е абсолютно безсмислена.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X